Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvelous

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Asymco elemzője, Horace Dediu elkészítette a világ mobilgyártóinak piaci elemzését, ebben egy számunkra igen érdekes grafikont is találunk. Ez alapján az Apple a teljes mobileladásokat tekintve is világelső, ha a bevételt tekintjük, és negyedik, ha az eladott készülékek…..
Marvelous 2011.05.19 21:00:53
A véleményem, hogy csak egyvalami törheti meg az alma uralmát és az a Commodore újraértelmezése.

microsoftversusapple.blogspot.com/2009/05/microsoft-commodore-versus-apple.html

Apple és az innováció? Muhaha
Semmi újat nem adnak el, Tablet is volt jó pár évvel az övék előtt, iPhone előtt is volt már smartphone. Mit csinálnak? A megfelelő terméket a megfelelő időben és piacnak kínálják a megfelelő csatornán keresztül. Microsoft mindig a még nem piacképes terméknek akar piacot szerezni, holott a piacból kell kiindulni és nem abból, hogy hiszen az én termékem tök jó. Nem elég, el is kell adni.
A községháza (=tanácsháza) udvara igazi kincsesbánya, ott bukkantunk az alábbi képen látható objektumra. Kérdésünk: mi ez? Ne feledjék, a helyes választ bekommentelők között nagy értékű indexes fingópárnát sorsolunk ki!..
Kevesen tudják, hogy a 9kerben működik egy csokoládégyár a Vágóhíd utcában. Több ismert márka is itt készül a mai napig, így a márkákhoz köthető idény csoki nyuszik és tojások is bizony Ferencvárosból kerülnek a boltok polcaira.Magyarország egyik legnagyobb…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Marvelous 2011.02.19 16:40:07
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Marvelous 2011.01.12 04:01:29
atlagfoldlako.blog.hu/

Persze hogy nehéz ellensúlyozni a válságot, főleg ha csak pénzügyileg vesszük. Vicces nem? Nem pénzügyi elsődlegesen a válság, munkaerőpiaci válságból lett minden.
Marvelous 2011.01.12 04:01:56
atlagfoldlako.blog.hu/

Persze hogy nehéz ellensúlyozni a válságot, főleg ha csak pénzügyileg vesszük. Vicces nem? Nem pénzügyi elsődlegesen a válság, munkaerőpiaci válságból lett minden.
Marvelous 2011.01.12 04:02:24
atlagfoldlako.blog.hu/

Persze hogy nehéz ellensúlyozni a válságot, főleg ha csak pénzügyileg vesszük. Vicces nem? Nem pénzügyi elsődlegesen a válság, munkaerőpiaci válságból lett minden.
Véleményvezér Balhé Berlinnel 2011.01.04 08:02:00
Éppen akkor idegenítjük el az egyik legfontosabb szövetségesünket, amikor a gazdasági kiszolgáltatottságunk és a soros EU-elnökségünk miatt a leginkább szükségünk lenne a segítségükre. Magyarország meghatározó német befektetői, valamint a hozzájuk csatlakozó osztrák,…..
Hartay "hácsé" Csaba (bizony, van saját blogja Viharsarki Kattintós néven) lassan külön cimkét fog kapni közönség- és blogtulajkedvenc posztjainak köszönhetően - a mai ismét a legjobbak között van. Nó komment. A hülyék adója.   Hallottad? Volt ötös a lottón.…..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
Még tavaly nyáron több bejegyzésen keresztül foglalkoztam Szingapúr történetével és társadalmával, aztán elsodort az élet és a gazdasági sikereikről meg a jelenlegi kihívásaikról szóló folytatás elmaradt. Akkor is írtam, hogy bejegyzéseimet részben az motiválta, hogy…..
Filmdroid Egek ura (Up in the Air) 2010.01.24 11:37:00
Ha létezik vállalkozás, mely virágozni képes a gazdasági válság idején, az valószínűleg egy olyan cég, mely az alkalmazottak elbocsátására szakosodott. A kissé suta magyar címet kapott Egek urában van egy ilyen üzlet, igen nagy területre kiterjedően (valószínűleg az egész…..
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
Érdekes egyház ez az aucklandi St Matthew-in-the-City Church, hiszen náluk látszólag senki nem kérdőjelezi meg jobban a keresztény hit alaptételeit. A múltkor egy meleg Noéval példálóztak, még korábban egyszerre három bibliai legendát kérdőjelezték meg. Tavaly karácsonykor…..
Nem vagyok nagy Burger King rajongó, de ez már a sokadik olyan reklámkampánya a királyi hamburgereseknek, aminek láttán csak csettinteni tudok. Legutóbb a facebookon indított akciójuk kavart nagy port, amelynek keretében minden az ismerőseink közül kihúzott emberért egy hamburger…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
őt mindenki ismeri mostanában azonban más frizurával és zenei stílussal hódít íme Lady Gaga egyik korai koncertrészlete ..