Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapszulacenter

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobb potencianövelőt nehéz egyértelműen meghatározni, mivel ez nagymértékben függ az egyéni igényektől és a szervezet reakcióitól. A potencianövelő készítmények iránti kereslet valóban folyamatosan növekszik, mivel egyre több férfi keresi a megoldást az erekciós problémákra és a szexuális…..
Amikor egy pár babát szeretne, gyakran a női egészség és termékenység kerül előtérbe. Azonban a férfiak szerepe ugyanolyan fontos, hiszen a sikeres fogantatáshoz mindkét fél optimális egészségi állapota szükséges. Íme 10 tipp, amit a férfiaknak érdemes megfogadniuk, ha növelni szeretnék…..
Milyen növény a maca? A maca (Lepidium meyenii) egy Peruból származó növény, amelyet gyakran "perui ginzengnek" is neveznek. A maca növény a Brassicaceae család tagja, amelybe olyan ismertebb növények is tartoznak, mint a brokkoli, a káposzta és a retek. A maca gyökereinek több színe létezik,…..
Az ashwagandha, más néven indiai ginzeng vagy téli cseresznye, egy régóta ismert gyógynövény, amely a tradicionális ajurvédikus gyógyászatban kiemelt helyet foglal el. Tudományos neve Withania somnifera, és számos jótékony hatást tulajdonítanak neki. Az Ashwagandha előfordulása Az ashwagandha…..
Tribulus terrestris szedése – teljesítményfokozás és vitalitás A tribulus hatása: A tribulus terrestris egy természetes növényi kivonat, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos gyógyászatban. A tribulus terrestris hatóanyagai, különösen a szaponinok, hozzájárulnak a tesztoszteron termelés…..
A Damiana (Turnera diffusa) egy kis cserje, amely Közép- és Dél-Amerikában, valamint Mexikóban őshonos. Az ősi maja és azték kultúrák már évszázadokkal ezelőtt is ismerték és használták ezt a gyógynövényt, különösen a gyógyító és vágyfokozó tulajdonságai miatt. Őshonos területek A Damiana…..
Gyakran fáradtnak érzi magát? Libidohiánya van? Fordult már elő merevedési zavar Önnel? Ha igen, a Tongkat Ali nevű délkelet-ázsiai növény kivonata lehet a megoldás a problémáira. A Tongkat Ali évszázadok óta hagyományos gyógyászatban használt, de csak az utóbbi időben került a rivaldafénybe a…..
Az egészséges és kiegyensúlyozott étrend elengedhetetlen a jó közérzet és az energikus életmód fenntartásához. Ezen felül bizonyos étrend-kiegészítők segíthetnek fokozni a nemi élet minőségét és élvezetét. Az alábbiakban bemutatunk néhány népszerű étrend-kiegészítőt, amelyek pozitív hatással…..
A növényi hatóanyagtartalmú potencianövelők piacán nagy a fluktuáció. Termékek jönnek mennek és új termékeket kockázatos kipróbálni, mert vannak köztük olyanok, amik szintiszta átverések. Megnevezés nélkül, sok tévében hirdetett készítményre is nagyon rosszak a visszajelzések, hogy semmi hatásuk…..
Most nem a gyártók által ígért marketingbullshit jön, hanem a színtiszta vélemények, amiket Ti küldtetek be. Átlagpontszám szerint sorba rendeztük a különböző potencianövelőket, hogy segítsük a döntést a vásárlásban. Nem köntörfalaztunk a negatívabb véleményeket is szerepeltetjük az átlagban, hogy…..
Íme 7 dolog, ami ronthatja az erekciót. Többen bajlódnak vele, mint gondolnád, az USA-ban több, mint 30 millió férfi szenved különböző fokozatú merevedési problémákkal, ami a 20 feletti férfiak közel negyedét érinti, a kor előrehaladtával egyre nagyobb mértékben. Ez a szám csak a potencianövelő…..
A merevedési zavarnak számos fokozata lehet, kezdve az enyhe problémától, amikor csak nehezen jön össze és csak az esetek egy részében nem áll be az erekció, egészen a súlyos esetekig, mikor az alany tartósan képtelen a merevedésre. Az erekciós problémák fokozata határozza meg a kezelés mikéntjét,…..
A rohanó világban sok férfi szenved a korai magömléstől, nem képesek irányítani és visszatartani az ejakulációjukat, így képtelenek megfelelő szexuális életre. A korai magömlés ráteszi a bélyegét a kapcsolatokra is, sok válás és félrelépes adódhat a problémából.  A korai magömlés ugyanakkor nem…..
Többen kérdezték már tőlünk, hogy a Green Snake Forte vagy a Pertinax potencianövelő kapszula a jobb termék. Most összehasonlítjuk őket. A Green Snake Forte a minőségi együttlétek támogatója lehet. Az urak számára kifejlesztett gyógynövényeket tartalmazó készítmény hosszú hatásával még az…..
Az Egyesült Államok félelmetes hírű kormányhivatala, az élelmiszer- és gyógyszer-ellenőrzési hivatal jóváhagyta egy új "erekciódiszfunkcionális" gyógyszer használatát - írja a Magyar Hírlap. A döntés azt jelenti, hogy – a BBC megfogalmazása szerint – az impotenciapiacon riválisa támadt a Viagrának,…..
kapszulacenter A feromon parfümök 2018.05.21 19:13:19
Mitől leszünk ellenállhatatlan csábítók? Az internet azt mondja: az emberi feromonokat tartalmazó parfümök és kozmetikai készítmények hatására lapáttal kell majd leválasztanunk magunkról a szaporodni kívánó nőket vagy férfiakat, kinek melyik dukál. Utánajártunk, hogy igaza van-e az internetnek -…..
Örömmel értesítelek benneteket, hogy elindítottuk fehérjékkel kapcsolatos weboldalunkat, ahol számos érdekes cikket olvashatsz a fehérjékkel és aminosavakkal kapcsolatban. Segítünk a tudatos és egészséges életmódban, és a megfelelő fehérje kiválasztásában. Emellett egy helyen találod a legjobb…..
Az ágyban jelentkező problémák oka nem feltétlenül ott is keresendő. A merevedési zavar gyakran a férfi nemi szervektől teljesen független fizikai vagy lelki diszfunkció miatt alakul ki. A férfierő elvesztése vagy meggyengülése intő jel lehet, hogy valami nincs rendben, valamin változtatni…..
„Legyél nagyon komoly!” Ez a buta ötlet onnan jön, hogy ha túl sokat mosolyogsz, túl „aranyosan” viselkedsz, vagy akár túl sok smiley-t használsz csetelés közben, akkor majd nem talál téged a lány elég férfiasnak, és nem akar veled randizni… Talán nem is kell többet mondani erre, mint hogy minden…..
Egészségünk megőrzése a megfelelő táplálkozással kezdődik. A kellő gondossággal összeválogatott ételek segítenek az elhízás megelőzésében, immunrendszerünk erősítésében, még egyes finomságok abban is segítenek, hogy felébresszék a nemi vágyat, vagy enyhítsék a merevedési zavarok kellemetlen…..
A herék fontos szerepet töltenek be az utódnemzésben, ám megbetegedésük már gyerekkorban sem ritka.  A here leszállásának zavarai  A herék leszállásának elmaradása a leggyakoribb fejlődési rendellenességek egyike. Érett újszülöttek esetén 3-4 százalékban, míg koraszülötteknél 25-30 százalékban…..
Iskolás éveinkre legkínosabb pillanatai között bizonyára sokunk esetében ott szerepel a szexuális felvilágosító óra, amikor is kínos csöndben vagy éppen vihogásokkal kísérve hallgattuk végig a védőnő vagy az osztályfőnök előadását.  Ugyanakkor kétségtelen, hogy ezekre az alkalmakra…..
Ha néhány hónapig, akár egy évig sem jön létre a terhesség, az önmagában semmit nem jelent a pár termékenységére nézve. Senki ne szorongjon tehát a család nőtagjai, a barátnők és mások történeteit hallva, miszerint „ó, ahogy abbahagytam a tablettát, a következő hónapban már teherbe estem”, és…..
A feromonok a nonverbális kommunikáció legsúlyosabb elemei: még csak éppen belépett valaki az ajtón, de már érezzük, hogy szimpatikus-e. A „viselkedéshormon” alapjaiban meghatározza, kit választunk párunknak, barátunknak. Szaglásunk alapján tudjuk, ha valaki tetszik nekünk, vagy fél a…..
kapszulacenter A Kamagra veszélyei 2017.01.04 21:59:09
Kamagra rendelés előtt mindenképpen érdemes elolvasni a cikket, melyben számos fontos tényt megtudhat. A legfontosabb, hogy Magyarországon jelenleg nem engedélyezett semmilyen kamagra használata, így a kamagra gold, kamagra 100 és a kamagra zselé rendelés is meggondolandó. A kamagra potencia…..