Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaniFehér

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó: SPV/Steamhammer Honlap: www.magnumonline.co.uk Hát ez a Magnum nem akar berozsdásodni (jégkrém rajongóknak: nem képes veszteni az ízéből), pedig a csapat több-kevesebb tagcserével, de ugyanolyan idős, mint én, Bob Catley, az együttes frontembere és arca pedig a hetvenen is túl jár. Ráadásul…..
Kiadó:Music Theories Recordings Honlapok:www.paulgilbert.comfacebook.com/paulgilbertmusic Nagyon csípem ezt a (Gilbert) Palit, a 2012-es "Vibrato" a mai napig megkérdőjelezhetetlen alapvetés nálam, de azután a 2014-es "Stone Pushing Uphill Man"-nel kicsit léket kapott a lelkesedésem, ami az "I Can…..
  Tegnap a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) vezetősége sajtóközleményt adott ki, ahol kifejtik: aggodalommal tapasztalják azt a folyamatot, ahogyan a magyar közbeszéd az elmúlt években egyre inkább eldurvult.   „Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször:…..
És most nem valami fanmade szalaggyorsított szemétről van szó, hanem egy eddig még hivatalosan meg nem jelent felvételről! A hamarosan a boltokban is kapható Queen On Air - The Complete BBC Radio Sessionsön helyet kapó alternatív verzió egy tonna egyéb finomsággal együtt fog megjelenni, a pontos…..
DaniFehér 2016.10.22 20:04:27
@theshattered: szívesen, örülök ha segíthetek, mert nagy kedvenceim :-)
DaniFehér 2016.10.22 20:05:40
@Slepy: ezt nem teljesen értem. A koncertek egyik első dala volt a 70-es évek végén a gyors verzió, nézd meg a lemezek tracklistjét és a végén a ráadásban nyomták a hivatalos lassú verziót a We are the Champions előtt.
DaniFehér 2016.10.28 18:00:46
@Slepy: :-) Oké :-) Köszi :-)
Igazán nem mondanám, hogy a fiatalságom a Cure bűvöletében telt, de azért mindig jó barátok voltunk: néha tisztességgel meghallgattam egy-egy lemezüket, és mint nagyjából minden kicsit gyereklelkű ember, én is bármikor meg tudom hallgatni tízszer egymás után a Friday I’m in Love-ot. Abban pedig…..