Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toroB

27 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy szombaton szakadt az eső, és a két lemeztáska miatt az esernyőt nem tudtam kinyitni, ráadásul átázott a cipőm, egész jól bírtam...
A hallgatás meghozza gyümölcsét, annál nagyobbat pukkan a lufi, minél nagyobbra fújják. Gyűlik az anyag, van bőven látnivaló, a nagyvilág és kis hazánk is bővelkedik még JDCS-ben bőven. Ezúttal egy nemzetközi összeállítás következik, régen volt már ilyen, itt az ideje…..
Lehetséges felhasználói felület (UI) képek szivárogtak ki. Egyszerű kinézet a... ha gonosz kívánok lenni, azt mondanám, az egyszerű felhasználóknak... Persze, nem akarok még csak gonoszkodni se, nemhogy gúnyosan mosolyogni a látottakon, hiszen az egyszerűség néha sokkal jobb,…..
toroB 2013.04.04 02:36:45
Aggodalomra semmi ok, csak a szokásos lemezajánlóm következik. Azt szeretem ezekben a posztokban, hogy végre szabadon csaponghatok, hiszen a hifi eléggé megköti az ember kezét, nem írhatok akármit, ragaszkodnom kell a tényekhez, az elméletekhez és csak azokon belül lehet némi…..
Elég mozgalmas év volt ez, mármint a blog szempontjait is figyelembe véve. Akadtak posztok, amelyek szép sikert arattak, és akadtak, amelyek egyszerűen elsikkadtak. Jövőre is ugyanezt igérhetem: továbbra is annak próbálok meg utánajárni, hogy az audiofil kultúra, ha van ilyen itthon…..
Nézzünk egy egyszerű kérdést: ha valaki ezt a címet látja egy videó felett, hogyaszongya "Kik és hogyan foghatják az RTL II-t?", akkor mit vár a riporttól? A) egy tihanyi kábelkonferencián saját magukat fényező szolgáltatókat és retró bejátszásokat a kereskedelmi…..
toroB 2012.09.28 13:34:02
Ez a játék kísértetiesen fel tudja idézni azt a szörnyen kínos pillanatot, mikor nagy nehezen beszuszakoltad az összes cuccodat a bőröndbe, amit vinni akartál, sőt, még le is csuktad, és emberfeletti küzdelem árán becipzároztad, aztán hirtelen észreveszed, hogy kissé távolabb…..
toroB 2012.08.27 12:35:32
Nem ma hallunk először olyan pletykát, hogy az Android a mobilkommunikációs eszközök, a tévék, számítógépek, robotok, egyebek után újabb területekre, mint például a fotózás, is beteszi a lábát. A NikonRumors most viszont már az első androidos készülék nevét és…..
toroB 2012.08.13 18:04:38
@itsa: nem kell kikapcsolni! csak "altatod", mint a telókat. billenytú lezár, képernyő kikapcsol.
Egy szép téli reggelen lapult a postafiókomban a következő weboldalt hirdető spam. Általában a spameket törlöm olvasás nélkül, sőt a szűrő miatt a többség el sem jut hozzám, de ez valamiért rávett, hogy kinyissam. Tintapatron töltés a témakör, ami engem annyira nem érdekel,…..
toroB 2012.07.26 18:55:08
"Sziasztok!   Ferjem anyukaja fotozta ezt a pavat tegnap elott Parizsban a Jardin de Climatisation- ban, egy gyonyoru parkban. Nem neztem utana, hogy letezik-e ilyen feher pava, vagy o egy albino egyed. De hatha erdekes az olvasoitok szamara is.    Udvicsek: Aniko" ..
  Most komolyan, mi a fene ez? A Hegyvidéket ábrázoló műholdfelvétel amúgy is elég randa a Google Maps-en, de ez még nem indokolná, hogy ilyenek legyenek rajta. Esetleg visszaveri egy tető a napfényt? Na de könyörgöm, nem Bánffyhunyadon vagyunk! A Bingen ráadásul nyoma sincs a…..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
A Lego versenyautó sajátja, hogy irdatlan gyorsulásra (instant hangsebességre) és lassulásra (pillanatstopra) képes, közben akár derékszögben is kanyarodik, viszont az egyszerre befutható távot hol a gyerek karnyújtása, hol a kerekek - általában igen mérsékelt - gördülési…..
Mobilfizetésre is alkalmas, szuperkönnyű és szupervékony, vízálló androidos okostelefont mutatott be a Panasonic. Az Eluga névre hallgató mobilban tehát van NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető. Andorid…..
Nicki Minaj idegesítőbb, mint valaha életében, a Sleigh Bells énekesnője távcsöves puskával ugrál egy ágyon, a Rusko új klipjében pedig egy nagymama dubstep-buliba megy pasizni. Az amerikai Wilco zenekar új klipje egyben harminc éve az első klasszikus Popey-rajzfilm, a francia…..
Az kéttagú zenekarnak nagyban készül a hetedik albuma, aminek már el is kezdték a promócióját.  A december 6-án boltokba kerülő El Caminót ugyanis nem dalokkal, hanem egy autóval vezetik fel. Először október 9-én jelent meg a tagok szülővárosának, az ohioi Akron…..
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
Pontosabban az érintőképernyő érintése nélkül. Bizony. A marketen találtam rá a Prox nevű programra teljesen véletlenül. Az app véleményem szerint zseniális, legalábbis az ötlet része mindenképpen. Nem mondom, hogy a mindennapokban én használnám, de ha Jedi-t akarunk játszani…..
Miután 5 nap alatt kétmillióan sírták és nevették végig egy büntetés miatt önveszélyesen szabályos new yorki bringás eséseit, újabb rendőrviccbe illő hatósági közeg verte ki a biztosítékot a Nagy Alma bringásai közt. A gond most a "nem megfelelő öltözék" volt.  …..
Hiánypótló összefoglaló a legodabaszósabb filmes fenyegetésekből. Párat érdemesnek vélek megtanulni, tükör előtt begyakorolni, tökéletesíteni. ..
Belsőség Ordítottam, hát persze 2010.12.12 07:49:00
Vannak már erősebb, gyorsabb, hangosabb, meg mindenféle egyéb Ladák. De ezek a homológ versenygépek a legromantikusabb lapjai a nagy Zsiguli-könyvnek. Pláne, ha olyanok ülnek a volánjaik mögött, mint Balatonyi Árpád és Németh Gyula. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem, történetünkben nem játszik szerepet sem a NASA, sem a CIA, tekintve, hogy e jellegzetesen offline hype idején nem is léteztek. A Nagy Átverés ugyanis idén ünnepli százhetvenötödik születésnapját. A nyomtatott Hold-hoax. A bőrkötéses és mértékkel steampunk…..
toroB 2010.10.18 21:55:32
Igazából valami szülinapos posztot akartam a hétre, de mivel semmi olyan nem jutott eszembe a gondolkodással eltöltött három másodperc alatt, ami tortás és játékos egyszerre, próba-szerencse alapon rákerestem Erika Eleniak nevére, és komoly elképedésemre naná, hogy ő is…..