Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingyen védem az Orbán kormányt

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
Belenéztem a tévébe, és megállapítottam, egy soha véget nem érő horrort vetítenek az országban. Mert a parlamenti színjáték tovább folytatódik.  Mintha a Rémálom az Elm utcában menne újra meg újra meg újra. Pontosan ilyen a magyar politikai élet. Bő egy hónapja még a folyamatos latolgatásokat,…..
Elhalasztotta botrányos konferenciáját a választás utánra...
Összefogás. Kell, ez nem kérdés. Kivel? Miért? Tényleg ez a megoldás? Áprilisban választunk. Parlamenti képviselőket, majd egy év múlva önkormányzatit is. Sok-sok vita van az ellenzéki oldalon – jobb- és baloldalon egyaránt –, hogy kell –e, jó-e, stb. Nyilván van egyrészt a bizalom hiánya. Ez…..
2018 áprilisában (feltehetően 8-án) országgyűlési választások lesznek Magyarországon. A rendszerváltozás óta még soha nem fordult elő, hogy kétszer is újrázni tud egy kormányzat – most jó esély mutatkozik arra, hogy megalakuljon a IV. Orbán-kabinet. Bejegyzésemben górcső alá veszem, miben bízhat az…..
A mai Jobbik-tüntetés kudarc volt, kudarc természetesen a mozgósítás eredményében (legfeljebb kétezren lehettünk, ha a késve befutó Schiffert is beszámolom), kudarc abban, amilyen szónokokat sikerült felsorakoztatni (nem voltak szónokok a szónoknak középszerű Vonán kívül), kudarc volt a tartalmát…..
Szokták mondogatni sokfelé, hogy a korrupció bizony mindenhol jelen van. Na de ennyire? Mint az a lenti infogrammon látható Európa megannyi országa már majdnem 100 százalékban úgy véli, hogy a korrupció mindent eláraszt. Az adatokból származó elsődleges tanulság az, hogy valami nagyon nincs rendben…..
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
A Vajna-féle TV2-n műsort vezető Gundel Takács Gábor blogposztban reagált az Őcsényben történtekre. "Talán az őcsényi történések kijózanítóak. Nem, az nem lehet, hogy ennyire kiszolgáltassuk magunkat annak, amit próbálnak velünk elhitetni a hatalomért folyó harcban" – írja a Szemlélek blogon…..
“Újabb bizonyítékot szereztünk, hogy a Paks2-re szánt pénzek nagy része a Fidesz gazdasági hátországánál fog landolni. A Fidesz csakis azért ragaszkodik az elavult, drága és veszélyes beruházáshoz, hogy finanszírozni tudja egyre éhesebb korrupciós gépezetét.” - közölte Szél Bernadett, az LMP…..
Egy fővárosi sörözőben kávézásnak indult vízivás közben olyasmi történt, ami majdnem kiment a divatból. Pedig, lám, micsoda szükség lenne rá!..
JogÁsz „Mi így szeretjük” 2017.05.14 18:20:50
Mármint Bayer Zsoltot. Ezt Halász János, a Fidesz frakció szóvivője mondta, aki egyúttal a Kulturális és a Hungarikum Bizottság tagja. Nehéz eldöntenem, hogy Bayert a kultúra, vagy a hungarikum szempontjából kell-e szeretnünk. Kép: StartHírek.hu Az ellenzék és a sajtó jóvoltából (én is…..
A francia elnökválasztáson csúnyán fűbe harapott a náci tömb. A nacionalista erőkre épp annyira nem kíváncsiak Francia-honban, mint itthon. Hangzatos és hangos a gyűlölet-kampány, de mint ahogy ott, itt sem lehet mindenkit a végtelenségig hülyíteni. Az embereknek nem kellenek kerítések, elszigetelt…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 15.    Hangos sajtószemle...
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
A CEU elleni harc egyfelől tökéletesen illeszkedik Orbán illiberális ámokfutásához, másrészt azonban most nem csupán a pusztába kiáltja a megszokott szólamokat, hanem konkrétan nekimegy egy rendkívül sikeres intézménynek, amely fontos a világnak, Európának és Amerikának. Vajon miért kockáztat…..
  Nagyon találónak érzem Publius Hungaricus írásának (Száz év szorongás) azon megállapítását, hogy a normálisan működő demokráciákban a politikától/államtól nem közvetlenül függő egzisztenciájú polgárság (elit) az igazi biztosítéka annak, hogy a politika a…..
Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.04.01 17:21:02
@ostvan1: A szomszedainknal nem volt 8 evnyi elkuras, meg ALLAMCSOD. Nalunk igen, es ahhoz kepest, hogy ALLAMCSODBOL indult a kormany, zsenialis a teljesitmenyuk.
Ha libbantakon mult volna, 7. eve ugyanott tartanank, mint a Gorogok, katasztrofa, kaosz, plusz az arabok elfoglaltak volna az orszagot.
Pontosan ugyanazzal a kétszínű dumával jött elő az oktatási államtitkár, mint amivel a kormány nekiment a civileknek – a törvényes működéssel. ..
Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.03.30 10:47:56
Ilyeneket mondott Matolcsy a múlt héten: "egy nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el”, meg ilyet, hogy "sokkszerű volt az, hogy egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a…..
    Két hónapja csinálnom az oldalt, meg  a blogot, és az egészet csak azért hoztam össze, mert a Nagyfőnök rám parancsolt. Pontosabban megkért, mondhatnám ajánlatot tett. Azt mondta, hogyha megteszem, napi szinten  6 órát dolgozom az oldalon, meg  összehozom a weboldalt is, és minden nap alvás…..
Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.02.27 18:57:55
  Napirendet ma a Momentum Mozgalom uralja, az, hogy általuk összegyűjtött 138 ezer aláírás aláásta egy nemzet álmát, elvette tőle a lehetőséget, hogy olimpiát rendezhessen. A szomorú, csalódott hangok, elsősorban a kormánypárt és a hozzá hű követők a baloldalt teszik felelőssé, a sportolok pedig…..
Ingyen védem az Orbán kormányt 2017.02.27 09:46:24