Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jwind83

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lépcső szó nyelvújításos? A legtöbb lépcső ( vagy dobogó, fellépő), amit valahogyan be kell burkolni legtöbbször durva felületű beton. (Most nem foglalkozunk a vas és faszerkezetű lépcsőkkel, valamint a szőnyeggel) -Ha meglévő falépcsőt szeretnénk felújítani, az is lehetséges, legtöbbször itt a…..
Sándor Zsolt borász, borszakértő és lokálpatrióta. Sokszor és sokat beszélgettem már vele Miskolcról, a borairól, a lokálpatriotizmusról és a Bükki borvidék feltámasztásáról. Ezúttal három fő témakört érintünk, a közösségi szőlőskert létrehozását, az új natúr borát - a Rostost -, és a pénteki mini…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
jwind83 2018.04.11 04:23:44
@Csendes Szonáta: hát akkor irány london ;)
jwind83 2018.04.11 04:46:00
@Fánkevő Fáncsi: Nagyon jóóó! Mondd még nekem! Mondd!! :) Iszom a szavaidat! :) egyébként nem értem honnan szedted ezt a 150.000 fontot?
Jaaaa megvan..Hogy a mostani lakásárakat nézed..hát az szopóka..az naggyon nagy szopóka...
jwind83 2018.04.11 04:49:59
@Fánkevő Fáncsi: Tudta ön:
- hogy aki 2007-2008-ban lakást vett otthon, majd lelépett és félretett rá pl. külföldről és visszafizette a forintosított hitelét, az kibbbbbbbbaszot nagyot szakít most? És még mekkorát fog... ;)
Iskolakezdés idején az albérlet árak emelkedése szinte kimeríthetetlen beszédtéma. Sokan kezdik külföldön is a tanévet, vagy akár eddigi életüket feladva próbálnak szerencsét máshol. Itthon 250ezer Ft környékén már elég menő helyet tudunk bérelni, de vajon milyet kapunk…..
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...