Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moltobene

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten bizarr szépségtrendeket vettünk sorra, s szöget ütött a fejembe, hogy a férfidivat történetének extrémitásait és melléfogásait bizony hajlamosak vagyunk szem elől téveszteni. Pedig a divat túlzott majmolása és a különféle praktikátlan, nevetséges vagy éppen veszélyes hóbortok követése nem…..
Szeptember a divathetekről és rangos díjátadókról szólt, úgyhogy a világ leghíresebb férfi sztárjainak igencsak fel kellett kötniük a nadrágszíjat, hogy helyt álljanak a fotósok és a minden részletre kíváncsi újságírók előtt. Ennek az üt embernek biztosan sikerült. Ha a…..
Egy plus size modell megismételte Kim Kardashian fürdőruhás képeit és legalább olyan jók lettek, mint az eredeti képsorozat...
Nem döntött kedden az ATV vezetése Demcsák Zsuzsa sorsáról, értesült a Bors. A lap szerdai számában arról írnak, hogy a műsorvezetőt először kedden 10 órás időpontra várták az ATV székházba, de ezt Demcsák lemondta, majd délután négyre beszéltek meg újabb időpontot, de a műsorvezető ekkor sem jelent…..
  Fotó: Pexels   Már sok szempontból bemutattam életformánkat, és a kapott levelekből az is kiderült, olvasóinkat legjobban a folyamatok érzelmi, és lelki oldala érdekli. A kezdetektől igyekszem erre odafigyelni, és az érkező kérdések megadják az irányvonalat. Persze, a szexjelenetek leírását is…..
Moltobene 2017.09.16 05:51:04
@csakférfi: ez szerintem nagyon talalo es lenyegretoro osszefoglalas, teljesen egyetertek.
Gyakran megjegyeztem már, hogy a hírnév a legjobb plasztikai sebész. Ez férfiakra és nőkre egyaránt igaz. Ha van egy kis felhajtás valaki körül, villognak a vakuk, és a csapból is ő folyik, hajlamosak vagyunk félistennek, de minimum irtó szexinek tekinteni akkor is, ha valójában pont annyira…..
Sajátos kategóriát jelent a mozgókép világában a terrorista akciókat, bevetéseket, Közel-keleti témákat, muszlim merényleteket feldolgozó filmek. Aktualitást ad a témának az a világpolitikai helyzet, melyben sajnos a terrorista akciók egyre nagyobb problémát jelentenek Földünk számára. Kiemelendő:…..
Néhány ikonikus építményről el sem tudjuk képzelni, hogy akár másképp is kinézhetnének. Pedig sok emblematikus európai épület egészen másképp is megvalósulhatott volna, ha a tervezésre kiírt pályázatot másik tervező nyeri.Képes összeállításunk első részében londoni és párizsi épületek soha meg nem…..
A ghánai moziplakát ma már fogalom a B-filmek rajongói körében: a szegény sorsú, de lelkes amatőr festők ezekkel népszerűsítették a filmeket az afrikai országban. A lenti képek alapján sokszor ráadásul úgy, hogy a VHS-kazettaborítón, egy angol nyelvű poszteren vagy egyéb brossúrán kívül semmit sem…..
Moltobene 2017.07.01 17:57:09
Nem tudom elégszer elmondani, mennyire sajnálom a mai gyerekeket, amiért folyamatosan kapják a pofijukba a színes-szagos látványos, de rettenetesen üres sorozatokat. Nekem volt olyan mázlim, hogy még átélhettem, milyen egy igazi kalandfilm, amelyen betegre izgulhattam magam, még akkor…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Moltobene 2016.12.10 18:55:16
@ficekence: Mar nem. A csalodott rajongok is lassan kifogytak a szobol, es kezdenek adventi hangulatba kerulni. :)
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Moltobene 2016.12.10 07:47:08
@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Szamomra inkabb ugy tunik, Te erzed sajat magadat tul magas erkolcsi es szellemi szinten. Sajat Olumpuszunkrol nezve alant mindenki csuszomaszonak tunik.
Moltobene 2016.12.10 09:07:28
@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Melyik allitasodat? Hogy Evelin undorito, hogy Soma sunyi es csuszomaszo, hogy Gina napraforgo es orditoan ostoba, hogy Krisztian hijan van a "finomintelligencianak"? Az emberek 90%-rol ez ugyanez, ugyanigy (legfeljebb mas keveredesben) elmondhato. Emberek. Mi pedig, bar ahogy azt korabban irtad," az itt kommentelok szellemi szinvonala magasabban van, mint az atlag VV nezoke" ezt nezzuk, nap mint nap. Ha Te, mint tanult, olvasott, intelligens ember is ezt teszed, akkor lehetnel veluk szemben is megertobb, kevesbe itelkezo. Ugyanis koransem biztos, hogy hasonlo korulmenyek kozott barmelyikunk is sokkal szebb kepet mutatna magarol.
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
Moltobene 2016.11.28 21:10:28
@Ay Mama, Que paso: Először is: ez fergeteges volt, már eddig is nagyon kedveltem az agymenéseidet, de ez mindenen túltett, köszönöm!
más: ...párbaj. Én itten ugyebár Zsolti mellett kampányoltam, rá is lőttem a voksomat, de párbaj közben már úgy éreztem magam, mint az egyszeri angol nyugdíjas a Brexitnél, vagy egy poénból Trumpra nyomó a választások közben: ööööö...én ugye erre szavaztam, de remélem, azért nem ő nyer..és az elébb felvázolt kettővel szemben nekem legalább szerencsém volt.
Zsolti, Zsolti...én tényleg bírtalak, de ez a párbaj produkció inkluzíve a leánykéréssel...jájjjj...még most is kísért...
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
Moltobene 2016.11.26 08:09:41
@VV Erőlegény: jo reggelt! Ebben valoban van igazsag. Davidnal a legjogosabb kritika, ami felmerul, hogy mi a fityfenet keres itt? Miert nem tanul, keres egy jobb munkat, epiti fel maga az egzisztenciajat? Ha pedig mar itt van, valami produkciot szeretnenk latni, mert lassan alig ut el a mogotte levo kofaltol.
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Moltobene 2016.11.24 19:06:51
@Maow: buzi gén...buzigén..ez jó! inkább jelzőnek ütős! pl: Dávid buzigén tüneteket produkál..vagy: buzigén vállalja másságát....gondolatébresztő és kreatív ez a szóösszetétel!
Moltobene 2016.11.24 19:54:34
@Rémület: ez nagyon ul! :)
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Moltobene 2016.11.22 07:19:26
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Moltobene 2016.11.21 21:50:42
@ezneménvagyok: ebben egyébként egyetértünk..de attól még a valóság sajnos az, hogy igenis vannak magukra hagyott kölykök, eleinte könnyű pénzkereset miatt szexelő, aztán teljesen lecsúszó lányok, és hülyéskedésbe belefagyott, sírig hülyének megmaradó papagájok. És valahogy ezeken már nem tudok őszintén röhögni.
Moltobene 2016.11.21 22:01:33
@csakolvasok82: szerintem arról semmit sem tudunk, hogy hogy és miként veszítette el a szüzességét. Egyébként ha végignézed az adást, a végén felbukkan egy másik pár, akiknek a beszélgetésébe bele is szól, érdemes meghallgatni, hogy mit mond.
@Rémület: ettől én is tartok, ezért is írtam csupa nagybetűvel az előbb azt, amit. Hátha egyszer elolvassa. Bár ez nyilván naivitás részemről.
Moltobene 2016.11.21 22:05:37
@Cérnahuszár: Tivy reménytelenül belefagyott a szerepébe. Zsoltiban még látok esélyt ennek ellenkezőjére.
Rég olvastunk ilyen szomorú levelet. Persze az is rémes, ha egy könyves csomag benyomódik, és ultragáz, ha egy nagyértékű bútor vagy elektronikai eszköz érkezik sérülten, de, ha mindez egy hangszerrel történik, az nem zenészként is fáj. Krisztiánt ráadásul többször is…..
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
Moltobene 2016.10.31 16:50:16
@Magentax: igaz, Ginat akartam irni..
Moltobene 2016.11.01 00:18:17
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A macskagyokerig bezarolag nagyon vicces voltal! Ott sikerult horkantasig felnevetnem! Utana..nos..kisse melyrepulesbe fordult a dolog..
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a…..