Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezt már olvastam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Térdcsapkodósan letehetetlen, borzalmasan izgalmas, őrülten mulatságos. Kőhalmi magyar humoristának is jelentős, ám norvég krimiírónak egyenesen felejthetetlen!" Kőhalmi Zoltán a Dumaszínház társulatának egyik legrutinosabb tagja és legnépszerűbb humoristája. A Helikon Kiadónál jelent meg első…..
Ezt már olvastam 2019.10.10 10:07:45
Damien Chazelle új filmje ágyúlövésként jelent meg a kommersz kortárs alkotások világában és földcsuszamlásszerű sikert aratott. Ám a gyorsan jött fanatikus áhitattal szemben hamar kialakult az ellentábor is. A La La Land (Kaliforniai álom) ha nem is végletesen, de érzékelhető mértékben megosztja a…..
A hullaház. Ahol a boncolás folyamata zajlik. Ahol az eltávozott ember földi maradványai felfedik a titkokat, nyomokat szolgáltatnak a rejtély megoldásához, lehetőséget biztosítanak arra, hogy az elhunyt pályafutása az i-re tett teljes értékű ponttal záruljon le. Aki meghalt,…..
Mai főpasink egy vietnámi modell Hoa-an Set, akinek pár évvel készült fotósorozata "letehetetlen" a szemnek, akár egy jól megírt könyv, melynek minden oldala élvezetes. Ennek a pasinak a vörös minden árnyalata jó áll, kerek, formás idomok csábítóan formálódnak a képeken. Egy csillogó mandula…..
Ezt már olvastam 2016.10.13 15:19:32