Regisztráció Blogot indítok
Adatok
festektusszentoehapcibenoe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci alábbi indexeléssel kapcsolatos elmélkedésében kifejti, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mi van akkor, ha kanyarodó főútvonalról egyenesen haladva letér. Sokat autózom én is, de most mégis gyalogos szemmel tapasztaltam, hogy rengeteg autós…..
Ma a fővárosi közgyűlés megszavazta azt az előterjesztést, hogy megépüljön a mobilgát a Római-parton.   A mobilgátnak számtalan hátránya lesz:   Végleg szétcseszi azt a páratlan szépségű, eleddig épségben megmaradt természeti részét a budapesti Duna szakasznak, ami imádnak a fővárosi…..
festektusszentoehapcibenoe 2017.04.06 08:56:58
Jómagam 2016. december elsején kaptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második infarktusom. FELISMEREM. EKG pozitív volt. Betegem 2017. március 17-én délelőtt epilepsziás nagyrohamot produkált. Édesapja azonnal mentőt hívott.…..
festektusszentoehapcibenoe 2017.03.23 11:54:54
@Nexxuxx: Ha utasítást is kaptak a mentősök, azt az Mt. 54. § miatt kötelességük lett volna megtagadni.
Ez nem menti őket, legfeljebb az, aki adta az utasítást, szintén mehet a kóterbe mint gyilkossági kisérlet értelmi szerzője...
Korábban már írtunk a nyílászárócseréről, mint a lakosság körében legnépszerűbbnek mondható, energetikai megtakarítást célzó beruházásról, éppúgy, mint annak egyik árnyoldaláról, a penészesedésről is. A penészesedést természetesen meg lehet előzni, és utólag is lehet kezelni, ennek egyik eszköze a…..
Megcsináltuk a saját epresjoghurt tesztünket, 22 féle termékkel. Mint mindig, most is a legjobb ár-érték arányú terméket és a legjobb minőségűt kerestük. Drága joghurtok buktak nagyot, viszont a sajátmárkások közül többen jól szerepeltek. A cikk végén megmutatjuk, hogy lehet igazán finom…..
festektusszentoehapcibenoe 2017.02.24 18:25:56
@maradokapénzemnél: szénhidrátszegény diéta (pl. Atkins-diéta, hogy ne a Norbi updatet említsem először) esetén nem mindegy, hogy a kalóriatartalom sok cukortól, vagy mondjuk sok tejszíntől magas :)
Illetve egy joghurt élvezeti értékénél is számít a tejzsírtartalom -- a magam részéről a tejszínes, görög stílusú joghurtokat kedvelem a leginkább. Viszont ahogy a farmföl sem jön be tejföl helyett, úgy a hidrogénezett növényi zsírral tuningolt joghurtokat is messziről elkerülném :)

Sajnos sehol nem látok olyan gyümölcsjoghurtot, ami az én ízlésemnek megfelelne, így marad az, hogy kikeverem magamnak...
- magas tejzsírtartalom: minimum 5g, de inkább 7-8 g zsír / 100g termék, tejszín és zsíros tej összetevőkből, hozzáadott növényi zsír nélkül.
- magas gyümölcstartalom, 10-15 % körül
- legfeljebb 3-4 g hozzáadott cukor / 100 g termék, de inkább annyi se. Nem baj az, ha nincs agyoncukrozva a gyümölcsjoghurt. ha nagyon savanyú a gyümölcs, akkor már inkább egy kis stevia... esetleg xilit. Aszpartámmal és társaival kíméljenek :)
- egyéb hozzáadott anyagok nélkül, maximum céklalé és hasonló természetes színezék
- lehetőleg magyar termék
- lehetőleg nagy kiszerelésben (fél kilótól felfele, literes doboz lehetne)

Németországban úgy látom, dívik a Zott Sahne Balance sorozat, valami hasonlónak tudnék örülni hazaiban :)
57 #19 / 30 2016.11.22 08:50:33
B E T E G    FELELŐSSÉG 2.    ...ha részegen nekivezetünk a fának, akkor a  biztosító nem szokott fizetni! A környezetvédelemben szépen lassan bevezették a "szennyező fizet" elvet, aminek köszönhetően a műanyag zacskók sokkal többe kerülnek, mint a papír zacskók. Miért finanszírozza a…..