Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Littlemiss

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Little Miss Serpenyős pizza 2017.02.25 13:24:16
Egy újabb recept érkezik. Ezúttal is egy a Nosalty oldalon talált egyszerű receptet próbáltam ki. Ez nem más, mint egy nem sütőben, hanem serpenyőben készült pizza vagyis inkább lepény. Nagyon megörültem ennek a receptnek, amikor megtaláltam, mert a sütőm nem a legjobb, így nem igen szeretem…..
Ma is egy receptet hoztam nektek, de nem is akár milyet, hanem gyermekkorom (és mostani korom) egyik kedvenc levesét. Ez nem más, mint a krumplikrémleves. Azt gondolom, hogy ez egy olyan étel, melyre igaz, hogy ahány ház, annyiféle, hiszen nem nehéz elkészíteni, nem tart sokáig sem és majdnem minden…..
Little Miss Hamis fajitas 2017.02.01 16:31:14
Ma is egy receptet hoztam nektek. Ezt a receptet sok interneten való kutakodás után magam alkottam, szóval pontos recepttel nem tudok szolgálni, de nem is túl bonyolult, így mindenki, aki kicsit is jártas a konyhában simán tudja kivitelezni a leírás alapján. Az egészhez szükség lesz csirkemellre,…..
Little Miss Zoo-Café 2017.01.17 10:51:00
A mai reggeli kávém iszogatása közben, úgy döntöttem, hogy végre megírom a bejegyzést, amit már hetek óta tervezgetek. Azért a kávé adott lendületet, mert az egyik kedvenc kávézómról fogok írni. Az a kávézó nem más, mint a Zoo-Café nevezetű hely. De miért is szeretem ezt a kis kávézót? Mitől…..
Little Miss Géllakk otthon 2016.10.26 19:00:15
Ebben a posztban a géllakkozási rutinomat fogom bemutatni nektek. Ez, ha egyszer meg van minden szükséges eszköz akkor igen egyszerű folyamat, de idő igényes, főleg ha mintát is szeretnénk rá. A szükséges eszközök egy UV lámpa, fertőtlenítő spray, alap lakk, színes lakk vagy lakkok (mostani…..
Little Miss Banán palacsinta 2016.10.20 19:21:18
Egy nagyon egyszerű, nagyon gyors és olcsó banán "palacsinta" receptet hoztam nektek. A palacsinta szót, azért raktam idéző jelbe, mert ugyan ránézésre palacsinta, íze inkább a sült banánhoz hasonlítható. Ezt a receptet az interneten láttam, ha jól emlékszem a Nosalty oldalán, de sajnos nem vagyok…..
Little Miss Art market 2016.10.18 12:29:11
A hétvégén ellátogattam az Art Market kiállításra. Sajnos nem ez lesz a legrészletesebb beszámoló, mivel Nagymamámmal mentem, így nem tudtuk bejárni az egészet az egészsége miatt. Azért így is élmény volt, bár nekem a tavalyi jobban tetszett, de lehet, hogy az újdonság varázsa miatt. A kiállítás…..