Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rex

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi tagadhatatlanul jó árú (Zigbee kompatibilis) termékekkel lepte el a piacot a közelmúltban. Bár nem vagyok az elemmel működő cuccok nagy barátja, ennek ellenére a Xiaomi ultra-mini hőmérője még engem is meggyőzött, hiszen formatervezett és kicsi. Két hibáját találtam: az egyik, hogy nem ad…..
rex 2019.08.03 20:52:52
@eNeS: Nem. (Ahhoz sok minden megy kábelről.) Azt tudom a gateway wifi-vel működik és ha lekapcsolom a wifi-t, akkor a LAN scriptek mennek ugyanúgy...
Amik nem mennek azok a wifi eszközök (kamera pölö), de a zigbee igen (szenzorok, égők és társításaik...)
 Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetésén elhangzott a „Feri  segíteni kell” c. szám. Az audió anyag másnap felkerült a youtube-ra:  A feltöltő neve “magyarszocialista”. Magyarszocialista ezt a videót…..
rex 2011.02.06 15:24:06
A kettős állampolgárság ügyéről kevesen tudnak, akarnak racionálisan gondolkodni (amikor 2004-ben vitatkoztam egy amúgy értelmes barátommal, elismerte az összes ellenérvemet igaznak, a vége mégis az lett, hogy de attól még meg kell szavazni, mert csak). Ennek ismeretében most…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Az, hogy miért gondolták 1990-ben az angol BSB csatornánál, hogy egy ilyen címmel sikeres sitcomot lehet forgatni, rejtély. Mindenesetre megrendeltek belőle 8 részt, levetítettek egyet, majd nagyon gyorsan elfelejtették. A vicces történet Adolf Hitler és Eva Braun kalandjait…..
Ha már megvolt a vadvízi evezés, a bungee jumping, meg a közösségi sziklamászás, és már mindenki ugrott mindenki karjába becsukott szemmel a bizalompróba kedvéért. Ha már szerveztünk vállalati karácsonyt, ahol mindenki könnyes szemmel állta körbe a cégjelzéses fenyőfát, vagy…..
A tegnapi Mokkában a kékfényes Szabó László volt Havas Henrik vendége. A beszélgetés apropója egyébként a Labanc Anna-gyilkosság volt, de ez most mellékes, ugyanis a műsor végén volt egy érdekes hajtűkanyar. Havas megkérdezte Szabót, hogy miért is hagyott fel az…..
comment:com Nyakig a jóbanrosszban 2006.05.23 00:52:00
Aktuálpolitikai felhangokat hallhatott ki a figyelmes néző a Jóban Rosszban legutóbbi részéből. A klinikának pénzügyi gondjai vannak, ezért megszorítások várhatók, és néhány embert el is bocsátanak. Azt tudjuk, hogy a Jóban-rosszban az ország maga kicsiben, van benne alkesz,…..
comment:com A hónap zsidózása 2006.05.16 13:03:00
Az utóbbi idők legélesebb zsidózását olvastuk tegnap, és még csak nem is Bencsik András beszélt idegenszívűekről a Demokrata beköszöntőjében, sőt nem is Lovas István számolt be a legújabb külföldi kutatásokról, amelyek szerint a Holokauszt csak egy véletlen, és…..
rex 2006.05.17 08:43:41
Szerintem a hozzászólásokból kitűnik, hogy csak egy jól körülhatárolható csoportot juttatott el orgazmusig a "cikk". A józan többség felesleges sz@rkeverésnek tartja az egészet.

De ma szerintem ennek olvastam (csak!) hasonló ellentémáját az indexen egy MTI-től átvett cikkben:

"... minden erővel el akarja tussolni azt a felfedezést, hogy Jézus Krisztus és Mária Magdolna nászának következményei lettek."

Tehát a következményt tagadják, nem a nászt!?

Bezzeg ha azt írták volna, hogy "..minden erővel el akarja tussolni azt a felfedezést, hogy Mózes és a kecskéje nászának következményei lettek."