Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Madácsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2018-as választásokon a kormány leváltható, mert elkövetett egy hibát: túltolta az amúgy jól kitalált stratégiáját. Hiába aprózta fel az ellenzéket, hiába látszik most teljesen esélytelennek a kormányváltás, az események olyan irányban fordultak, hogy elképzelhetővé vált az elképzelhetetlen: a…..
Pál Madácsi 2017.10.10 07:25:50
@Bolshevik: a migrációt csak a fideSS fujta fel, hogy tereljen. Müködik. Nem alapvető, de a menekült helyzet megoldása csak a nemzetek összefogásával, közösen a nemzetközi egyezmények és jog betartásával olható meg.
A felirat önmagáért beszél. Ugye, pontosan értjük, mit közöl velünk? Vagy elsiklottunk felette? Nem kellene... Vessenek kérem egy pillantást a fenti képre. Jobban mondva egy szombat óta sokfelé publikált képnek az általam kinagyított-kiemelt részletére. Arra a részletre, amely többet elmond…..
Az orosz autokrata kicsikart egy konkrét időpontot a magyar kollégából. Orbán nyert néhány hónap haladékot, de nem tudta a választás utánra tolni Paks II építését. Ez a választási esélyeit is tönkreteheti. Vagy kockáztatja Putyin bosszúját...
Pál Madácsi 2017.08.29 16:33:01
@FCUK10: felénk a férgeket eltapossák, mit téged kellene! Már csk azért is mert az egéssz ceikből ennyi jött le neked.
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
Pál Madácsi 2017.08.18 06:55:56
@Ballib cenzúrázók réme 25: nem látsz a szemedtől! Minden terort elitélek. De miköze a mostani menekülteknek, akik az otthoni mindent elsöprő terorr és háború elől menekülnek, az évek óta spnyolországban élő elborűlt eszú tömeggyilkoshoz? Esetleg nem a spanyol hatóságok hibáztak a kapcsaolatrendszerének pontatlan megfigyelésével?
A terroristák sajnos köztünk élnek, és nem a menekültekkel érkznek most!
Mészáros Lőrinc ásványvizét isszuk, Csányi Sándor sertéshúsát esszük, Matolcsy Ádám újságját olvassuk, Garancsi István építi a középületeinket, útjainkat, Andy Vajna tévéjét nézzük, vagy az ő kaszinóiban játsszuk el a pénzünket. Már most is ez a helyzet, ám – ahogy az ősi dakota bölcsesség tartja –…..
Pál Madácsi 2017.08.02 16:11:25
@Kivlov: csak a csecset tömték a szádba. De lehet lehet, hogy azt sem mert véletlenül a g^ci forrása lett. Tudod amikor Viktor Voktorovics harsogta ezt akkor világválság volt, a CHF 185 Ft-on ált. A fasisza fideSS mindent megoldott.
Hollik István azt tudta mondani, Magyarország annyira biztonságos hely a zsidók számára, maga is látott zsidó gyerekeket vidáman sétálgatni. ..
A hírek szerint Orbán Viktor nagyon szeretné, hogy az Országgyűlés megszavazza az úgynevezett plakáttörvényt. Ezt onnan lehet tudni, hogy ellenzéki képviselők arról számoltak be: számos megkeresést kaptak e-mailen, telefonon, személyesen kormánypárti politikustól, hogy amennyiben megszavazzák a…..
Csetényi Csaba, Rogán Antal szomszédja a Pasa parki luxusingatlanban kegyvesztetté vált - mutatják a számok. A Rogán-vonal megroggyant a helikopterezős botrány óta. ..
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..