Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrashFan

73 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 júniusában rég nem látott kiadós esőzés alá került Magyarország nagy része. A helyenként eltérő intenzitású és mértékű eső sokszor viharos gyorsasággal csapódott le az égből, és olyan is volt, hogy napokon át alig akart elállni. Ebben a hosszúra nyúlt zivataros időszakban talán sokaknak eszébe…..
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
TrashFan 2018.10.26 17:19:11
Európai utazás volt ez is, de ne legyünk rá büszkék! Magyarország, 2018. Egy kis bakonyi faluba utaztunk el egy nyári hétköznapon. Bár lehetőség lett volna, hogy busszal menjünk, mi inkább a vonatot választottuk, mert hát azon legalább van mosdó, meg hát kényelmesebb is. A Déliből indult…..
• Soros, mint döglött disznó, nem a mélypont, még jön rosszabb is • A V4-ek hatalmas pénzt adnak, hogy Líbia tartóztassa fel a migránsokat, de menedékkérők befogadása kapcsán továbbra is elutasítják a szolidaritást, csakhogy ez visszaüthet anyagi oldalon   • Trump és a magyar kormány is korlátozni…..
Sokat gondolkodtam miért lehet, hogy az állampolgárok vágyai, kérései, elképzelései valahogy sohasem egészen úgy öntenek kormányzati formát, ahogyan jó lenne. A még megmaradt szakemberek és civil szervezetek vért izzadva küzdenek manapság már azért is, hogy egyáltalán megtudhassák mi készül "értük",…..
Az Országgyűlés Hivatala rendezett konferenciát (már megérte megduplázni a fizetésüket) a sztálinizmusról, csak hogy a házelnök végre elmondhassa: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a II. világháborúban...
Gwen, Björk és Dolores, három csodás baronesz. Anneke, PJ, és Tarja, mindenki őket akarja. A rock legdögösebb istennői belőlünk is előcsalták a botcsinálta költőt, lényük rímfaragásra késztet, de ígérjük: alább inkább a képek beszélnek a csacska szavak helyett...
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
TrashFan 2017.08.29 23:18:12
@fátum: Értem. Eddig viszont halálra fagyhatott a falat őrizve, ott dideregtek a Fal tetején Sammel nem egyszer az előző évadokban. Pedig akkor is Targaryen volt. Akkor hogy is van az? Nagy kabátban, bundában vacog és fázik, de a jéghideg vízben nem, mert ott meg a Targaryen vére működik. Hogy is van ez? Melisandrenek nem kellet kabát még a Falon sem pl...Szóval megint a logikátlanság jó példája ez.
TrashFan 2017.08.29 23:21:07
@Revolutionist: Látszik nem érted a lényeget. Nem az a baj, hogy kritizálod a kritikát, hanem ahogyan tetted. Gyermekded "érvekkel", hogy "csinál jobbat". Meg senkized az írót azért, mert a véleményeddel nem egyezőt írt. Erről van szó.
TrashFan 2017.08.29 23:34:48
@Bicepsz Elek: Azért azt ne feledd el, hogy Robert lázadás, meg az említett beszélgetés közt eltelik kb 10 év, mit a jó Robert az agysejtjeinek masszív pusztításával tölt. Ebből nem következik az, hogy ne Lyana miatt lázadt volna fel, hiszen maga is azt mondja ott lent a kriptában. Az meg, hogy Ned apját pl megégette az Őrült Király, nyilván Nedet is arra sarkalta, hogy Robertet kövesse a lázadásba, ahogy ez el is hangzik.
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
TrashFan 2017.08.23 22:54:01
@nota19: Persze, hogy nem lehet mit kezdeni vele. De mégis megoldották, hiszen a regényekben sok dolog tök másképpen van, mint a sorozatban. De mégis, valahogy visszaadta a karaktereket, a hangulatot, stb.
Na most, mióta lehagyták a regényt, nincs már olyan szilárd alap, mint azok voltak. Kapkodás van, átgondolatlanság.
TrashFan 2017.08.23 22:56:11
@Steve the Great: Szerintem eddig is ugyan olyan gáz volt, csak talán sokaknak eddig nem tűnt fel, hogy ezzel gondok vannak. Most tényleg annyira elszarták, hogy többeknek feltűnt.
TrashFan 2017.08.24 20:47:58
@paráznabillegető: Nem tudtam, hogy egy vélemény leírása szájtépés.
Hejj, micsoda jó érzés néha sosem látott, abszolút egyedi, a panelokat és sablonokat hírből sem ismerő akció filmre lelni! Most nézzük meg recenzióm tárgyát! Már maga a cím is igen sokat sejtető a maga kifinomult szűkszavúságával, ám a lényeg tudtunkra hozatalával. Hogy…..
Utálom a magyar címek készítőit! Itt van egy ilyen zseniálisan misztikus szó, hogy Gatoroid, amitől még a cerka is égnek áll, nedvesedik a bugyi, és képesek lerendezni annyival, hogy óriásaligátor...Büntetésül 24 órán át nézetném vele ezt az epikus mesterművet! No de hát ha…..
Igen! Asylumos barátaink ismét megcsinálták! Nem elég, hogy mindenféle hatalmas jószágok pusztítanak a vízben és a szárazföldön, nem! Most már eljött az ideje a szörnyek evolúciójának, azaz a két fejű lények korának! Miért is jó a két fej? A válasz alapból adja magát…..
Amikor először láttam a Megacápát a Gigapolip ellen gondoltam ilyen mélypont után nincs tovább. Azonban az Asylum nem az a filmstúdió, aki egy ilyen siker mellett fütyörészve elsétál, hanem húz tizenkilencre még egy lapot és folytatja a sztorit! Az ellenség pedig egy…..
Emlékeztek még azokra a megboldogult békés időkre, amikor az ember még nyugodtan szervezhetett egészség ügyi meg wellness túrákat a csatornák mélyére? Akkoriban csak az a veszély fenyegette az embert maximum, hogy a felszínre visszatérve mint különleges mutáns bűzös borzt…..
Mikor elindítottam az Ostoba filmek blogomat, már akkor tudtam, hogy egy cikket egyszer ennek a filmnek nevezett hulladéknak is muszáj leszek szentelni. Mert bizony nem járja, hogy csak és kizárólag neve nincs stúdiók agyatlan szörnyes és akció no és persze katasztrófa filmjeiről…..
Régebb óta tervezem már, hogy ehhez a filmhez is írok valami jó kis cikkecskét, lévén tulajdonképpen ez a film sem több, mint egy ostoba cápás trash baromság. A különbség csak annyi, hogy ebbe ugyebár kicsivel több dollárt öltek. De ettől még nem más ez, mint a többi…..
Azt hiszem ehhez a videóhoz sem kell sok kommentár. Lenyűgözően zseniális, milyen találékonyak ezek a ninják. ..
Amikor az ember már úgy érzi, hogy ninja filmek ismeretében már végre elérte a top kategóriát, mindig bele lehet botlani valami nagyszerűbe, valami zseniálisba. Mindezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert bizony elbújva a szmötyi mélyén igen sok izgalmas ninja filmre…..
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fos filmek rajongói számára egy-egy Pista mű megjelenése piros betűs ünnep, maga a kánaán, a mennyei manna. Hiszen Pista újkori filmjeiben minden meg van, amit egy fos film rajongó elvárhat. Ostoba, hülye sztori, agyament karakterek és…..
Azt a jó szagú telibe vert akármit...Basszus, sok szar filmet nézek ez kétségtelen, de ez a celluloid hulladék a nagy részét kenterbe veri. Komolyan mondom a hajam kihullott ettől a filmtől, pedig nekem aztán van már némi nemű tapasztalatom az idióta filmek terén. Az még…..
Hű bazzeg...Nem nagyon jellemző rám, hogy egyből egy film megtekintése után már meg is írom a recenziót, de itt nem tudok eltekinteni ettől. SyFy kábeltelevíziós társaság híres arról, hogy előszeretettel vetíti Asylumos barátaink műveit, de amellett saját produkciókat is…..
Na hát ide is eljutottunk, hogy azt kell lássuk, ma már a disznók is veszélyt jelentenek az emberiségre. Na persze tudom én, hogy az emberiség pusztítja a környezetét, és az ellen a természet bizony fellázad, de azt azért sosem gondoltam volna, hogy az eddig békésen dagonyázó…..
Kedvenc jelenetem a remekműből. Igen kérem, így kell elfenekelni valakit. Igazi oktató videó:) ..
Mark L. Lesterről köztudott, hogy a fószer igen kemény filmeket tud kifacsarni magából. Hiszen ha megnézzük milyen remekműveket szállított le, akkor egyből láthatjuk, hogy a fickó nagyon komoly dolgokra képes. Kommandóbázis 1-2, Pterodactyl, Jeti bosszúja, egyebek. Persze, volt…..
Valahogy az eddigi munkásságomból hiányoztak a katasztrófafilmek, inkább a szörnyes és az akció hülyeségekről szoktam írni. pedig hát ugye a katasztrófafilmek is igen komoly tárházát jelentik a baromságoknak. Hihetetlenül ostoba párbeszédeket képesek ezekbe a filmekbe…..