Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rézmál Ottokár

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti mítoszaink sorában előkelő helyet foglal el váraink Habsburgok által történt módszeres fölrobbantásának a sorozata. Mindenki, aki valaha is járt iskolába azt tanulta, hogy a lakóhelye határában álló vár nem más, mind a Habsburgok tudatos rombolásának szomorú…..
autózz! Más helyett kaptam pofont 2009.06.21 12:33:00
Van az úgy, amikor rosszkor vagyunk rossz helyen, mint ahogy gg is volt nem rég. Bár nézhetjük más szemszögből is, hisz ha ő nincs ott, akkor lehet, hogy bunkó taxisunk egy hölgyet vág arcon, ami meg a taplóság csúcsán is túlmutatott volna. Egy érdekes eset sztorija, mely…..
FérjBlog Hűség 2009.06.04 07:25:00
Definíció szerint állhatatos, kitartó ragaszkodás. A hűtlen pedig az, aki a hűségre tett ígéretét szegi meg.Érdekes, mert nagy általánosságban mindenki arról beszél, hogy a megcsalás hűtlenség. Pedig nem az. Hűnek a másikhoz, pontosabban a kapcsolatunkhoz lehetünk. Attól,…..
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
Dim olyat látott, amit én még nem, ha csúnya baleset lett volna belőle, simán megérne egy Darwin-díj jelölést is akár. Azt már megszoktuk, hogy sokan kézből telefonálnak, annyira, hogy már fel sem háborodunk igazán egy-egy ilyen eset láttán. De hogy valaki vezetés közben…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Gergő és sokan mások ingyen színházi előadást láthattak egy felpumpált szteroidhuszártól, aki nem tűrhette szó nélkül azt, hogy a gyalogos a zebrán rácsapott a motorháztetejére, amikor ő még úgyis elfért volna tíz centire tőle. A vitában való részvételhez természetesen…..
"Amiről nem tud, az nem fáj" - mondta az antik bölcsességet a srác, miután hosszú időn át próbálta szegény csak kitalálni, hogy akkor mi a helyzet. Vigyázat, tinisztori! Lenne egy felettébb érdekes sztorim ami persze megint csak arra mutat rá mennyire kétszínű,…..
Rézmál Ottokár 2009.02.03 16:46:34
@Szexofon: köszi
mit értesz azalatt, hogy működik a kapcsolat? ha már szex van harmadikkal, az nem azt jelzi, hogy a kapcsolat nem működik, azért van helye egy harmadiknak?
Rézmál Ottokár 2009.02.03 16:57:01
@Szexofon: Adott esetben még nem voltatok együtt, tehát a te Lillával való kavarásod még nem félrelépés, még akkor sem, ha mondjuk állítólag el voltál már Csillának érzelmileg köteleződve. Magyarul még olyan szitu nem volt, hogy ténylegesen együtt voltatok és úgy próbált volna ki Csilla vki mást.
@TBal: hát, igen, ezt nem fogom sose megérteni, de valószínűleg ez jelenti a vékony választóvonalat a normális kapcsolatra való érettség és éretlenség között, ki mit keres. És szerintem a pasikat is eléggé kiborítaná, ha a nőjük csak kipróbálna valaki mást, mert más. Szerintem ezt egy pasi sem tűrné, mégha a maga számára fordítva abszolút elfogadott dolog is. Viszont akkor az a pasi marhára nincs elköteleződve. Szerintem, vagy legalábbis nagyon remélem, hogy az elkötelezettség deréktól lefelé is számít egy pasinak.
Rézmál Ottokár 2009.02.03 17:28:25
@TBal: nincs problémám :) nem ugyanazt értjük kapcsolat alatt, ennyi. Illetve persze kapcsolatból is van ilyen meg olyan, én most egy normális házasságra gondolok - amiből marhára kevés van. Én nem tudom elfogadni a biológiai alapú magyarázatot meg férfi poligámiát, elméletileg emberek vagyunk, sok-sok állati tulajdonsággal, de emberek. Szóval ha poligámia (őszintén megbeszélve), ám legyen, de attól az még nem rendes kapcsolat, csak mert nem hazudsz. Majd biztos megtaláljátok mindketten azt, aki mellett már nem akartok őszintén eltávra menni, hanem vele szeretnétek felfedezni sokmindent.
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..
Sorra érkeznek a hírek, hogy melyik milliárdos mennyit bukott a tőzsdén, sokan pedig kaján vigyorral dörzsölik a tenyerüket, hogy lám-lám a szemét spekulánsok elnyerik méltó büntetésüket.Kétségtelenül igaz, hogy van néhány nagy piaci szereplő, aki csúnyán megégette magát…..
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
Imádjátok az ilyet, itt a múltkori leguános lány, most fájdalmas-szomorú, töketlenkedő-bénázós történetet küldött, aminek még nincs vége! Ti dönthettek!  A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítós!   Az előzőek…..
Délutánra a kicsi, vicces posztok jutnak, ma megtudhatjuk, hogy miért érdemes gombát fotózni, agfával.A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez a szösszenet nyáron esett meg velem amikor még próbáltam a netrőltársat keresni. Két-három levélváltás után jött az első…..
Csúnyán végződik a történet, törött ujjak, elszakadt fülcimpák, üvöltöző barát. Most nem humorizálunk. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Szakítósok!Néhány hete kezdtem el olvasgatni a posztokat, gondoltam én is megosztom veletek életem egyik…..
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..
A gyerekkor legnagyobb baja a sok mese. Ahogy felnövünk, a mesék megmaradnak, csak kikopnak a hősök, maradunk mi, inclusive király, királynő, herceg, királylány, parasztlegény. Kedves gyerekek! Kacifántos és hosszú, szinte szürreális tündérmesét küldök ma nektek, melyről még…..
Az alábbi történet sokakat érintő problémát vet fel, amit a jog elég nehézkesen kezel. Ki téríti meg az értékcsökkenést, ha egy épülő ház eltakarja a régi kilátást? Meg tudnak-e hiúsítani a lakók egy ilyen építkezést a szomszédságukban?   Kedves…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Munkahelyi szerelem a jobbik fajtából: természetesen félrelépős, de a kapcsolatából a hölgy már nem kívánt kilépni, helyette meg akarta veretni a szeretőjét.  Üdv!Barátot megcsalós, de végén inkább baráttal szánalomból együtt maradós, szeretőt megszívatós…..
A legjobb a sztoriban: a barátok is tudtak róla, a lány családja is tudott róla, mégsem szólt senki sem a csávónak, hogy többszereplős a történet. A whisky azonban ilyenkor is jóbarátja a szakítósnak. Megismerkedtem egy akkor még csodálatosnak hitt lánnyal,nevezzük el…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..