Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeautyCat

684 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az évek alatt többször is olvashattatok róla, mindig szenvedtem a problémás bőrrel. Tiniként pattanások, amik nem akartak elmúlni még a tini kor után sem, seborrheás bőr, mitesszerek, tág pórusok, egyenetlen bőrfelszín, emellett durva vízhiány..egyszóval sosem volt szép a bőröm, pedig…..
Érdekes, korábban egyedül a Zadig & Voltaire esetében alakult így (Just Rock!, This is Her), hogy a nyári illatkreálmány után a téli kedvenc illatom is tőlük került ki, idén pontosan ez történt a Dolce & Gabbanaval is. A nyári kedvencem a Dolce Garden volt, nem titok, hogy imádom a kókusz…..
Ha bőrápolási hatóanyagokról van szó, egyértelműen az egyik kedvencem a C vitamin. Egyszerűen imádja a bőröm, szuperül reagál rá, sokkal egészségesebbé, ragyogóbbá válik és általában segít a pirosság visszaszorításában is. Emlékszem, az első c-vitamin tartalmú bőrápolómat még Avon katalógusból…..
Tiniként mindig azt hittem, hogy mire "felnövök" az összes bőrproblémám megszűnik és már csak pár évet kell kibírnom a tökéletes bőrig. Hát, sajnos nem így lett, ez is (sok korábbi teóriámmal együtt) megdőlt. Korábban az Eucerin sajtótájékoztatóján jártam, ahol a problémás, pattanásos bőr volt a…..
Beauty Cat Bioderma Sensibio DS+ 2018.05.06 15:58:54
Mint már korábban is meséltem, az elmúlt évek próbálkozásai és egy szteroidos krém sokáig tartó használata miatt a bőröm sajnos nagyon érzékeny lett, ezért kifejezetten odafigyelek arra, hogy mivel ápolom. Néha nehéz megállni és nem kipróbálni a különböző színes-szagos csodákat, viszont hosszútávon…..
beautycatblog készítette ezt a képet...
beautycatblog készítette ezt a képet...
Beauty Cat Új L'Oreal primerek 2018.03.29 11:51:10
Új L'Oreal primerek jelentek meg, én a mattító primerre (fekete) egyből le is csaptam. Alapból matt alapozót használok, amit aztán le is púderezek mert hajlamos átfényesedni rajtam.. a hidegebb időben jól működik a mattító hatás, remélem nyáron is segít majd ezen a helyzeten...
Beauty Cat Dove újdonságok 2018.03.25 10:25:57
Új kedvencem most a Dove tusfürdőhabja rózsaolajjal. Fincsi illatú, nem szárította a bőröm és a hab állagának köszönhetően borotvahabként is használható. A kókuszos kézkrém kellően hidratál, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után...
A L'Oreal új szemöldök pomádéja nagyon jó, két árnyalatban is kapható, tartós és szép vele az elkészült szemöldök..
beautycatblog készítette ezt a képet...
beautycatblog készítette ezt a képet...
 A Mádara kézkrémet és testradír szappant egész télen használtam és nagyon megszerettem, annyira, hogy a kézkrém el is fogyott, a szappanból sincs már sok. Mi legyen a következő termék amit kipróbálok ettől a márkától? ITT tudjátok megnézni a termékeiket...
Kép: BigBag PR/Andris Zombori Már többször említettem mennyire imádom a tartós folyékony rúzsokat, szeretek sötét illetve élénk rúzsokat viselni ezek a folyékony rúzsok pedig egy új világot nyitottak meg előttem. Őszintén utáltam igazítgatni és figyelni a nap folyamán állandóan, hogy esetleg…..
  Talán már tudjátok, hogy imádom a finom, nem tolakodó, kellemes rózsa illatot, így a Bulgarian Rose termékeinek valahol már eleve nyert ügyük volt.  Amiket kipróbáltam: arclemosó zselé fürdősó arcpermet rózsavíz Az arclemosó zselé kellemes volt, jól tisztított, szerettem a kellemes…..
Talán már tudjátok rólam, hogy évek óta rendszeresen rendelek külföldről mindenfélét, legyen az háztartási eszköz, lifestyle, dekor, kütyü, egyszerűen bármi ami megtetszik. Azoknak az embereknek a táborát erősítem akik SOKKAL jobban szeretnek online vásárolni, itt nincs tömeg, sorbanállás, meg úgy…..
Minden nyáron szenvedek a fényvédelemmel, örült meleg van és nehezen tolerálom ha bármi van a bőrömön, ha nehéz és ragacsos érzetű, akkor 5 percnél tovább nem viselem el. Minden évben újabb és újabb fényvédők között válogatok (arcra és testre is) mert van pár amit szeretek, de sajnos a 100%ig…..
Beauty Cat Tavaszi kedvencek 2017.05.29 02:16:11
Az Avon Mark körömlakkok bizonyultak az elmúlt hónapok kedvenceinek, elképesztően gyönyörűek az új színek, a sötétebb árnyalatok már egy rétegben is jól fednek. de a világosaknak sem kell több két rétegnél. A száradási sebesség teljesen normális, két réteg esetében sem kell sokáig óvatoskodni. A…..
Szerintem a képből is könnyen kikövetkeztethető, újabban rúzs (és hajfestés) korszakomat élem. A képen látható termékek a kedvenceim amiket rendszeresen használok. Kezdő lépésként mindig a Solone ajakprimert/korrektort viszem fel a számra, tényleg tartósabbá teszi a rúzsokat, semlegesíti a szám…..
Ha már a szilveszteri fogadalmaid között is szerepelt, hogy 2017-ben rendbe hozod a bőröd akkor érdemes vetned egy pillantást a BodyHoney Bőrmegújító programjára. ..
Itthon az emberek nagy része fél a bronzosítóktól és logikusan ezért maga a bronzosítás is eléggé háttérbe szorul. Ez részben érthető, az internet tele van igazán riasztó példákkal, narancssárga fejű oompa-loompákkal, ellenben a jó példákat (ahol leheletfinom a bronzosítás, ami teljesen…..
Igazán különlegesre sikerült idén a ghd egyedi designnal gyártott és csomagolt karácsonyi kollekciója a Copper Luxe. Nevéhez hűen a réz szín megjelenik a termékeken és az ajándékcsomagolásban is és szerencsére több ajándékcsomag közül is választhatunk és az oldalukon még nyerhetünk is egy…..
Mint az elmúlt 3 évben, idén is adventi nyereményjáték sorozattal szeretném megköszönni, hogy olvastok, írtok, kérdeztek és jelen vagytok a blog és az én életemben is! :) Elöljáróban annyit megsúgok a csomagokról, hogy az első hét hajápolással indul, de lesznek még prémium bőrápolási csomagok,…..
Pár éve megjelentek a szépségápolási termékekkel megtöltött adventi kalendáriumok és olyan sikeresek lettek, hogy évről-évre egyre több márka jön ki a saját beauty kalendáriumával. Szerintem ez szuper ötlet, sok termékkel ismerkedhetünk meg benne, ajándéknak is tökéletes és a megfelelő embereknél…..
Az elmúlt hónapokban Olaszország vezető hajszépség-vitaminját teszteltem, ez nem más mint a Tricovel. Nyár közepe-végén kezdtem el a kúrát, nem rejtett szándékom volt az őszi "menetrendszerű" hajhullást elkerülni, vagy legalább mérsékelni vele. Naponta 80-100 hajszálunk hullik ki, ez teljesen…..