Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jetikek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...úgy néz ki változatnak a színvonalon. Méghozzá fölfelé! :( De van még remény. Kösz Luko a linkértVéget ér a Budapest Tv évtizedes múltra visszatekintő színvonalas műsorszolgáltatása, mert új befektetők érkeznek a céghez, hogy a felszámolás alatt álló tévébe…..
"Mikor oldalra néztem, azt láttam éppen, te szájon csókoltad őt, nem a vastag szájú nőt, nem a festett szőke kurvát, aki a téglagyárnál várt rád, hanem egy férfit, igen egy férfit, és megfogadtam akkor, hogy rád se nézek többet, mert ez volt az az utolsó eset, mikor…..
jetikek 2009.06.16 19:47:52
Sz@rd le ki mit gondol rólad. Én is ezt teszem, és még vissza is ugatok ha kell :)

A másik meg apád nem tehet róla hogy meleg. Ez nem ragályos, nem kapod el. Gondold el mit érezhet, mióta nem látott, biztos hiányzol neki.
ROFL-net Einstein, a csodapapagáj 2009.04.29 07:51:00
Állathangokon kívül más hangokat is lenyűgözően előad, mint pl a tüsszentés. Nem semmi, ilyen szerintem még nem láttatok.  ..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
ROFL-net ?! 2008.11.10 05:07:00
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Ilyen abszurd kérdés-válasz arányt még életemben nem láttam... Stoppereket elő... Ez a nő egy rejtély és valami még nyávog is a studióban.  ..
jetikek 2008.07.28 19:08:21
Megnéztem a Zenit honlapját, hát az is pocsék. Főleg amiket írtak:
"Az utóbbi év dinamikus fejlődésének köszönhetően ma már az első öt országos csatorna után a „második vonalban” vezető szerepet tölt be ez a Televízió!" Ez most komoly???

"Stúdiónk a legmodernebb digitális technikával van felszerelve és adásunk kiváló minőségben optikai kábelen jut el a kábeltévé előfizetőkhöz." Na persze.

"Internetes
www.zenittv.hu adásunknak jelenleg már több mint 200 ezer rendszeres nézője van!" Ennyi hülye csak nincs.

Na de a legjobb:
Az internetes adásra tehát szükség van és annak megtartása mellett egész Európát besugározhatnánk egy kiváló minőségű digitális televíziós adással! Ennek érdekében a szükséges technikai és jogi lépéseket már megtettem, a műholdas adás indítása csakis pénzkérdés! Világhatalom!!! :D
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
jetikek 2008.07.21 11:45:19
ROFL-net A nap dolgozata II. 2008.06.14 10:12:00