Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibi te bitang ó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Az USA Munkaügyi Minisztériumának (DL) statisztikai intézete évente kiad egy jelentést, amelyben (egyebek mellett) a különféle nemzetgazdasági ágazatokban dolgozók béréről, ezek jövedelmi viszonyairól is részletes kimutatásokat közöl. Mi most a rendvédelmi területet mutatjuk be néhány számmal, hadd…..
 • Lengyelország a jogállamból vizsgázik, amikor az Alkotmánybíróság kimondja a verdiktet a holokauszt-törvényről • Románia mind inkább az irányított demokrácia magyar és lengyel útját követi • A V4-es szövetség olyan, hogy jobb érzésű ember befogja az orrát, de a muzulmán menekülteket illetően…..
Izland egy apró szigetország valahol északon, ahol alig több mint 300000 ember él, és semmi említésre méltó nincs a hidegen kívül. Annyira jelentéktelen, hogy 2006-óta már amerikai katonai támaszpont sincs az országban, és én is csak 2010-ben szereztem tudomást Izland létezéséről, amikor valami…..
Tibi te bitang ó 2016.10.30 02:56:35