Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pituita narium

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csalás, nem ámítás, nem kastély, nem iroda (még ha most épp az is működik benne). Ez kérem egy lakás a Józsefvárosban 26 szobával. Kényelmesen elférne benne Johann Sebastian Bach a húsz gyerekével, vagy két focicsapat cserejátékosokkal, esetleg egy egyfős olimpiai…..
Póker Readelhető McCain 2008.10.17 02:59:00
Tegnap éjjel tartották az utolsó Obama-McCain vitát, ez volt tehát John McCain egyik végső esélye arra, hogy ledolgozza Barack Obamával szembeni nem túl nagy hátrányát. Talán a tét nagysága, talán az eddigi viták kudarcai okozták, lényeg, hogy McCain kifejezetten agresszívan…..
2008 október 6-ától az Antenna Hungária elérhetővé teszi az m1 HD adásának vételét Budapesten, a kísérleti rendszeerén.A HD adás az 51-es csatornán lesz fogható MPEG-4 formátumban, mely mellett továbbra is elérhető lesz MPEG-2-es formátumban a négy közszolgálati csatorna…..
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Most már nem csak abból van botrány Amerikában, hogy Jesse Jackson, híres polgárjogi harcos egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofon miatt az egész nemzettel megosztotta, hogy kivágná Barack Obama heréit, de állítólag még azt a szót is kimondta. Igen, azt, ami n-nel kezdődik,…..
Ezt a történetet direkt a nyári utazások idejére tartogattuk, hogy megint el tudjuk mondani: külföldiekkel nem ismerkedünk, se Düsserdorfban, se Rómában, sehol. Nyaralni menjetek, pihenjetek, ne essetek szerelembe! És a végén mindig nekünk van igazunk, mert ide…..
pituita narium 2008.07.07 06:20:30
pituita narium 2008.07.07 06:21:09
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
pituita narium 2008.06.26 00:03:56
Ezt a fotót egy haverom lőtte az egyik állomáson. Számoljuk össze közösen, vajon hány hiba van a szóban?          ..
pituita narium 2008.06.23 20:40:09
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Múlt vasárnap Kitchenerben játszották le a kilencvenedik Memorial Cup-döntőt. A kupát a Spokane Chiefs nyerte, amely  4-1-re verte a házigazda Rangerst. Negyedszer nyerte amerikai együttes a CHL fináléját. Amelynek végén érdekes dolog történt. A CHL a legerősebb juniorliga a…..
pituita narium 2008.05.30 15:01:17
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..
A szakítósblog lelkisegély-szolgálat ma feladat megoldani ezt a nem egyszerű történetet, amiben van egy elhagyott anya+gyerek, egy nyuszikat kúró csalfa férj, és egy le nem zárt történet. Tessék segíteni. Innen loptam a képet Hali! Tulajdonképpen nem is tudom, hogy én most…..
pituita narium 2008.05.14 18:01:46
Kinyerma Trónfosztás Paraguayban! 2008.04.25 12:06:00
Az ex-püspök győzelmével ért véget a dél-amerikai országban a választás. A Colorado párt több évtized után veszítette el az uralmat. Fernando Lugo a szavazatok csaknem 41 százalékát zsebelte be, mögötte 10 százalékkal maradt le a nagy rivális Blanca Ovelar. Úgy látszik, nem…..
pituita narium 2008.04.25 16:12:44
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
pituita narium 2008.04.25 15:57:30
pituita narium 2008.04.25 15:58:21
Elgondolkodtató, hogy néhány pasi elégnek érzi megemlíteni, hogy mivel foglalkozik, arra számítva ezzel, hogy összefut a szánkban a nyál. "Hmmmm. Akkor biztos sokat keresel és nagy autód van ugye???" De az is elgondolkodtató, hogy miért nem jön össze ez akkor nekik? Lehet…..
pituita narium 2008.04.21 01:16:28
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..