Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabe555

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalandos, mágikus, baráti társaságos. A csapat győzelmének Reynard felett súlyos ára volt: a mágia forrásai elapadtak, minden világban hiánycikk lett a varázslat. A varázslók kifejezetten szenvednek, az iskola összeomlóban, van olyan tanár, aki öngyilkosságot fontolgat. Eliot és Margo helyzete sem…..
Like A Bus GIF from Bus GIFs   Szegény Péter nagyon szeretné tudni, milyen busz megy el a háza előtt, de nem tudja kibogozni a BKK válaszát. Ne csorbuljon szegény Péter, társadalmilag egyeztessen vele valaki és találjuk ki együtt: van busz vagy nincs busz? Hatalmas nagy csinnadrattával, hogy…..
Nehezen tudnám megfogalmazni, mi olyan magával ragadó bennük, de mindig is vonzottak a posztapokaliptikus filmek. Úgyhogy arra jutottam, ha már összeállítást készítek belőlük (és ha már mindenféle hulladékot is hajlandó vagyok végignézni belőlük), nem érem be kevesebbel, mint…..
Gabe555 2017.10.13 12:54:32
@danialves: Helló! Ha szépen megkérlek akkor kiírod ennek a bizonyos "Testament"- nek mi az eredeti címe??? Előre is köszi: Gábor
Gabe555 2017.10.13 13:58:00
@danialves: Nagyon szépen köszönöm!!! :-) Egyébként bocsi "csak" azt hittem, hogy a címnek ez csak egy része! Még egyszer köszönöm!!! Gábor :-)
A számok megint csak nem hazudnak. Az a nettó tömeg sehogy sem lesz 100g, ha a papírcsomagolás levétele után a műanyag tálcával együtt is csak 69g a cucc. Betti szóvá is akarta tenni a dolgot, de nem talált emailcímet. Mivel a Président a Parmalat Csoport tagja, így mi náluk rákérdezünk a…..
Gabe555 2017.09.26 20:49:52
@ozur: Helló, szia! Természetesen minden kedves homár olvasót is üdvözlöm!!!

Teljesen igazad van mert most vagy nagy - nagy figyelemhiányban szenved a kedves -- > (Ahogy más is írta!) -- > "poszterina", vagy valaki szándékosan beleevett még a csomagolást megelőzően vagy valaki a boltban < -- > (Dolgozó vagy egy vásárló!) Az BIZTOS(!!!), hogy ha hiányzik valamiből az nem így hiányzik!!! < -- > Mármint úgy, hogy tisztán látszik, hogy késsel van leválasztva/elválasztva!!! A legjobbakat mindenkinek!!! Helló: Gábor :-)
Kedves olvasó, jól nézd meg a fenti képet! Látsz különbséget a dobozok között? Az éles helyzethez, mondjuk egy hipermarketes tejfalhoz, vagy egy félszuterénben működő kisbolt sötét hűtőjéhez képest most persze megvan az a helyzeti előny, hogy valami oka van, hogy idekerült ez…..
Gabe555 2017.08.05 11:02:30
@Eren Jaeger: Én is akkorákat nevettem ezen!!! Igazad van!!! < -- > Ez a legjobb poszt!!! :-)
  Sokat hallani arról értekezni a jó - nem csak palócokat, hanem - magyarokat és a tót atyafiakat, hogy lenyúltuk egymás címerét. No jó, itthon csak a jó magyarok értekeznek arról, hogy a szemét szlovákok ellopták a magyar címer bal oldalát (a heraldikai bal a címert…..
M. barátunk levelén átsüt az elemi indulat és düh, ami minden látható önfegyelmezési kísérlet ellenére néha felkiáltójelekben, néha nagybetűs szövegrészekben, néha meg finom káromkodásokban kulminálódva tör utat magának. Szegény, reméljük nem kapott infarktust végül…..
Gabe555 2016.11.16 01:36:54
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Teljesen 1 - et értek veled!!! És valljuk be őszintén, hogy nem kell neked az a csípés mert te is tod. ahogy én is, hogy ez az ország így működik!!! Akkor kell az a bizonyos csípés majdan ha arról jön hír, hogy NEM így működik valami ebben a szarfészekben ami "csak" azóta szarfészek mióta a FIDESZ és az undorító "szeretett" vezető -- > (Orbán!!!) -- > irányít itt mindent!!! :-/ Ez lett ami csodálatos, gyönyörű országunkból melyet még ha szarfészekké is tették ezek a szemetek akkor is imádok mint ahogyan szerintem mindannyian!!! Helló: Gabe :-)
Mindig örömmel követjük egy-egy ügy alakulását, főleg, ha valamiről kiderül, hogy hepiend felé araszolt vagy nyargalt (nagy ritkán), így külön örültünk Imre levelének, aki lelkesen számolt be a fejleményekről. Arról, hogy a levele mégse boldog ügyfél taget kapjon, a Telenor…..
Gabe555 2016.11.16 01:08:36
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: A Telenor soha nem volt a Posta része!!! A Posta része volt valamikor a MATÁV! A Deusche Telecom felvásárolta a Westel - el együtt és így lett belőle (Kábel tévé, műholdas tévé és az eleve Matávhoz és Westelhez tartozó internettel!) -- > T - COM!!! A Telenor úgy lett, hogy a Norvég Telenor cég felvásárolta a Pannon GSM - et és átnevezte a saját nevére!!! Így lett az is Telenor!!! De ennek a cégnek soha sem volt köze ahhoz a céghez amit egykoron Matávnak hívtak és ami réges - régen a Posta tulajdonában volt! Még a Vodafone - nak is több köze volt a Postához mert egy ideig a Postán lehetett vásárolni 70 - es számkezdettel mobilokat, sim - kártyával melyeket mint Postafon < -- (És nem Postafone!!!) sim - kártya értékesítettek de erre rájöttek 1 - 2 éven belül, hogy semmi értelme így az eredetileg Postafon kártyások is visszakerültek a Vodafone - hoz! Sziasztok, Viszlát: Gabe