Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak_szolok.blog.hu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…Önök az Állam? Tévedtek! Az Állam én vagyok! Ezek a mondatok, legalább is eredetileg, nem Orbán Viktor szájából hangzottak el, hanem a legenda szerint a Napkirály, XIV. Lajos mondta. Csak tőmondatokban, hogy a fideszes trollok is át tudják látni: XIV. Lajos pompázatos, pazarló udvartartást…..
Azon gondolkodtam, így a Momentum 266.151 aláírás leadását követően, hogy 2018-ban leváltható-e a Fidesz? Sajnos nem, illetve a jelenlegi struktúrában biztosan nem, hiszen az általuk kialakított választási rendszer alapján egy egységes és legalább akkora támogatással bíró erő kellene a másik…..
Csak Szólok Varázsló kerestetik! 2016.12.19 21:34:28
Nem! Nem egy újabb tehetségkutató, vagy mégis?                                                                                    kép: buvesz.blog.hu Olvasom az Indexen, hogy Magyar Idők szerint Andor László lehet a „baloldal” miniszterelnök jelöltje. A cikk szerint ebben az MSZP, DK és az…..
Csak Szólok 2018 feladva? 2016.12.02 11:19:58
Az MSZP elkészítette előválasztási forgatókönyvét. Véletlenül ez olyanra sikeredett, ami neki jó és maximum a DK tudna még érdemben, egy ilyen együttműködésben némi eredménnyel, részt venni. Ebben a kitalációban résztvevők gyakorlatilag feladnak mindent. Lemondanak a parlamenti önálló frakcióról,…..
Kaposvár Fideszes többségű, Szita Károly által vezette, közgyűlése mintha lassan törvények felettinek képzelné magát, de szerencsére a törvények valahogy azért próbálják kordába tartani őket. Azt a kaposváriak már megszokták, hogy a rendszerváltás előtt, egyes hírek szerint, az állampárt…..