Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemszolidaris

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Vasutasnap 2008.07.13 13:49:00
Minden vasutast köszöntünk vasutas nap alkalmából.Kavalecz Imrétől kaptuk ezt a videót! ..
"Soha nem voltunk még ennyire közel a megállapodáshoz" Ezzel a szöveggel hangoztatja a vdszsz csak így kisbetűvel, hogy mennyire közel vannak a sikerhez. (mellesleg a harmadik birodalomban is ez járta, pedig az oroszok már a spejzban voltak anno)Igaz nyar van, sokan nyaralnak,…..
Új MÁV blog Erre nem érek rá 2008.07.04 11:03:56
Az információban csupa olyan ember ülhet, akik úgy gondolják, hogy a munka nekik pénzbe kerül. Hogy is van ez? Szánalmas, hogy továbbra is az a bevett szokás, hogy az utas az a csúnya utas biztos csak rosszat akar a kollégának. Persze ott a másik oldalon a szakszervezet, aki megvédte…..
Mutyizó kalauz, pisivel telt pottyantós a hétfő reggeli adag Kedves Megint Állunk Vazze!   Jó ideje olvasótok vagyok, gondoltam billentyűzetet ragadok én is, hogy leírjam a tapasztalataimat. 180 km-re lakom a páromtól és elég gyakran veszem igénybe a vonatközlekedést.…..
Az elmúlt héten kicsit eltűnt a blog. Ennek személyes okai vannak. (sok dolgom volt) De így hétfő kora reggel egy finom kis tájékoztatós bunkós vasutasos postot kínálok a reggeli kv mellé.Üdv! Ezt a levelet már elküldtem a M.Á.V.-nak, de gondoltam ide is elküldöm. Tisztelt…..
Április elején Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke látogatást tett a konföderációhoz tartozó MOL Olajipari Szakszervezetnél, ahová Galambos László, a százhalombattai telep vezetőjének döntése alapján, „csak fegyveres őr kíséretében” léphetett be.…..
"Csodára lenne szükség, hogy a MÁV jelenlegi helyzetét gyökeresen át lehessen alakítani. Nagyon nem vagyok tehát optimista, ám apró lépésekkel hosszabb időn keresztül van esély a társaság korszerűsítésére" A fenti kijelentést Szabó Pál leendő gazdasági és…..
Stohl András a MÁV-START-al a bliccelés ellenFolytatódott a MÁV-START Zrt. bliccelés elleni kampánya ismert emberek részvételével. A kampány második állomásaként április 21-én Stohl András színész ellenőrizte az érvényes menetjegyeket és bérleteket Budapest Nyugati…..
Nos azt hiszem néhány dolgot hozzá kell tennem, hogy tisztán lássunk. Én egy picit kiakadtam a felvezetőn, hiszen a vasárnapi vonat a szokásos minőséget hozta. Együtt utaztunk Gyomától a Keleti Pályaudvarig. Én folyamatosan ezen a távon utazom és az elmúlt egy évben a helyzet…..
Sajnos senki sem olyan tökös, hogy a VOSZ javaslatait megfogalmazza, de szívemből szól a dolog! A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a sztrájkról szóló törvény azonnali módosítását indítványozza, hogy az ország lakossága biztosan hozzájuthasson a…..