Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaulBerlin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszőr is hagy köszönjem meg mindannyiotoknak a sok sok emailt, kommentet és üzenetet, amit küldtetek nem adván fel, hogy valaha még jelentkezem! Nagyon nagyon jól estek mindenki kedves sorai, az aggódások és drukkolások egyaránt, és egyúttal ELNÉZÉST KÉRNÉK de tényleg MINDENKITŐL, hogy lusta…..
Bő egy hónappal ezelőtt volt egy poszt, melyben egy hír kapcsán azt a kérdést tettem fel nektek, hogy ha az utolsó (vagy jelenlegi) magyarországi fizetéseteket megtoldanák 100 ezer forinttal, visszaköltöznétek-e (vagy maradnátok-e). A poszt kapcsán írta meg véleményét Paul, ez…..
PaulBerlin 2016.10.19 09:03:27
@kardio1: Egy szóval sem mondtam, hogy minden tökéletes. De azt vegyük észre, hogy itt a jóval nagyobb populáció és esetleg több probléma ellenére sincs olyan közutálat, mint Mo-n a semmire.
PaulBerlin 2016.10.19 10:05:42
@Denise Hogyisdugják: Azt ugye Ön sem gondolja komolyan, hogy a nem ottlétem ennyire tudatlanná tenne? Az összes rokonom és a barátok nagyrésze még mindig Magyarországon él. Van aki ide szavaz, van aki oda, de egyiktől sem hallom, hogy mennyivel jobb lenne az élet amióta eljöttem. Sőt egyre többen gondolják, hogy menni kéne.

Persze biztosan vannak akiknek ez is jó. De én nem az vagyok aki a biztos, de rosszabb helyzetben is elvan, ahelyett, hogy kis kockázatot vállalva a jobbat keresse.

A kívánsága oedig, hogy ne is menjek haza, nagy valószínűséggel teljesülni is fog.
PaulBerlin 2016.10.19 10:20:11
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: Jól megkaptam a magamét.
Lehet van egy ilyen íratlan szabály, de az alapvető illem úgy kívánná, hogy ha valaki ezt külön kéri, akkor maradunk a hivatalos formulánál.
De tetszik, hogy már ebbe is beleköt valaki :)