Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eHUNaduma

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A reggeli hírekről lemaradva, gyanútlanul érkeztem meg tegnap a Magyar Tudományos Akadémia szinte teljesen üres Jakobinus Termébe, a ROMA élet Közép-Európában és Magyarországon konferenciára. Nem mellesleg Vona Gáborral egyszerre. Mindketten késtünk, de míg én mezei…..
 Az MTI Zentai Károlyról szóló hírében szerepel a következő mondat: „Az ausztrál legfelsőbb bíróság elutasította szerdán az emberiesség elleni bűnökkel vádolt Zentai Károly (Charles Zentai) fellebbezését kiadatása ellen, és ezzel megnyílt a lehetősége annak,…..
 Feloszlathatja a rendőrség a Jobbik mára meghirdetett villámgyülekezését. A Fővárosi Közgyűlés ma tárgyalja a XII. kerületi turul-szobor ügyét, a párt tegnap jelentette be a BRFK-n az ennek apropóján tartandó megmozdulását. A rendőrség a bejelentést elutasította, mert…..
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..
Mandiner blog Az új szövetséges 2008.04.22 18:01:00
 A Szentkirályi utcai Szövetségesek Házába új vendég költözött. Hát így megy ez, nyugtáztam egy nagy levegővel: most, amikor megy a szekér, egyre többen kéredzkednek fel a bakra. Nincs is ezzel semmi baj. De ki lehet az új jövevény? Hiszen már a nemzet színe-virága itt…..
Lehet, hogy túlbiztosítottam magam? Lehet. De nem baj: a módszer bevált.Már régóta adós vagyok magamnak azzal, hogy továbbviszem a Gergényi-Szabadfi-ügyet: még a Morvai Krisztinával együtt lévő Civil Jogász Bizottság ülésére hívtak meg egyszer, ahol is bejelentettem, hogy bár…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
 Ez a térkép néhány hónapja került fel a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) honlapjának fórumába:  Néha én is érzem úgy, hogy nem vagyok, de lerajzolva még nem láttam. Egyébként volt nekik egy másik térképük is (ez viszont a honlap hivatalos részén), amin…..
Mandiner blog Részt veszek 2008.04.10 12:01:00
 Részt fogok venni a holnap délután négy órakor kezdődő, szélsőjobboldaliak elleni tüntetésen. Kommentárt, magyarázatot, mérlegelést, méricskélést nem fűzök döntésemhez...