Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Woods

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját neméhez vonzódó férfi küldte el tanúságtételét a SZEMléleknek. Egy hozzá hasonló férj példája adott erőt neki, hogy meghozzon egy komoly döntést. Levelét neve megjelölése nélkül adjuk közre az alábbiakban...
A.Woods 2017.08.30 08:30:12
@dome64: Ugyan már, alapvetően az egész jog és erkölcsi rendszer harmonizál a 10 parancsolattal. Attól, hogy valaki nem hívő, még élhet ugyanolyan tisztes, becsületes, szeretetteljes, mások felé segítőkezet nyújtó életet a vallási hókuszpókuszok nélkül. Sőt, még olyanabbat. Ugyanis a szívjóság, a mások felé fordulás, a szeretet és elfogadás pont nem a kirekesztésből, és mások feletti ítélkezésből születik, hanem adott esetben a szenvedésből. Amit a melegek, bármilyenek is, megtapasztalnak. Személy szerint 100% biztos vagyok benne, hogy Isten színe előtt semmivel nem lesz kevesebb egy meleg ember, mint egy hetero, az számít, hogy milyen életet él.
Az elkövetkező fél év felért számomra egy rémálommal, folyamatos fájdalom, irritáció, égető érzés, gyakorlatilag minden nap a túlélésről szólt. Nem volt olyan ülő-, álló-, vagy fekvőpozíció, mely alatt nem éreztem volna az irritációt, belegondolni is szörnyű, hogy mi lett volna velem, ha fizikai…..
Százötvenkilencedik vendégemet, Marinát (36) három napig hosztoltam, Kanadából, Albertából érkezett hozzám. Marina nem hosztolt még senkit, mert egy erdő közepén lakik, és oda nem akar menni senki. Hozott nekem mandula lisztet és amerikai kiadású Runner's World magazint. Nem magától találta ki, hogy…..
A.Woods 2017.03.27 09:48:34
@nikita: Azért a weird lesbian couple van annyira sértő a helyzetben amit leírtál, hogy igazából mindegy, hogy bocsánatot kérsz-e érte. Nem változtat sokat az elnézést kérés a kibuggyanó homofóbián :)
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
A.Woods 2016.11.30 20:15:52
@CsakSzolokHogy: Hát tudod egy nő bármilyen segédeszközzel kb. annyira lesz pasi, mint amennyire egy pasi nő tud lenni, attól hogy magára rak egy művaginát...egy szóval: semennyire.
Erről Pócs János képviselő posztolt képet:..
A.Woods 2016.11.01 13:18:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Lehet, hogy nem túl elegáns, de végeredményét tekintve ugyanaz a helyzet. Ott van két ember aki szereti egymást, szeretne gyereket, családot de természetes úton nem lehet nekik. Ennyi.
A.Woods 2016.11.02 08:42:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ja értem, nagyon meggyőző egy homofóbtól ez a kijelentés x és y statisztikára hivatkozva, hogy a melegek igazából nem is akarnak házasodni :) A feketék meg igazából rabszolgák szerettek volna maradni és a nők meg soha sem akartak volna szavazni :)
A.Woods 2016.11.03 07:47:19
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ne buzizzál, nem áll jól. Nem mondtam, hogy nem nagyobb a promiszkuitás, de mégis ennek mi köze van a házassághoz? Valószínűleg ugyanannyira csapodárak a melegek, mint amennyire a heterók lennének, ha nem lenne házasság és család alapítás a fogalomtárukban, se kereszténység. Ezen nincs mit csodálkozni és ettől még, van aki monogám, és van aki házasságot akar kötni, tehát nem értem az összefüggést.
Megduplázni a fizetésünket.... Ez mindannyiunk álma. Mégis, nagyon kevés példát látunk arra, hogy egy ember nagy mértékben emelné meg a bevételeit. Hol rontják el az emberek? Miért ragadnak meg a legtöbben egy életre az átlagos fizetésnél?..
Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.…..
A.Woods 2016.10.18 09:29:13
@Manton Jäger: A társadalom folyamatosan változik, nem mérvadó jelenleg, hogy 60-70 évvel ezelőtt ciki volt szingli anyukának lenni vagy elváltnak. Pedig ez csak egy emberöltőnyi idő. A meleg téma ugyanilyen, valahol el kell kezdeni a változást és majd egyszer már nem lesz téma, de ha mindig arra hivatkozva megakad a folyamat, hogy a társadalom nem kész rá, akkor ugye el sem tud kezdődni semmi. Arról nem beszélve, hogy a melegeknek is csak egy élete van, és ha valaki családban, gyerekkel szeretne élni, akkor igenis legyen ennek meg a jogi háttere.(akár örökbefogadás, akár saját gyerek vállalása kapcsán)