Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doxa W.

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihó mindenki! Szeretnék egy hatalmas és szerintem másokat is igen nagyon érintő problémáról beszélni, ami nem más mint, a hajmosás. Igen én problémának nevezem mert, valljuk be, valóban nehéz megtalálni a megfelelő készítményt; amitől egészséges, tiszta, fényes és jó illatú is lesz, de mégsem…..
Annyira rossz, hogy vége! Bár akárhányszor újra lehet nézni mostantól egészen megcsömörlésig, ami ugye mint tudjuk nem igazán fog soha bekövetkezni. Összefoglalva: Nagyon megszerettem ezeket az igazán kisarkított személyiségeket. A végletekig eltúlzott reakcióikkal, döntéseikkel és…..
Doxa's Wonderland Mr. Selfridge 2019.06.15 21:55:18
 Egy nagyon érdekes és az akkori társadalmat és a változó divatot is hűen tükröző sorozatot szeretnék bemutatni nektek.   "A Mr. Selfridge a merész amerikai vállalkozó Harry Gordon Selfridge életéről és az 1909-ben Londonban az Oxford streeten alapított híres áruházáról szól. A férfiról, akinek…..
A Magyar Nemzeti Múzeum adott helyet a 2019. máj. 18. – 2019. máj. 19. között  megrendezésre kerülő Múzeumok Majálisának. Ahol nem csak Budapest de az egész ország múzeumai bemutatkozhattak.  Ezenkívül, a múzeum össze kiállítása ingyenesen látogatható volt. Míg kint a jó időben koncertek és…..
Doxa's Wonderland Kis könyves Éj 2019.05.10 16:07:14
A Kis Könyves Éj keretében tértem vissza a Pécsi antikváriumba; ahol legutóbb egyik barátnőmmel vadásztuk a Rejtő Jenőket, mert a fejébe vette, hogy az összeset megszerzi. Jó dolog a bakancs lista, főleg ha irodalmi elemeket is tartalmaz.  Tehát a Kis Könyves Éj célja, hogy bemutassa a kisebb…..
Doxa's Wonderland Kávé Pacza 2019.05.05 11:27:22
Ízletes reggeli, egyedi kávé, finom limonádé. Mellé pedig közvetlen és baráti kiszolgálás, ez itt a Kávé Pacza. A rántotta salival és pékárúval (860,-Ft), limonádé (760,-Ft) és az országban csak itt kapható Fantini cappuccino (530,-Ft)...
Doxa's Wonderland Cat Cafe 2019.04.16 08:48:48
Megtaláltam a macska mennyországot - inkább a macskaimádók mennyországát - Budapest szívében a Révay utcában. Tudom, nem mindenki szereti a cicusokat, de akinek fontosak, annak ez a hely lehet az új törzshelye. Nagyon odafigyelnek macskuszaik kényére és kedvére, szabályzattal védik őket és ha tele…..
Szerintem mindannyian szeretjük a különleges helyeket. Bevallom én előszeretettel vadászom őket. Amúgy is az "okosok" azt mondják, hogy az élmények maradandóbb örömöt okoznak, mint a tárgyak megszerzése feletti öröm. Így nem hagyhattam ki ezt az éttermet sem, ami a Mecseken álló TV-toronyból…..
Tudjuk jól mennyire nem szeretünk vesződni a reggelivel. Ezért kínál Budapest elég sok megoldást erre a problémára. Van kicsi pici hely ahol mondhatni "egy asztalnál ülünk" a szomszéd asztallal és vannak nagyon Fancy kimért és dizájnér tálalással büszkélkedő helyek is. De valljuk be általában nem az…..
Doxa's Wonderland Megújúlásom 2019.03.29 11:45:33
Eddigi bloggolási hallgatásom oka az egyetemi éveim, majd pedig a szakdolgozat megírása volt. Így jelentem Üzleti kommunikátor lettem :D Köszi Milton Friedman Egyetem :)   Ahogy láthatjátok, mind az arculat, mind a név változott egy kicsit. Mivel szeretném kiszélesíteni több területre is az írási…..
A klasszikus kérdések mindenkinél felmerülnek. De klasszikus válaszok vannak csak rájuk? Elég vagyok-e? Képes vagyok-e? Meg tudom-e csinálni? Annyiszor hallottam már hogy igen. De amíg én el nem hiszem addig mit sem ér akár egy egész rege az értékeimről. Bármit tesz az ember a saját bőréből nem tud…..
Tudom! Tudom! Sok értelemben használják már a kincses ládát. De én jelen pillanatban a számodra meghatározó, téged építő, neked élményeket adó könyvek gyűjtőhelyéről beszélek.  Ezek olyan meghatározó könyvek, hogy nem tudok róluk részletesen írni. Miért? Mert ha megtenném olyan érzésem…..
 Letehetetlen! Magával ragadó! A lány aki mindenkit ismer! Egy tökéletes világban akar élni, a logika betartása hajtja és hibátlanul akar élni. De vajon lehet-e így élni? Képes-e az ember, emberi gyarlóságát megtagadni? Elvárhatjuk-e egyáltalán másoktól, hogy ne hibázzanak? ÉS MAGUNKTÓL?   Ilyen…..
A legnagyobb könyv a világon. Nagyon jó az író stílusa, ahogy felépíti és bemutatja a karaktereket. Pont megfelelő mennyiségű a narráció. Annyira jó a humora a könyv főhősének, hogy nagyokat kacagtam olvasás közben (ezért nem ajánlott nyilvános helyen olvasni :D )   Igen a könyv a személyes…..
  Ú-ha! Nincs is rá más szó!   Az orvosi thriller, egy szerelmi történet és önmagunk megismerésének keveréke. Ámulatba ejtő, a szeretett és az önfeláldozás ami kirajzolódik a történetben.   Mások értékeinek megállapítása vajon mitől függ? Kitől vagy mitől vagyok én, én? Mi bennem az ami magammá…..
Az az igen a Hex Hall első kötete.    Ó,óóóóóóóó! Nagy izgalmakkal álltam neki. ;)   Tudjátok a cuki lány és a vámpír történetek után vártam még valami másra. Mondhatni megkaptam... Cuki lányunk aki végre valóság hű. Kicsit csetlik-botlik, de igazi. Minden akarata ellenére félre sikerül amit…..
Igen, igen a női társadalmat "megfertőző" :D sorozat a Szex és New York. De nem a könyv változatát hoztam most nektek, (még) nem. Hanem az egyik előzmény könyvét:  Csajok ez a könyv igazán vagány. Szellemes, friss és inspiráló. Igen is van mondani valója, nagyon is. Beszél a kreativitásról, a…..
Egy nagyon jó könyv akadt a kezembe az elmúlt hónapokban.   Izgalmas, érdekes, tüzes. Olyan valóság hű mégis vibráló. A mindennapi élet ( a színészek számára mindennapi) nehézségeit boldogságait írja le.   Kitti nagyon jó eltalálta a környezet leírások és a történések arányát. Jók és…..
Sziasztok!   Mivel is kezdhetném ha nem a könyv falási rohamom első nagy könyvével az Outlander-rel. Tudjátok láttam 2-ét részt a sorozatból és bele szerettem. Milyen jó... tata-rata-ta. Aztán lás csodát megláttam a könyvet. Nagy hévvel és lelkesedéssel a magamévá tettem, és bekuckóztam…..