Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fideszes Oliharga

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra gondoltunk, ez esetben beszéljenek helyettünk a képeink. Mert a szöveg úgyis csak annyi lenne, hogy azta meg hogy fantasztikus és lélegzetelállító. Persze később összeszedjük a tudnivalókat azzal kapcsolatban, hogyan és nagyjából mennyiből lehet egy izlandi túrát összehozni, ha nemcsak az alap…..
Fideszes Oliharga 2017.07.05 04:32:58
Vallomásos alapon azzal kezdenénk, hogy soha nem bírtuk a tengeralattjárónak még csak a gondolatát sem. Még elképzelni is szörnyű, hogy az ember egy szűk helyre bezárva a víz alatt keringjen. Azt nem állítjuk, hogy a posztban bemutatott jármű mindezt megváltoztatná, de azért egy…..
Írolvasgondol Hangos tetoválás 2017.05.27 07:16:00
A tetoválással nemsokára hangos üzenetet is lehet küldeni: „Soundwave Tattoo” a neve és valódi hangos üzeneteket közvetít, amelyeket egy okostelefon alkalmazásán keresztül meg lehet hallgatni a telefon képernyőjén. Az alkalmazást Skin Motionnak nevezik, mint a honlapot, amelyet…..
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
Szinte naponta képes átírni a jelent, a jövőt és a múltat Magyarország miniszterelnöke annak érdekében, hogy igazolja saját politikáját. Március 15-én azonban minden eddiginél tovább ment, és olyan historikus handabandába keveredett, melynek értelmét még napokig próbálják kibontani történészek,…..
Konkrétan akár 18 ezer forintnyi veszteséged is lehet, ha véletlenül egy 20 ezrest rántasz elő a kisebb címlet helyett. Mondhatnánk, hogy alapos tanulmányozással és nyugodt körülmények között számos eltérés felfedezhető a bankók között, azonban a színárnyalatok hasonlósága korlátozott fényviszonyok…..
Meglehetősen trükkös megoldáshoz folyamodott az egyik New York-i étterem, amelynek a menüsorában igen éles szem kell ahhoz, hogy az ember felfedezze a 2000 dolláros pizzát. Nem, nem elírásról van szó...
19 éves a Media Markt, ami ezt a nem kerek, de azért igen szép évfordulót különböző akciókkal ünnepli. Péter meg agyvérzéssel. Tisztelt MediaMarkt! Alulírott felháborodásomnak szeretnék hangot adni, mivel a meghirdetett születésnapi akciójuk (0% THM akár 19 hónapra, szeptember 29-től október…..
Fideszes Oliharga 2016.10.12 13:49:51