Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerrardo10

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
A FIFA Manager 09 minden szezon után kedveskedik egy kis kvízzel, azonban Ákost egyszer egy lehetetlen (na jó 1:4-hez) küldetés fogadta, nevezetesen meg kellett volna mondani, a képen látható stadion melyik angol csapat otthona. Na feltűnik valami? ;) A baloldalt látható alak…..
Gerrardo10 2009.05.08 22:06:48
@Kory16: Kissé?!:D
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..
Gerrardo10 2009.04.26 22:58:58
@Tuli Bácsi: Én cséztem amíg el nem lopták az accomat, de megértem:D:D Nagyon nagy, de ha jól tudom van Cs himnusz is.
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Gerrardo10 2009.04.03 20:41:56
@(Black_Flash): sehogy, de 500Ft körül meg lehet venni a piros boltban.

Amúgy vicces, hogy a németeknél görög mintás falak vannak :O
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Gerrardo10 2009.03.22 16:43:47
@đanieł: Én is rohadt sokat nyomtam tesómmal:)
Asszem rákeresek mindenesetre egy teljes verzsönre..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Gerrardo10 2009.03.07 16:24:46
@F4rk4s4850HD: Hát ez bizony igaz, én 5 évig voltam igazolt focista utána meguntam és elmentem amerikai focizni:)
Gerrardo10 2009.03.07 16:47:44
@gémóver: Én kifogtam a pes06-ot, és meg kell mondanom kb 1 óra után töröltem. Ps2-re(joystick-ra) volt megírva minden, azt se tudtam mit mivel kell csinálni, és természetesen az options sem segített. Épp hogy elkezdtem a meccset, nem értettem hogy mit mivel tudok csinálni, kb 3 percnyi meccs után jöttem rá, hogy lehet passzolni, mert végignyomtam az egész billentyűzetet. Bár lehet, hogy én is csak pont "egy rosszat fogtam ki". Nem tudom, de mostanában az a divat, hogy "SZIDJUK AZ EA-T MERT ROSSZ A JÁTÉK"
A NFS-eket és lefikázza mindenki:
Carbon azért rossz, mert rövid
Pro Street azért mert hosszú
Undercovert meg úgy fikázzák, hogy szerintem a "fikázók" 60%-a nem tudja miről beszél.
És tényleg nagyon elszomorító, hogy nagyon sok ember azért fikázza a játékokat, mert "hát ez a divat, ezt kell utánozni!"
Gerrardo10 2009.03.07 18:21:13
@wolfy: Az igazi foci az igazi foci, nem PES és FIFA:)
Sztem ezzel le lehet mindent rendezni;)
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Gerrardo10 2008.06.25 23:48:40
@Zoléga89:

Akkor te is elég
sz@r lehetsz ha ilyeneket állítasz arról a játékról...
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
(avagy ha még nem únjátok a Mesterlövészt...) Alkalmam nyílott végigtolni a Nagy Klasszikust. Ennyi hibát már látni kellett! Nos, még többet láttam... Az első élményeim nem is voltak olyan rosszak; élvezhető grafika, hasbeszélő figurák, de erre már számítottam. Arra…..
(avagy ha még nem únjátok a Mesterlövészt...) u.i.: Igazatok van, jó pár dolgot freddyD is megemlített. Elnézést érte, nem emlékeztem mindenre az összes Mesterlövész vidiből. És igen, valszeg én sem mondtam el mindent... ;) (Elsődleges célom az írással a…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..