Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gcsapo

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pc gear munkatársai boltjuk előtt lőtték a fenti videót. A felvételen jól látszik, hogy a német rendszámú Opel elég komoly fejkamerával rendelkezik. Bár a Google Magyarország továbbra is azt állítja, hogy ezekkel a csúcsgépekkel csupán az utcáról látható házszámokat és…..
Sajnos, lassan egy éve, hogy szerkesztőségünkben minden kollégánknak naponta többször kell szembesülnie azzal, hogy emailen vagy telefonon érkeznek hozzánk panaszok, melyben az ügyfelek azt kifogásolják, hogy előzetes értesítés nélkül, cégünk elektronikusan kiszámlázott…..
Ha felmegyünk a Google Translate oldalára, azt láthatjuk, hogy a választható nyelvek között még nincs ott a magyar. Ugyanakkor ha a "detect language" funkciót használjuk, észrevehetjük, hogy a fordítógép ennek ellenére nagyon sok magyar szót felismer. Tegyünk egy…..
gcsapo 2008.11.16 15:30:03
Itt van a lista, hogy melyik nyelveket ismeri fel:
code.google.com/apis/ajaxlanguage/documentation/#SupportedLanguages

Alatta meg, hogy melyek között tud fordítani:
code.google.com/apis/ajaxlanguage/documentation/#SupportedPairs

És ami még jobb a Translateben, hogy van hozzá API, teljesen automatizálható (lenne magyarról is) a fordítás.
A Realio vizuálisan jeleníti meg a Google Maps segítségével a hazai ingatlanhirdető portálokon fellelhető kb. 80 000 ingatlanhirdetés négyzetméterárait.A térképen színkódokkal jelölt négyzetméterárak persze általánosságban nagy meglepetést nem…..
Abban az évben, a Rémek Uralma alatt az emberek egy titokzatos könyvről suttogtak, amelyben csodálatos dolgok vannak a Szabadságról és különös történetek olyan emberekrõl, akik meg merték próbálni a kijelöletlen Másik Utat. (...)a tolvaj és a Helytartó értetlenül álltak a…..
gcsapo 2008.02.15 01:31:06
gcsapo 2008.02.15 01:36:18
Írd meg kommentben, hogy hogyan tudnád jobban használni a térképet! Bármilyen ötletet szívesen várunk...
Az ingatlant keresők egyre tudatosabban vásárolnak, s döntésük előkészítéséhez gyorsan és könnyen hozzáférhető információkat igényelnek. A Realio egy olyan internetes start-up vállalkozás, melynek fő profilját az ingatlanos statisztikák készítése és azok vizuális…..
Realio Blog Elindultunk 2007.12.19 10:07:00
Hosszú fejlesztés után ma sikeresen bejegyezésre került a domain és el tudtuk indítani a portált...
Nem vicc, a Google Maps legújabb fejlesztésével be lehet kukucskálni az ablakokon is. Ha elmész San Francisco-ba, és rákattintasz a "Street view"-ra, akkor sétálhatsz az utcákon is. Egyébként tetszik az ötlet, ha egy címre keresel, rögtön látoad a házat és a…..
Már a hazai címeket is tudja: útvonaltervezésben és geocode-olásban is.via gcsapo...
A Googlemap szívügyem. Ezért is örülök mindig, mikor a magyar térképi adattartalma bővül. A tavaly őszi update után fél évvel itt a következő, mely a műholdfotóknál is fontosabb; részletes, utcaszintű térképeket hozott:Pannonhalma, Visegrád, Pásztó, Vác, Esztergom, Tata,…..
Tudom én, hogy belegyalogolok egyesek lelki világába, de nem lehet szónélkül elmenni akkora pofátlanság láttán, mint amire Raha hívta fel a figyelmem. Írtam már korábban arról, hogy miután beszólt egy linkgyűjteménybe való bekerülést pénzért kínáló cégnek, azok…..
Miközben a Google épp a napokban engedélyezte, hogy az AdSense partnerek más hirdetési hálózat dolgait is kirakják, a hazai legnagyobb hirdetési hálózat, az Ad Network új szerződésében mégjobban igyekszik magához kötni a partnereit. Egy partnerem számára kellett átnéznem a…..
Ingatlan hírek Hamarosan indul 2006.11.23 15:48:00
Hamarosan tartalom is lesz...