Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koda

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
koda 2015.05.26 11:02:56
@Falatkányi: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem éppen ez a lényeg. A feladat része volt (tudva), hogy az idő is számít. Petiék k. jó időben voltak, tudták, hogy ugyanannyi feladatot megoldottak, mint Bencéék, vagyis a legcélratörőbb valóban az lett volna, ha akár megoldatlanul hagyják az utolsót, és rohannak le. Itt tényleg szentesíthette volna az eszközt a cél, de Peti egója győzött, aminek köszönhetően ő vesztett. Ennek mondjuk egy részről ideje volt, másrészről - egy vékony féknyomon kívül a gatyába - semmilyen bajuk nem lett belőle...
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
koda 2015.05.19 11:59:32
@Tertullianus a filozófus: Erről a szakállas vicc jut eszembe: "Egy buszon öten utaznak. Ha az első megállóban leszállnak heten, akkor következőben hány embernek kell felszállni, hogy senki ne legyen a buszon?" ;)

Persze amikor a forgatás tartott, még gondolhatták ezt...
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
koda 2015.05.06 10:36:28
@kismalacka: Ezt hogy? Botox védett, de fogalma sincs, Orsi ki mögé áll be, és az is simán lehet, hogy eleve olyan mögé, aki mögött áll már valaki. Biztosnak semmi sem lesz mondható. Tina lehet visszamegy Bencéhez, mert "legalább dugja" Gábor egyedül maradt, Orsi odamehet. Adri ez esetben mehet Bence, vagy Gábor mellé, de mindenképpen olyan a helyzet, hogy a védettséget hajra lehet kenni. Botox meg - mivel ezt előre jó eséllyel nem fogja tudni - az utolsó pillanatban dönthet... PornósBarbi meg lehet annak örvend, hogy Botoxékat szétcsapta, mert ezzel gyengülnek, és szükségük lehet Lokiék segítségére. Fene tudja.
koda 2015.05.06 11:20:11
@mézescsók: Nade ha mire ő választ már csak Peti áll egyedül, és valahol meg két csaj, akkor gondolom Peti mögé áll. Erre utaltam.
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
koda 2015.04.27 15:17:30
@BobbyEwing: Fridi maga is elmondta egy interjúban, hogy ő ebben a formátumban csak "hozzáadott érték", önmagát hozza, másba ő nem szól bele. Nem keverendő ez olyasmikkel össze, amikor fiatalabbként még minden szegmensét igazgatta a produkciónak, sok esetben hivatalosan (producerként). Ezt mondjuk nem láttam, hogy milyen lett, de nem lennék meglepve, ha a szerkesztőkön csúszna el. TV2 betegség...
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
koda 2015.04.23 13:14:49
@Total Recall: ezen rengeteget agyaltam, és tényleg, mikor tegnap Gábor bekérdezett, hogy "akkor most örihari?" nem igazán harapott rá Nóri. Ráadásul a "Loki minden gyengémet ismeri és nem fél felhasználni", meg az általad is említett "we will win" is beszédes... Szóval simán lehetett egy megállapodásuk régről, viszont a sírása meg elég őszinte volt, ennyire azért nem jó színész.
koda 2015.04.23 13:16:41
@Ronni: tegnap mondtam azt a műsor közben, hogy ha Nóri megeteti Gábort, majd kiteszi, akkor végre megvan kinek érdemes szorítani a csajok közül :)
koda 2015.04.23 14:25:56
@fosch9: az tuti, baszki, ezt a játékot (majd)mindenki összekeveri valami luxus-társkeresővel eddig. :D
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
koda 2015.04.21 11:26:52
@miciur: @Szent Borzadály: Nem állítom, hogy nincs így. Csak óvakodnék ezt normálisnak tekinteni. Patrikot még csak megérteném, mert ő megvívja a harcát face-to-face is, de pl Peti gusztustalan volt. Őt nem hiszem, hogy zavarnia kéne, az merő rosszindulatnak tűnt.
koda 2015.04.21 14:00:24
@Kosztarika: Nem egészen értem, miért nekem címezted ezt :) Biztos nem venné jó néven, és azon túl, amit írtál, hogy számolnia kell ezzel egy beköltözőnek, az is benne van, hogy sixxnek esélye sincs a szemébe mondani, míg ők benn ezt tisztességgel is csinálhatnák... Meg ha már a taplóság nem akadály, arra miért nem gondolnak ép ésszel, hogy ezt tényleg rögzítik, és akár vissza is játszhatják a csajoknak?
koda 2015.04.21 14:14:11
@Kosztarika: Akkor csak annyiban értettelek félre, hogy azt hittem ellentmondunk, pedig egyetértünk :D
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
koda 2015.04.17 11:01:35
@melaena: Marcsa nem véletlenül nem rakta ki a stoptáblát, annál több esze van. És Loki szemmel láthatóan vívódik, mert az eszével tudja, hogy játszani kéne, nem lávcsizni, de a tesztoszteron-raktárak túlcsordulnak lassan. Kíváncsi lennék, hogy bevállalná-e a "mocsárral is lehet tüzet oltani" metódust PBarbi oldalán, meg hogy a patron kiürítése után tisztábban látná-e, hogy hol a helye a Peti-Marcsa-Loki háromszögben.

Az Adri-Patrik párossal kapcsolatban nekem nagyon fura, hogy Marcsa legutóbbi szellőztetésén kívül semmilyen szó nem esik róluk. Pedig oldalvízen messzire lehet jutni...

Nóri meg Gyula kabaré :D Néha hajlok rá, hogy Nóri kicsit elkezdte olvasni a játékot, de pl a zseniális tanácsai PBarbinak, meg Loki inglis-mantrájának átszellemült orbákulása elbizonytalanít... :D Meg amúgy is, életből felmentve az, aki több bizalmat szavaz annak, aki egy perccel előtte közölte, hogy másfelé húz. Most őszintén: meddig fogja elviselni Gyulát? Egyáltalán meddig van helye mellette (mert az az agysebész is kikacsintgat), és hol lesz helye, ha nem ott (pláne, ha Loki az ingyenpöcök felé fordul a sarkon)?

UBarbi előbb utóbb lapátra kerül szerintem, Tina színtelen-szagtalan, de mondjuk a lányok között egy sincs, aki nekem szimpi lenne. Ja, meg ott van Bence még, akiről nem szóltam, hát ő szegény a testi adottságai ellenére olyan, mint az őszi falevél a tél első maró szelében. Nem sok köze van hozzá, hogy hova csapódik, bár azt teljes meggyőződéssel teszi :D
koda 2015.04.17 11:28:57
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Vitát kezdeni kár róla, de nem értek egyet. Nóri sokkal inkább szerencsés volt, mint ügyes. Nem tudok olyan verziót elképzelni, amikor neki köze van a végjátékhoz.
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
koda 2015.04.15 08:36:58
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azon teljesen megkészültem :D A legerősebb MLM-es évek derengtek fel, mikor egy kád bankjegyben fürödve fogadtak minket... Loki simán nyomhatná valami piramisjátékban, gond nélkül lejátszotta tegnap DiCapriot, Nóri be is kajálta ahogy kell! :) Sajnálom is piszkosul, hogy így belefordult Botox-ba, el fogja szúrni a játékot, pedig lassan az egyetlen, aki miatt még van értelme nézni.
Geekblog Pancser Police 2010.09.24 11:28:00
Ismerik azt a viccet, hogy két zsaru bemegy a befektetési ügynökhöz? Nem? Akkor most elmondom: adott Gamble nyomozó (Will Ferrell), az Excel táblák szelíd, környezettudatos megszállottja és társa Mark Wahlberg, akik a többi rendőrrel együtt csak asszisztálnak New York hőseinek,…..
koda 2010.12.29 10:55:42
Nem akarok szájbarágni, de szerintem -azon túl, hogy a műfaji meghatározás valóban meghaladja minden jóérzésű filmkritikus képességeit- igenis működik a film. Talán pontokba szedném:
1. A két "szuperhős" akiket a film elején látunk, szerintem a modern kori médiag.cik, a celebnek csúfolt kényszerképzetek elképzelt megvalósulása a fizikai síkon. Nem a vígjáték, a komédia kedvéért eltúlzottak, hanem a valóság görbe tükrei, megmutatja, hogy mennyire képtelenül lehetetlen lenne az általunk istenként sztárolt emberek élete, ha minden tényleg úgy történne velük, ahogy azt mi a felmagasztalt gondolatainkban látjuk. Így kár keseregni azon, hogy hamar eltűnnek, hiszen valójában sosem léteztek, James Bondjaink csupán annyira haltak meg, amennyire a mikulás 7 éves koromban. A "Többiek" (istenem mennyire félrevezető lett a magyar cím) a valóság, és a film erre vezet rá minket, szinte a kezdetektől fogva.
2. Ne tessék fanyalogni a bűnügyi szálon, és távolodjunk el a Halálos fegyvertől is egy kicsit. A másik legfontosabb üzenete a filmnek, hogy a valódi bűnözők már rég nem az utcai fűárusok, hanem fehéringes bankárok, akik elképzelhetetlenül sok pénzt vesznek ki a zsebünkből legyünk akár kisbefektetők, vagy egyszerű adózók. Ezt nem is tudná jobban érzékeltetni a rendező, minthogy az akcióhősként ismert és elhíresült Wahlberg szinte az egész filmen keresztül kényszeredetten próbálja bebizonyítani a társának, hogy valami orbitális drogügylet van a háttérben, de végül is kiderül, hogy (és látom, hogy hiába rágta a szánkba a rendező, nem igazán esett le a tantusz) nem várhatunk soha többet Miami Vice-ra, mert hiába érdekes sztori, hiába ad több alapot akcióra, de idejétmúlt. Más a világ folyása, olyan emberek követik el a legnagyobb bűnöket, és olyan emberek teszik a legtöbbet ezen bűnözők megfékezésére, akikről fogalmunk sincs. The other guys, mindkét oldalon (hihetetlenül beszédes a cím, a magyar címadóknak még egyszer üzenem, ezt NAGYON, DE NAGYON elb.sztátok!). A pozitív oldalt hangsúlyosabban bemutatja a film, de a másik oldalon is ott vannak, akik folyton háttérben vannak, sokszor a nevüket sem tudjuk, csak a korporációról hallottunk (vagy arról sem) ahol tevékenykednek. A vége-főcímben még konkrét támpontokat is adnak, tényleg nem tudom ennél jobban hogyan lehetett volna belerágni a szánkba, de látom, hogy még mindig nem emészthető.
3. Tény, hogy szükséges egy olyan ismeret megléte a film értelmezéséhez, amivel sokan nem rendelkezünk. A pénzügyi világ köszöni szépen, elvan a maga kuszaságában, vegyük csak tudomásul, hogy ahhoz nem érthet más, csak a bennfentesek (Alan Greenspan, az amerikai jegybank (Fed) volt elnöke, egy őszinte pillanatában kertelés nélkül bevallotta, hogy „ha valaki bármit is megértett abból, amit mondtam, akkor rosszul fejeztem ki magam” (Le Monde, 1998. július 9.)). Azt üzeni Adam McKay, hogy ideje ezen változtatni. Legalább azt vegyük tudomásul, hogy ezek a dolgok megtörténnek, ha tudomást veszünk róla, ha nem. Az utolsó mondat a filmben "Kemény lesz ez a "goldman sachs" ügy" csak akkor érthető, ha alaposan utánanézünk, miféle cég ez. Akkor viszont üt, mint Tyson.
4. Csak sikerült szájbarágnom :) Száz szónak is egy a vége, a fentiek fényében az évtized legjelentősebb alkotása szerintem (a költői túlzás most engedtessék meg nekem).
Végül felüdülésnek megosztom, nekem mi volt a kedvenc (könnyed) jelenetem: az állóképes kocsmajelenet a lerészegedéssel szerintem utánozhatatlan.
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Engerland Így nyerjük meg a VB-t 2010.06.01 12:00:00
A csoportkörre kár szót vesztegetni, a nyomorult kolonisták száját pont úgy elkenjük, mint az algírokét meg a szlovénokét, nem lehet kérdés, hogy kilenc ponttal megyünk tovább, mégiscsak mi találtuk fel ezt a sportot, nehogymár. A második helyen nagy meglepetésre az USA fog…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
koda 2010.05.20 09:59:14
Nemzet akkor is volt, amikor nem lehetett szavazni, és valószínűleg akkor is lesz, ha már esetleg a demokrácia nem lesz divatban.  „Egy magyar nemzet van, egy magyar állampolgárság lesz” - Semjén Zsolt nyilatkozata szerint az új kormány lehetővé fogja tenni, hogy…..
Nem én írtam, hanem innen loptam, mert kapcsolódik :-)iwiw :) var addthis_pub="4a040b787e7c6499"; 2009.10.12. 19:36 szólj hozzá zoli vagyok Hozzászólás egy álláshirdetéshez az iwiwen:"SziaÉrdeklődnék, hogy ez bejelentett állás-e illetőleg szülés előtt 3 hónappal is…..
w Szörnyecskék 2. 2009.10.21 05:15:00
- Nézze, ha maga nem akarja, akkor én nem tudok segíteni – így noszogatta Gyurcsok József szkeptikusabb betegeit, és egyebet én se tudok mondani. A távgyógyításba ennyi fér bele. Amikor azt írtam alig egy hete, hogy Molnár Oszkárt azért kell kirúgni, hogy a többi…..
koda 2009.10.21 06:06:06
Norbert levele egészen közszolgálati: a Digi Kft. nevében hívták fel azzal, hogy időpontot kérnek hangolás céljából, ám hamar kiderült, hogy a telefonálók nem a Digi alkalmazottai voltak. Mivel szerelők csak akkor érkeznek, ha az ügyfél hívja őket, valószínű hogy csalók…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
koda 2009.10.02 10:07:24
@KOPE: www.antimlm.hu/node/194

Az a szkenner, egyszerűen zseniális :D egy érdekes játékszerrel eladnak aranyáron vitamint. Erre mit lehet mondani?

Ezekkel a birkákkal bármit meg lehet etetni...
w Add ide az ítit! 2009.01.31 23:00:00
Amerikai állampolgárok ezrei, tízezrei ragadnak faxot, levélpapírt vagy számítógépet, hogy Barack Obamának levelet írjanak. Mind ugyanarra kérik. A gyerekek rajzolnak hozzá, a komoly fölnőttek udvariasan érvelnek, a primitívebb hívők nyomtatott nagybetűvel követelik. Azt…..