Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swaggernaut

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1910 körül. Rákhalász gyerekeivel és zsákmányával. Manaia, Waikato, Új-Zéland..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Barna hajú lányok Ruzanna 2018.10.21 14:40:21
Swaggernaut 2018.10.23 09:37:26
A siófoki szállodasor története üvegen keresztül sétáló sahhal, betyártemetéssel és magyar tenger helyett dollártengerrel.   A Kádár korszak kezdeti éveiben hamar döntés született arról, hogy a Balaton lesz a külföldi- és a belföldi SZOT üdültetés központja, és az elképzeléseket csakhamar tettek…..
Swaggernaut 2018.06.24 10:49:23
@lobster thermidor: a hangszigetelés hiánya miatt - gondolom - a ti zajaitokat is csodálatosan élvezhették közvetlen szomszédaitok. :D
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg…..
Elsősorban azért mert az ember kilép a kényelmi zónájából, és mint tudjuk: "Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér." Persze a komfortzónából való kilépésre számtalan más lehetőség is adódik, de ez az egyik "legerősebb". Bárhol is élsz külföldön, távol a hazádtól, a megszokott, ismerős…..