Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nobie1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszeres Homár olvasók biztosan kívülről fújják már, hogy webshopos vásárlás esetén 14 nap indoklás nélküli elállás jog illeti a vevőt. De vajon ez jár akkor is, ha először valami hiba miatt akarjuk cseréltetni a cuccot? Szép napot! Bestmarkt.hu/Hardverker Online Kft. internetes webáruházból…..
nobie1 2017.02.16 13:58:44
@Terézágyú: Szóltunk és azonnal vissza küldtem! Így megfelel? :D
nobie1 2017.02.16 14:02:58
@Zakari az ás: Igen a három napos cserét keverik de megtudtam ha hibás termékről van szó azonnal cserélni kell de ők már az elején el álltak a dologtól ezért jött az hogy elállási jogomat szeretném követelni! Nos a termék hibás volt hisz nem karc volt rajta hanem egy hajszál repedés ami a vízben beázáshoz vezethet és plusz kárt ezért ők mindenképpen azt mondták én tettem mikor ahhoz ütni kellett volna de semmilyen nyoma nem volt! A békéltetőnél szóba került az is hogy miért nem cserélték ki hisz pénteken délután kaptam meg és kedden már elpostáztam vagyis a 3 napos cserére is jogosult voltam! Ezek után videóra veszek mindent ha neten veszek valamit! :D
nobie1 2017.02.16 14:05:48
@1gazsagos1: Az a baj hogy a tulajnak kell beregisztrálni nem a boltnak és a csomagolására is rá volt írva de nekem nem is volt a bajom hanem az ahogy elhúzták az időt és még buktam is rajta nem kevés pénzt!