Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Azt sugallni, hogy az ember terméke annyira értékes, hogy hét lakat alatt kel őrizni a fogukat rá fenő bűnözők elől, régi trükk. Az persze nem árt, ha a szóban forgó termékről legalább egy kicsit is elhihető, hogy azt tényleg el akarja lopni valaki. El nem tudjuk képzelni, hogy…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Ezekben a vészterhes időkben bizonyára Önöket is az a kérdés kínozza, hogy áll Haász Sándor gerillakampánya, nos, jó híreink vannak, feltettek egy videót a Cukivagyok.hu-ra, amiben a csaj egy tatabányai lakótelepi lakásban ugrál. Az kezdett motoszkálni bennünk, hogy…..
Eric 2007.01.15 16:01:21
gergo · www.partypeople.hu 2007.01.13. 13:06:19
kar, hogy ennyire elkurvitottak a lanyt


pont, nem xD Legyenek csak minnél kurvásabbak xD
Subba Fejlődik a Tv2! 2007.01.11 12:08:00
Úgy tűnik, hogy a Megatánc borzasztó bukása után megjött a Tv2 jobbik esze. Ahogy azt megjósoltuk, tavasszal neki fognak futni a celebek jégtáncoltatásának. A csúszkálók között ott lesz Rubint Réka, Nagy Feró, Damu Roland és Bíró Ica, valamint ha jól értjük, Patriícia…..
Könnyed délutáni szórakozásként tekintsük meg a még hamvas Hernádi Judit didkóit Sára Sándor 1974-es, Holnap lesz fácán című filmjéből...
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..