Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c.maros

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Le vagytok ti írva Öt évvel ezelőtt Sas István, a Reklám és pszichológia c. könyvében az ötvenen felüli korosztályról megállapítja: “Ezt a korosztályt Magyarországon mintha teljesen leírták volna. A kifejezetten nekik hirdetett termékcsoportok száma alig két tucatra tehető, de ezt a helyzetet…..
c.maros 2017.08.15 17:12:32
@Gerilgfx: Általánosítások halmaza, ami valakire igaz, valakire nem, tehát "beszélsz és nem mondasz semmit". Ettől még persze vannak korosztályi jellemzők, csak azokat a statisztikai adatokból tudjuk meg. Tőled csak a véleményedet erről a korosztályról, illetve mindenki másról. Hogy pontosabb is legyek, azt, hogy milyen ostobán gondolkodsz. Ez persze nem a korosztályod jellemzője, hanem a tied. Vélelmezem, hogy amikor te 50 év feletti leszel, akkor a szemedben az a generáció lesz a mindenek feletti. szemben a mai korosztályoddal. /Azért nem vagy teljesen tehetségtelen, hiszen nem bírtam ki, hogy szótlan maradjak. Te szóra bírtál./
Húsz évvel ezelőtt azt éreztem magamon, hogy életmódváltásra van szükségem. Célom egészségügyi állapotom hosszú távú javítása volt. Mivel adatfüggő vagyok, egy egyszerű Excel-táblázat segítségével rendszereztem az élettani adataimat, és a kitűzött cél felé megtett lépéseket.  Az életmódváltás egy…..
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
c.maros 2017.03.17 11:02:29
Írók, költők, művészek, zenészek, stb. agyuk működése folytán csodálatos, maradandó, élvezetes /és még sorolhatnánk a dicsérő jelzőket/ ajándékot nyújtanak az emberiségnek. Máskor az esendőségüket, emberi mivoltukat /néha állatit/ is megmutatják. Hiszen ezek vagyunk.
Nekem, ha politikáról van szó, akkor a politikusok, politológusok, ha betegségről, akkor az orvosok, ha oktatásról, akkor a pedagógusok, ha veteményezésről, akkor pedig a gazdák által mondottak a mértékadók.
Ha megnézzük az elmúlt 27 év termését, akkor láthatjuk, a sok széljáráshoz igazodó művészt, asztalost, bárkit. 2010 után elege lett a többségnek, öröm ünnep jött a váltás után. Most - a propaganda és sajnos a hibák okán is, sajnos, sajnos, sajnos - a patást divat lett ócsárolni. Ha valakinek nincs letisztult a világnézete, akkor ezek a hatások - hol jobbra, hol, balra, hol csoda tudja merre - fordítják a véleményét.
Kiss T. jó zenét csinált egy széles körnek, hiszen sokan elmentek a koncertjeire kilazulni. Mint költő, már kevéssé mértékadó. Mint politikus, ???. Az pedig jóval több annál, mint "elringatni" az embereket és ezzel elterelni a figyelmüket kis időre a nehézségekről. Ez persze nagy varázslat is. Szóval: zenélj Tibi, ne politizálj. Az egy másik pálya.
Ráadásul elveszíted vele a hallgatóságod felét, kétharmadát. /Bár ez most más vleg meg is történt. Nem lesz könnyű visszaszerezni őket. Hogy pontos legyek, nem is fog sikerülni./
A Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású "állapotos ember", vagy a "terhes személy“ használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az „mindenki számára…..
c.maros 2017.02.04 08:41:13
@-JzK-: Míves fogalmazás. Gratulálok!
Egyébként pedig azt mondja a népi bölcsesség, hogy "A kutya is jó dolgában vész meg". Szerencsére az emberek többségének nem megy annyira jól, hogy szándékosan degenerálódjon.
A jelenség kezelését problémásnak tartom. Egyre többen vannak a lebetegedők, ezért ma már nem mondhatja azt a józan többség, hogy "engem nem zavar, ha nekem nem kötelező". Látszólag ez korrekt, toleráns hozzáállásnak tűnik, pedig ez felelőtlenség.
A baloldali, liberális politika és sajtó becsempészi a naiv emberek fejébe, ezért megveszik a toleranciát ez ügyben. Az ellenoldal /eddig/ sziklaszilárd, ugyanakkor néha nagy magasságból szól az emberekhez, ezért kevésbé vonzó, sőt akár még ellenállást is vált ki. /Az "eddig" szót azért használtam, mert Ferenc színre lépésével megborultak az eddigi tiszta viszonyok!/