Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tenyekeslogika23

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
Tenyekeslogika23 2017.03.23 20:50:10
@pamut: egyrészt ne Baromozz le, mert téged minősít ha személyeskedsz!
Másrészről hol van akkor szerinted a középosztály? mennyitől lenne az? Havi bruttó 400-600e forint? Amiből megmarad olyan 250-380e forint? Amikor egy törlesztő/albérlek nincs 100e forint felett és a nettódból fizeted?
Tenyekeslogika23 2017.03.23 21:08:31
@pamut: Rendben: egy frusztrált kis pöcs vagy, aki valószínűleg soha nem éri el az egy milliós fizetést! :) szokjál hozzá! :) Nincs 4 millió létminimumon tengődő, meg hat millió éhező. Havi egy milla nettóban 650e forint, amiből megélsz és félre tudsz tenni, de NEM GAZDAG! :)
Miben van a Momentum ereje? Miért lett tele a kormánypárt gatyája? A Momentum Mozgalom leadott 266 ezer darab aláírást. Sok ez vagy kevés? A kormányoldalon máris megkezdődött a relativizálása. Ugyan, menjetek már a francba hazaáruló bitangok, majd megszervezünk egy békemenetet és kaptok a pofátokra.…..
Tenyekeslogika23 2017.02.22 12:46:53
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ez egy nagyon jó összefoglalás a témáról! Gratula!
1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni. kép innen Miután már uniós tagállamként önként és dalolva visszatértek az orosz befolyás…..
Tenyekeslogika23 2016.10.25 09:34:29
@Tibi !: Ne kisfácánozzál!
Az igaz, hogy köztörvényes bűncselekmény alól nem lehet a mentelmi jog mögé bújni, de akkor miért nem csuktak le soha senkit, egyik oldalról sem? Egyik oldalon sem szentek ügyködnek. Ugyanúgy volt Sukoró az egyik oldalról, mint Voldemort a másik oldalról, mégsem ül pl. Gyurcsány börtönben pedig most nem ő van hatalmon.
Engedd el ezt a bebörtönzést szerintem, mert nem lesz belőle semmi: Holló hollónak szemét nem vájja ki.
Tenyekeslogika23 2016.10.25 09:40:04
@wizes1: Nem, szerintem ez a szcenárió teljesen elképzelhetetlen... :( Erre próbálok rávilágítani, hogy meddő abban reménykedni, hogy bárki bárkit is el fog itt számoltatni, mert mindkét oldal vastagon benne van a szószban. Az általad fentebb említett nem szavazó/bizonytalan/leszaromapolitikát réteget kellene végre valakinek megszólítani, mert az a tömeg nem hogy 2/3-ot, hanem 5/6-ot hozna annak a pártnak. Akkor lenne esélyünk végre kukázni a teljes rendszerváltó elitet. Akkor fejeződne be végre maga a rendszerváltás is.
Tenyekeslogika23 2016.10.25 09:58:04
@wizes1: "Csakhogy az ellenzéki média szar, gyenge pedig sokszor bebizonyosodtt amit évek óta írok az igaz: ha a fidesz tökére lépnek nyávog, csapkod, erőből írt ki mindent és ezt azért felháborítja a kanapésokat is, de hülye nyavajgások csak felidegesítik aze mebert.
A MÉDIÁNAK KELL MAGÁHOZ TÉRNI! "

Nagyon egyetértek!
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
Tenyekeslogika23 2016.10.24 16:06:16
Ideje lenni végre felébredni a baloldalon, hogy nem a nyertes lovon ülnek ezzel a mentalitással. Nem füttyögni kellene, hanem lemenni végre a nép közé, megérteni, meghallgatni őket. Mert most le lehet őket narancsbirkázni, proletározni, csürhézni és fasisztázni ( szigorúan az általánosítás nevében, pedig az ellen Hűűű de nagyon kellene küzdeniük…. ) , de megérteni a motivációjukat, hogy miért van fix 3 millió szavazója a Fidesznek, az már munkás…meg ahhoz ész is kell.
Példa: Látni, hogy a magyar átlag magasról szarik a baloldal által sújkolt úgynevezett európai értékekre, mert a maslovi piramis azon szintjén vegetál, ahol a szivárványos Pride-t még nem tudja értékelni.
Kovács Béla Győrben nem érti, hogy az európai szolidaritás nevében ő miért keres 800 eurót, miközben Hans Regenkurt, kint Ingolstadtban 3000-t, pedig ugyanazon a gépen, ugyanazon gombokat nyomogatja, ugyanannyiszor.
Megnézném az oly’ elfogadó, példáként sokszor említett német vagy svéd állampolgárokat mennyire lehetne motiválni mindenféle eszmékkel, ha ők is 600-900 eurót ( bruttó! ) keresnének egy hónapban és hó végére dilemmázni kellene, hogy vajon a gyereknek legyen cipő vagy az áramot fizessük be.
Ehelyett mit csinál a baloldal:
• beleszalad a menekültekkel kapcsolatos orbitális csapdába. „Nincs menekültválságVan menekültválság, de csak háborús menekültek jönnek  Jó, tényleg a fél világ jön, de mind nagy tudású orvosprofesszor és rakéta-technikus  Jó, a nagy része a saját nyelvén is analfabéta, de nincs közöttük terrorista  Jó, valóban bejutott néhány terrorista is, de akkor sem kell kerítés„ Facepalm!
• minden kisebbséget és az átlagtól eltérőt csontig támogat és azon morfondírozik, hogy vajon egy homoszexuális pasi és egy nőből átoperáltatott férfi közössége családnak minősül-e és igénybe veheti-e a Szocpolt. Komolyan, ez mennyi szavazatot hoz? 3-5000 ezret? 8-at? Kell ezzel is foglalkozni, de akkor, amikor az ország nagy része már rendben van.
• minden szar, amit Orbán csinál. Ez nettó baromság. Igenis történtek olyan intézkedések ezekben a ciklusokban, amivel szavazatot „vásárolt” a Fidesz. El lehetne lopni az ötletet és még jobbá tenni. Olyan „DE” hatások, amik megtörténtek ismerőseimmel ( egyik sem milliárdos vagy párt közeli, mind egyszerű honpolgárok ):
o Orbán diktátor! ( DE marha jó volt fix árfolyamon forintosítani a hitelt, mert már a küszöböt rágtuk )
o Ellopják az EU-s pénzeket ( DE baromira jól jött az egykulcsos adórendszer, a 3 gyerekes támogatással egyetemben. Most éppen kibővítik a házat! )
o Tetűláda narancsmaffia ( DE bazzeg a 2,5%-os Matolcsy hitelt felvette a vállalkozása fejlesztéséhez, ami most éppen rekordbevételeket ér el! )
o Ezzel szemben én nem emlékszek egyetlen DE hatásra Gyurcsány alatt! Lehet, mert régen volt, de valahogy nem nagyon találok az emlékeim között egyet sem.

Lehet a Fidesznél jobban csinálni, bőven ad erre lehetőséget! Csak jöjjön már valaki és bizonyítsa be! De 100%, hogy nem a Moma, DK, Együtt, Külön, PM, Liberálisok, MSZP jelenlegi arcaiból lesz ez a valaki…  Szomorú!
Nem hinnénk, hogy Vajna F. (Fánkosztó) Tímea tisztában lenne azzal, hogy Az ENSZ Közgyűlése 1992-ben október 17-ét nyilvánította a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapjává, és ezért osztott ingyen fánkokat a szegényeknek ( és nem szegényeknek) néhány nappal korábban. Magyarország leszakadása a…..
Tenyekeslogika23 2016.10.17 17:22:39
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Ha elolvastad a kommentemet, akkor láthatod, hogy nem csak az elmúlt nyolc évre fogtam, mivel Viktornak is elévülhetetlen "érdemei" vannak, hogy nem tartunk ott, ahva vizionál minket. Fletóék alatt szereztünk egy komoly lépéshátrányt, amit azóta is próbálunk behozni és amit nyakonvert a gazdasági válság. Erre jött rá, hogy nem tudjuk a gazdaságot átmozgatni a magas hozzáadott értékű termékekre, szinte minimális az innováció, az EU-s pénzek felhasználása khmm..több, mint kérdéses és már nincs mire alapozni az összeszerelő üzemeket sem már, mert nincs munkás, aki annyiért dolgozna, mint amit adnának neki.
Tenyekeslogika23 2016.10.17 17:09:35
@élhetetlen: Igen, valószínűleg azért nem fogunk egyetérteni, mert én akkor voltam fiatal, amikor a sávos rendszer volt hatályban. Nekem szarul esett, hogy az akkori 280e forintos bruttó béremből maradt 148e forint, 50e forint volt az albi, autóm nem volt és maradékből kajálj, élj, picit szórakozz és tegyél is félre és egyébként is a k*&va anyám, hogy ilyen "sokat" keresek.
Másrészről pedig épp most rendezik a legalacsonyabb keresetűek bérét. Igaz, az élet rendezte így. Már nem találni munkást bruttó 200e forint alatt az elvándorlás miatt...természetesen nem annyit fognak keresni, mint egy marketing igazgató, de legalább most már fölfelé moccanunk.
Tenyekeslogika23 2016.10.17 17:13:08
@morph on deer: ez sajnos nagyon igaz, főleg az oktatás része! Saját gyerekemen keresztül látom mennyire el van b@szva a rendszer.. :(