Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azulgrana98

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bajnokságban megszerzett második helyünk büntet, kihatással lesz az őszi  BL csoportkör alakulására. Így akár a BL címvédővel is egy csoportba kerülhet a csapat! Részletek a cikkben!..
Hajrá, tegyünk csodát a Camp Nouban! Lucho fiainak a továbbjutásért négygólos hátrányt kell ledolgozni hazai pályán a franciák ellen. Lássuk az előzetest!..
Vissza a helyes útra! A párizsi katasztrófa után a csapat vasárnap este a Leganés csapatát látja vendégül, ahol egy fölényes győzelem újra tűzben tarthatná a csapatot. Az előzetes infók a cikkben!..
A Real Betis elleni döntetlen után megszólalt a gólszerző Luis Suárez, Aleix Vidal és Lucho mester is. A fontosabb kulcsmondatok a cikkben!..
Irány az elődöntő! A Spanyol Királykupa negyeddöntőjének második mérkőzésén ötöt gurított a Barça a Sociedad csapatának, lássuk az egyéni értékeléseket!..
Busquets a mai Barça középpályájának alappillére, azonban néhányan alulértékeltnek találják. Nyílt titok, játékosunk korunk futballvilága egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyét képezi. A mai rovat ezt veszi górcső alá...
Búcsú 2016-tól: Gálával, Arda-triplával és egy Paco-góllal búcsúztatja az évet a Barça! KÖSZÖNJÜK!..
Ma este az év utolsó mérkőzését játssza a csapat a Spanyol király-kupában, ahol a Hércules gárdáját fogadja a visszavágón...
Ragyogás és csillogás, méltó módon búcsúzott a bajnokságtól a Barça. Lássuk az egyéni értékeléseket!..
Több sajtóértesülés szerint Claudio Bravo megbánta, hogy távozott a katalánoktól a nyáron és visszatérne korábbi klubjába. Részletek a cikkben!..
Hétfő délben kezdetét veszi a BL nyolcaddöntő sorsolása, górcső alá vesszük kikkel nézhet farkasszemet a Barça!..
A szombati döntetlen után összegezzük, mivel áll szemben a csapat a következő hetekben...
Érdekel hogyan szerepelt Messi, Neymar, Turan és a többiek? A mai cikkben összegezzük, hogy miként is teljesítettek játékosaink a nemzeti csapatokban! ..
Philippe Coutinho szemmel láthatóan folyamatosan fejlődik: remekül teljesít a Liverpoolban az idei szezonban és a brazil nemzeti válogatottban is ragyog Neymarral együtt. Csütörtökön vezérletükkel kiütötték Argentínát, az összhang rendkívül teljes a két játékos között. Íme öt tény, miszerint…..
Szűkül a lista a jobbhátvéd pozícióra: Héctor Bellerín eloszlatta a pletykákat, miszerint a fiatal spanyol nem vágyik el az Arsenaltól...
Egybehangzó francia sajtóorgánumok szerint Serge Aurier ügynöke a napokban Barcelonába utazott, hogy a klub vezetőségével tárgyaljon az ügyfele ügyében. Részletek a cikkben!..
A mester szerint tegnap a második félidőben a szokottnál több hibát vétett a csapat, ami megbosszulta önmagát. Bővebben a cikkben!..
Az FC Barcelona szavazásra jogosult tagjai egy gyűlés keretében elfogadták a klub költségvetését a 2016/17-es szezonra, ami 695 millió euróra rúg...
A csapat sportigazgatója, Robert Fernández kommentálta a nyári szerzeményeket az FC Barcelona hivatalos ülésén...
Luis Enrique nyilvánosságra hozta a Manchesterbe utazó keretét, kedd este a City fogadja a katalán alakulatot...
A szombati mérkőzést követően a mix zónában nyilatkozó Luis Enrique szót ejtett többek között Iniestáról és a Granada elleni teljesítményről is. Bővebben a cikkben!..
Újabb meccsnap! Szombaton délután újra pályára lép a Barça, ezúttal a Valencia az ellenfél! Részletek a cikkben! ..
Luis Enrique rendkívül óvatosan bánik a kulcsemberekkel, ez az uruguayi játékos szerepeltetésén is tetten érhető. ..
A Bajnokok Ligája szerdai meccsnapján a Barcelona a Manchester City csapatát fogadta. A játékosok szubjektív értékelése a tovább után...
A mai napon Piqué jutott szóhoz a média előtt, beszélt többek között az előtte álló BL-meccsről, válogatottbeli múltjáról és Pep Guardioláról is. A teljes sajtótájékoztató a cikkben!..