Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilveszter Áron

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Január elején izgatottan nyitottuk meg az őszi félév jelenléti íveit, hogy megtudjuk, hány gyerek járt több, mint 10 alkalommal a foglalkozásokra, és így jöhet velünk a csoportunkból az állatkertbe. 12 gyereket is elvihettünk, ami azért is fantasztikus, mert ez volt az a csoport, akiknél pont a…..
március 11-én az állatkertbe jutalomkirándultunk az elsős ikszes csoporttal. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a csoportba tartozó 11 gyerek mindegyike rendszeresen és nagyon lelkesen lejárt a foglalkozásainkra (Rubi és Milán 16-ból 16-szor ott volt!), pedig többüket korábban nem igazán sikerült…..
Az U14-es fiúkkal február 12-ére szerveztük meg a jutalomkirándulást. Szerencsére ebben a félévben elég rendesen jártak IKSZ-re a srácok, úgyhogy erre a programra is jöhettek elegen :) Délelőtt Kőbányán koriztunk velük, aminek a végére néhányuk már egész ügyesen csúszott, néhányuk pedig nem :D Aztán…..
BAGázs IKSZ Cirkuszi mulatságok 2017.02.24 01:09:31
A Luna csapat összes tagja megérdemelte a jutalomkirándulást, mivel nagyon rendszeresen jártak a foglalkozásokra. A legtöbben egyszer sem hiányoztak! Így ki is találtuk, hogy a Fővárosi Nagycirkusz lesz az úti célunk. Kaszányi Roli segítségével a Fővárosi Nagycirkusztól 12 db jegyet kaptunk, így…..
BAGázs IKSZ Felsős lányok digi csoport zenés videoklippje from Hanna Szekeres on Vimeo. Nézzétek meg ezt a szuper zeneklippet egyenesen a felsős lányok (12-14 évesek) digi csoport műhelyéből!! Az egyik foglalkozáson egyszer csak fogtuk magunkat (meg egy tabletet), és…..
A csoportunkból a négy fiú, akik a legtöbbet jártak az ikszes foglalkozásra eljöhettek a budapesti Tropicáriumba meglesni milyen tengeri fenevadak is rejtőznek az akváriumokban. Délben találkoztunk Katrinnal, Dáriusszal, Herceggel, Patrikkal és Rajmival a Keleti pályaudvarnál, ahonnan első…..
A héten a Luna csapattal ünnepi búcsúfoglalkozást tartottunk. Megünnepeltük a félévet, megünnepeltük azt, hogy mindenki mindig ott volt a foglalkozáson, hogy olvastunk, készítettünk csomó jó dolgot, használtuk a tableteket, sokat játszottunk és beszélgettünk. Megünnepeltük magunkat. Szép volt ez…..