Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osz Apo

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg.…..
Osz Apo 2018.05.10 10:30:18
youtu.be/7cbhYp9hE2U?t=5m30s
Az ifju Stallone. :D
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
A mai gyerekek eszeveszetten ordítanak. Úgy tűnik, jóval gyakrabban, mint amikor én voltam gyerek, vagy amikor nekem született a kisfiam. Játszóterek mellett sétálva artikulátlanul sikító, torzult arccal le-föl rohangáló, egymást felöklelő kölyköket látok egyre gyakrabban. A kis lapátokkal…..
Osz Apo 2018.04.16 13:35:20
Sokan kényszerűségnek érzik a panellakásban élést és alig várják, hogy megszabaduljanak egy ilyen típusú otthontól. Vannak hozzá tartozó negatívumok, ehhez kétség sem fér, de nem szabad az élet árnyoldalaira koncentrálni. Lásd meg a szépet és a jót a régi korok masszív monstrumaiban! Oka van annak,…..
Osz Apo 2018.04.11 09:03:57
:D
Hét tenger Közlemény 2018.04.10 09:22:49
    Hosszas vajúdás után megszületett végre első könyvecském, az orosz-japán háború tengeri harcairól szóló „Port Arthurtól Csuzimáig”. Akik annak idején látogatták az acélmonstrumot is, nagyrészt ismerhetik már a szöveget, az anyag nagyobbik része az ott megjelent írásokból áll össze, ezeket…..
Osz Apo 2018.04.10 10:15:44
@molnibalage: "A hossza picit megrémiszt az írásnak, hogy ilyen rövid időszakról ilyen hosszú. " Ugy csinalsz, mintha nem ismerned Zolit. :D Ide a rozsdas bokot (a bordaira mutat), hogy a Roma vs Kartago csortenel kezdi. :)

A temahoz szolva: Hell yeah!
Mi történt My Laiban? 1968. március 16-ának reggelén történt. A dél-vietnami Quang Ngai tartománybéli Son My falucsoporthoz tartozó My Lai kunyhóiban a parasztok többsége reggelijét készítette, amikor tüzérségi tűz csapott le a település szélén, majd amerikai helikopterek értek földet a…..
Osz Apo 2018.03.13 08:53:22
Jóval a #metoo kampány előtt kezdtük el a Kötőszó blogon vallássérültekkel foglalkozó cikksorozatunkat, melyben a spirituális bántalmazás témakörét jártuk körül. Nemrég újabb olvasói levél érkezett hozzánk a témában, melynek szerzője zaklatást élt át egy keresztény közösségben egy nála jóval idősebb…..
Osz Apo 2018.03.10 10:17:04
@Tristee: ...es igy derult ki, hogy a magyarkurir katolikus hirportal is liberalis demokrata szektas lap. :)
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
Osz Apo 2018.02.08 10:16:33
@Jakab.gipsz: Azt elfelejtetted megemliteni, hogy az oktatas ugy jo, ahogy van, nincs itt semmi latnivalo. :D (Igen, ironia.)
Szerző: Papp-Felber Anita Nem szeretünk „ügyintézni” kérem szépen az az igazság. Igazából érthető. Jobb esetben nem kell szabit kivenni, mert lehet online is, de vannak hivatalok, ahol az a biztos, ha bemész személyesen. Igazából csak a Földhivatalról akartam írni, de ahogy jobban belegondoltam,…..
Az erőszakos férfi ellentéte a gondoskodó férfi. A gondoskodó férfiak kultúrájának kialakításához nyíltan kell beszélnünk a gondoskodás természetéről. Milyen érzés gondoskodni? Ezt kell elsajátítani minden férfinak, megtanulva más férfiaktól, akik már korábban megtanulták azt. Mert amikor egy férfi…..
Nyolc hónappal a váratlan, és megrendítő Pearl Harbor-i csapás után az US Navy vezetése úgy érezte, már eléggé összeszedték magukat ahhoz, hogy felhagyjanak a passzív védekezéssel, és indítsanak végre egy komolyabb támadó hadműveletet a japánok ellen. Az amerikaiak azért próbáltak óvatosak lenni,…..
A kifejezetten esztétikus General Dynamics F-16XL az amerikai vadászgéptervezés egyik aerodinamikai csúcsterméke. A szép vonalú, kettős nyilazású deltaszárny segítségével a könnyűvadász F-16-osból egy kísérleti vadászbombázó készült, melynek története sokkal több, mint az F-15E ellen elvesztett…..
Osz Apo 2017.11.08 13:11:26
@molnibalage: fel vagyok iratkozva. De csak a ceges laptopomon vagyok bvelepve indexre, szoval ott jonnek az ertesitesek. Igy nyertem fel orat. :)
Osz Apo 2017.11.08 13:16:11
@Osz Apo: Ja igen, ha veletlen email is jonne, akkor erre is van valaszom, a kovetkezo: mittudomenmar, milyen emmailcimmel regisztraltam.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Osz Apo 2017.10.24 15:29:25
Hét tenger Nelson flottája 2017.10.20 12:03:19
  Bár a britek mind a mai napig mélyen meg vannak győződve róla, hogy ők a nagy birodalomépítők, a felsőbbrendű, uralkodásra termett nemzet, a hajdani Brit Birodalomnak mára már a romjai is eltűntek, s a világpolitikában betöltött szerepét és jelentőségét tekintve Anglia úgy tűnik, a legjobb úton…..
Osz Apo 2017.10.20 13:39:09
Hét tenger Nyelvészkedők 2017.09.26 07:45:02
Bár nagyon sok kedvem nincs ilyen badarságokkal foglalkozni, de azt hiszem szerencsésebb lesz most tisztázni álláspontomat abban a kérdésben, melyet a tengeri hadviselés iránt érdeklődők kicsiny tábora Magyarországon alighanem a legalapvetőbb kardinális kérdésnek tart, vagyis a „helyes és szakszerű”…..
Osz Apo 2017.09.27 11:57:01
@csi szi: Ahhoz hasonlit, mintha egy dizel autora mondana, hogy benzines.
Osz Apo 2017.10.02 10:17:16
@Biro István: A germanomanoknal is mulkodik. :) Sturmgewehr.
Osz Apo 2017.10.19 13:10:15
 ..
Osz Apo 2017.10.12 09:50:19
@szánmonoxid: Mi a bajod a fejlesutve szoval es azzal ahogy a postolo hasznalta?
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Miközben szorgosan töltögetjük fel a különböző fegyverek, járművek, hadihajók ismertetőit, belebotlottunk a majdnem elkészült német hordozó, a Graf Zeppelin leírásába – és úgy gondoltuk, hogy a hajó (illetve most a roncsa) megér egy misét...
Hát ez egy hosszú lista lehetne... ezért inkább kiválasztottam hármat, hátha akkor családregény helyett olvasható terjedelemben tudok írni a legneccesebbekről, talán segít. Vagy nem, de legalább tudtok majd röhögni egy jót. Erre majd még visszatérünk... Köztudottan rosszul viselünk bizonyos…..
Az Amerikai Egyesült Államokban annyi tömegmészárlás és fegyverekkel összefüggésbe hozható haláleset történik mostanában, mint semelyik más fejlett országban. Erről egyébként Amerikában nem sok hivatalos nemzeti adat van, mivel a Nemzeti Lőfegyver Szövetség (NRA) rendszeresen kilobbizza, hogy a…..
Egy plus size modell megismételte Kim Kardashian fürdőruhás képeit és legalább olyan jók lettek, mint az eredeti képsorozat...
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
Osz Apo 2017.09.27 11:29:31
@sunabajnok: Ostobasagod megdobbent. :D
1900. Szokatlan kéménykialakítású (talán a felsővezeték védelme miatt?) gőz- és egy kis méretű elektromos mozdony egy orosz bányában, Orosz Birodalom  ..
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
Osz Apo 2017.09.18 15:16:37
@dunántúli gyerek: Jaja, lattam en is az X-aktakat.
Osz Apo 2017.09.18 15:17:58
@dunántúli gyerek: Arrol okoskodsz, hogy lam, egy lakotelepi haz nem omlik ossze egy repulogepbecsapodastol, aztam amikor kapsz egy fofot arrol, hogy gyakorlatilag megsemmisul, akkor jossz azzal, hogy de ez nem acel...
Lehet pozitívan is nézni azt, ha esetleg eljönne a világvége és egyedül vagyunk: Nincs sorban állás a boltban, ráadásul bemehetünk úgy az üzletbe, hogy berúgjuk az üveget, nem kell beérni reggel a munkába, ingyen van a benzin, nincsenek Pumped Gabóék a képernyőn, nem kesergünk, hogy megveri a…..