Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janikakomment

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn a terveknek megfelelően megkezdték a 2009-es svájci világbajnokságra szóló jegyek nemzetközi és online értékesítését. Idehaza még várni kell, de nem sokáig. Gaál Sándor, az Ibusz Sportiroda vezetője a jégkorongblogot arról tájékoztatta, a kanadaiak és a szlovákok…..
A Quebecben tartózkodó Pat Cortina szövetségi kapitányt gyorsan megkérdeztük, mi a véleménye az A csoportos magyar válogatott jövő évi beosztásáról. Megtudtuk.Lehet tudni a végleges csoportbeosztásunkat? – kérdezett vissza az olasz–kanadai mester. Kanada, Szlovákia,…..
Hirtelen felborult a papírforma, a finnek csak ráadásban győzték le a norvégokat, a németek meg elpáholták a szlovákokat ügyesen. A svédek közben rekordot döntöttek.Szlovákia simán verte Norvégiát elsőre, akkor úgy tűnhetett, a leggyengébb skandinávok ezen a vb-n sem esznek…..
janikakomment 2008.05.06 10:32:11
Jégkorong 7 – Ennaffati Omar 2008.05.06 09:48:00
A hősöket ünnepelni kell. Nem egy-két óráig, nem egy-két napig. Ehhez tartjuk magunkat. Hosszú sorozat keretében egyesével mutatjuk be őket kedves olvasóinknak. A sorrend tetszőleges, a címben a játékos neve előtt a vb-n viselt mezszám szerepel.Az 1980. áprilisában Torontóban…..
janikakomment 2008.05.06 10:27:46
"Torontóban született" Az egyébként gyenge Fábry Showban Omar azt mondta, miután a showman megkérdezte: Hol születtél?
Igen, Chicago-ban.

Tény, hogy az
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=39916
titeket igazol.

Ez érdekes viszont, hogy Énekes szerint csak alig-alig fért be a csapatba.
Kint bizonyított, valódi teherhordó ő is. Gratulálok.
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
janikakomment 2008.04.20 02:16:47
Az jutott eszünkbe, hogy alapítunk egy kupát. És azt még Szapporóban átadjuk a világbajnokság legjobb magyar jégkorongozójának. Az ötlet az Ötödik Sor szurkolói klubé, a jégkorongblog örömmel fogadta, a díjat Hello Turiszték fogják átnyújtani az utolsó meccs után. És most…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy…..
A magyar válogatott jó, az ukrán zakatol, a horvátok ügyesen tartották magukat, de ne bízzuk el magunkat, játékosaink tudják, miben kell fejlődniük. A térdzoknis lányok sajnos elmentek dolgozni. Vagy tanulni. Úgyhogy kilátót látogattunk. "A mérkőzés elején egyértelműen…..
janikakomment 2008.04.14 21:52:14
Eddig rendben. Jó érzés megnézni a Vb állását:
stats.iihf.com/Hydra/134/IHM134Z299_76A_6_0.pdf
Marci az első a pontáblázatban, Csabi a góllövőlistán; és a két mecset védett kapusok közül Levente a legjobb.

Azonban feltünően sok helyzette hagytunk ki, olykor szerncse kellett, hogy ne kapjunk (amikor Levi nem látta maga előtt a korongot). Gondolom Cortina még ezeket újra elmondja és még egy kis tüzet lehel Palkóékba. (volt legalább 4 nagyon nagy helyzete ami máskor nem szokott kihagyni)

Nehezen ment, ahogy arra számítottunk is, de az a fontos, hogy megvan a magyar válogatott első győzelme a divízió 1-es világbajnokságon. Szinte végig irányítottuk a játékot, többet lőttünk, jobban bírtuk szuflával, ez mind biztató a jövőre nézve.Az eleje pocsékul indult,…..