Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zé Zoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már tegnap kiderült, hogy a TV2 Csoport az Éjjel-Nappal Budapest mintájára egy saját gyártású, naponta jelentkező műsort készít a Jóban Rosszbant is vetítő kábelcsatornájára, a SuperTV2-re. Ennek az újdonságnak azonban nem csak a konkurenciával, hanem házon belül is fel kell vennie a versenyt. A…..
Évek óta szajkózom, hogy addig, míg félórás fórt ad az RTL-nek, a TV2 esélytelen a hétköznapi nézettségi versenyben. A Tények-Tények Extra kettőse 90 perces adásfolyama eleve észbontó volt, egy hírműsornak nem szabadna félóránál hosszabbnak lennie, de mivel ez volt a hétköznapi műsorstruktúra egyik…..
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Zé Zoli 2017.08.15 15:07:19
@Impulzusmomentum: Igen, Gundi viszi az Áll az alkut, a Drágám, add az életed!-et meg Kábel Anita oldalán Csonka Pici Bandi lesz...
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...