Regisztráció Blogot indítok
Adatok
see what you

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
Logikusnak tűnhetett Ritinek, hogy BKV híján majd vonattal közelíti meg az egyik budapesti pályaudvarról a másikat. Elméletileg tulajdonképpen lehetséges, csak több óra és néhány ezer forint lenne az utazás...A közelgő BKV sztájk miatt, -bár kevés reménnyel- mégis…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
see what you 2008.04.16 19:41:18
A minden élőlényt összekötő szeretet jegyében posztolom be Tengerész lángoló szavait az APEH Fejér megyei Igazgatóságáról. A Naiv Ügyfél korbácsot várt és cukrot kapott ott, ahol ezt végképp nem várta volna. Ilyen himnikus hangot eddig csak a Gyurcsány-blog kommentjei…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
Magyarországon ilyet is lehet. A Centrum káefté nem hajlandó közzétenni, ugyan hova folyik el az a rengeteg fantombírság, ha nem az önkormányzatok kapják? A Látkép Egyesület beperelte őket közérdekű adatok visszatartása miatt, de ezidáig nem sikerült rávenni őket, hogy…..
see what you 2008.04.13 18:07:53