Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moncikutya

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dominálta a csapat a játék első felét (17 pont), de a második játékrészben 0 (!) pontot tettünk fel a táblára.Újra bántó edzői hibákat láttunk, a jó time management és a gyors reagálás nem Andy Reid-ék terepe.Talán nem túlzás azt mondani, hogy ezt a meccset egy Belichick szintű edző gond nélkül…..
A Denver elleni győztes meccsen (Kansas City Chiefs – Denver Broncos 30-27 hu.) már az első negyedbeli punt visszahordásánál is ígéretesen iramodott meg, de akkor még egy elvetődő védő épphogy elérte a cipőjét, és elesett a 35 yardos környékén. Azután a második negyed közepén már mindenkit kikerülve…..
Nyilván probléma volt, hogy Marcus Peters nem játszott. Peters versenyben van az év védőjátékosa címért, ha láttad a Carolina elleni labdaszerzését, akkor tudod miért. Még a Carolina elleni meccs utolsó negyedében szenvedett csípősérülést, és egészen vasárnapig kétséges volt a játéka. Végül a meccs…..
Bár az 4. héten a Pittsburg ellen visszatért, és az Oakland ellen TD-t is szerzett, de a New Orleans ellen már csak nagyon keveset volt a pályán: érezni lehetett, hogy valami nincs rendben. A híres doki, Dr. James Andrews megvizsgálta, és szinte azonnal meg is műtötte. A sérülésről többet pontosan…..
A Chiefs 2012-es edzőtáborában csalódást okozott a stábnak, de végül mégis a kezdőben találta magát Anthony Toribio sérülése miatt. Közben megkötötte a csapattal az első 4+1 éves szerződését is ($ 11M/4év). Mind a 16 alapszakasz meccsen kezdő volt, 38 szerelést (tackle) (ebből 28-at egyedül)…..
Dontari Poe 2012 óta a Chiefs Nose Tackle-je, azaz a védőfalunk közepe. A Nose Tackle, egy találó megfogalmazás szerint „masszív srác, aki kitölti a pálya közepét”. Általában a 3-4-es védekező séma középső embere (de 4-3-ban is létező pozíció). A nose tackle (3-4-ben) a…..
Keresztszalag sérüléséből visszatért a sztár futó játékosunk, Jamaal Charles. Már október 2-án a Pittsburg ellen is játszott, (2 kísérlet, 7 yard), de múlt vasárnap az Oakland ellen már TD-t is szerzett. Szerintem bérelt helye van a Hall Of Fame-ben, minden idők egyik legjobb futójáról van…..
Belevágok. Meglátjuk, mennyi időm lesz rá... Több, mint 20 éve NFL függő vagyok. Mikor a haverok megfertőztek az Amerikai Football szeretetével, akkor szétdobáltuk a csapatokat, mindenki gyorsan válaszott egyet, hogy izgamasabb legyen a szurkolás. Zana Döglégy Zoli lestoppolta az LA Raiderst, mert…..