Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fckmodernworld

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FCK Modern World 5. nap Semmi 2019.03.07 10:56:09
Hosszú munkanap, otthornól dolgozok. Semmi nem történik, csak gyötrődök egy feladattal. Az a vicces hogy a kúrát úgy csinálom hogy közben programoznom kell. Furcsa, de szeretem. Csak akkor ülök gép elé ha dolgozok, vagy ha írom ezt a blogot.  Este sikerült tartani az előírtakat, egyik kedvenc…..
Munkanap.  Otthonról dolgozok, semmi extra. Napközben el kellene intéznem valamit. Van egy kézsérülésem, ami miatt állami egézségügyi szolgáltatást kértem. Fizikoterápiára kell járnom, hogy eltűnjön a sérülés. Múlthéten voltam, megbeszéltem az időpontokat, hogy mikor megyek. Örültem hogy végre el…..
A munkanap semmi extra, irodában vagyok. A történtek hatására kiegyensúlyozottab, boldogabbanak érzem magam. Valamifelé tartok, és ez kihat a hangulatomra. Legnehezebb amikor hazaérkezek, este 6kor. Összeesnék, néznék egy kis tvt, szgépet. De nem tudok. Fáradtság visz mindent, ilyenkor jó lenne…..
Sikerült még egy nap. Élvezeteket sokszor nehéz nyerni a nagyvároson, Pesten belül. Nem is vágytam rá. Szinte egész nap kinnt voltam, ásványgyújtő túrán hasítottuk a sziklákat. Folyt a vér, repkedtek a szikrák, előkerültek a drágakövek. Kemény munka, nagyon nagy élmény volt találni is élőben…..
Nem volt eltervezve. Felkeltem hajnali 5kor. Gyönyörű napfelkelte, a hold még szépen látszódott. Elkezdem. Megint. Tele vagyok kétségekkel, többször elkezdtem már. Többször elbuktam. Egyszer 2 hétig is bírtam, de végül nem sikerült a gyökeres, életmódváltás.  Több hónapja már, hogy félek a…..
Újra megvan az az érzés, az a bizonyos.... Két hónapja érzem ezt a kietlenséget, munkám nincs, életem az kb mocsárban áll... Áll, nehezen megy, a mai nap pl csak filmeket néztem online játék közvetítéseket. Ennyi. Sokszor belövöm gépet, bár nem állandóan azt csinálom, életem kritikus részeiben igen.…..
FCK Modern World 25.nap 2018.07.18 23:41:15
Délelőtt befejeztem a munkát az előző cégemmel, hála Istennek befejeztük, leadom a számlám és soha többet a viszont nem látásra. Beadom az önéletrajzomat két jó nevű helyre. Aztán elmmegyek a másodlagos pénzkeresést csinálni.  Egész délután csinálom, majd este hazaérek. Gondolkodok mit csináljak,…..
FCK Modern World 23.nap 2018.07.15 09:48:02
Reggel korán indulok, 3 ismeretlent viszek ki az úszás helyszínére. Jó arcok, mint általában a telekocsisok többsége. Ez is nyitottság kérdése, meg kalandvállalás kérdése hogy elvállalod-e hogy idegenekkel mész bizonyos utakra, összezárva egy kocsival. Reggel félek hogy mi lesz, első komolyabb…..
fckmodernworld 2018.07.18 05:51:51
@DerekM: Szia! Hát sose többet mégegyszer szerintem... :) Megnéztem a blogodat, épp ellentétes az enyémmel. Ezt a Second life-s dolgot sose értettem, azt megértem hogy valaki virtuális világokba vágyik, de miért épp olyanba amibe a reális világ másolata. Ha virtualitás, akkor én azt preferálnám ami teljesen elüt a valóságtól, sárkányok, misztikum, fantasy, stb.
FCK Modern World 24.nap 2018.07.18 05:43:48
Újabb nap... Lassan sportbuzi leszek tényleg? Minden nap kell valami... De valami kell. Lehet ezeket az energiákat másra kellene fordítani, pl barátnő szerzés ilyesmi. Lassan el kell kezdeni azt is. Mivel van időm, a lakásban teszek veszek, főzök, ilyesmi. Nagyon izgalmas, a modern férfi napi…..
FCK Modern World 22.nap 2018.07.15 09:42:37
Kiderül hogy lesz balaton-átúszás holnap, elkezdek izgulni. Az tanácsolják hogy csak nyílt vizi úszók induljanak a hullámzás miatt, és csak tapasztaltabb. Haver le is mondja a dolgot. Nekem meg már telekocsis útitársaim vannak, így muszáj mennem holnap. Délelőtt futok kicsit a margitszigeten, aztán…..
FCK Modern World 21.nap 2018.07.15 09:34:03
Délelőtt kirándulni megyek, az erdő közepén állok. Semmit nem csinálok, erre erős szúrást érzek, megint megcsípett valami.Azonnal pánikba esek és hazaseietek. A csípés hatására megint nagy feldagadás stb. Bekészítem magam, hogy ha durvul, akkor megint menni orvoshoz. Szerencsére nem történik semmi…..
FCK Modern World 20.nap 2018.07.12 05:12:31
Munkahelyem megszűnt, Ez nem olyan nagy tragédia, de mégis vannak rossz érzéseim. Megint nem tartozok sehová, megint kivülálló vagyok mindenhol, megint lehet járkálni az álláshirdetések után, és újra menni állásinterjúzni. Valahogy kicsit elvesztem, nem tartozok munkaközösséghez, se semmi…..
FCK Modern World 19.nap 2018.07.11 10:56:38
Délelőtt dolgozok. Aztán közös megegyezéssel felmondok a jelenlegi helyen. Volt már róla szó néhányszor hogy mennyire nem volt munkám pl az elvonó alatt, pedig a szerződés szerint kellett volna hogy adjanak munkát. Mivel nem adtak, így game over. Befejezem a jelenleg futó fejlesztéseket, aztán állok…..
FCK Modern World 18.nap 2018.07.10 00:21:40
Munkanap. Nehéz így az élet, meg ez a elvonó is, mivel programozóként dolgozok. Igen, így kellene megoldani az elvonót. Úgy oldom meg hogy a gépet csak munkára használom. Illetve közben csak zenét hallgatok. Ennyire használom az egészet.  Amikro ülsz előtte sajnos nehéz sokszor nem elkalandozni.…..
FCK Modern World 17.nap 2018.07.10 00:14:30
Több nap szünetet tartottam. A történtek hatására időre volt szükségem, és elütöttöm az időt.... Imádom a fantasy stratégiai játékokat. Van ez a rideg valóság, aztán hirtelen belecsöppensz egy csoda világba, ami nagyon elüt a valóságtól. Mágia, csodák, különös mítikus lények, és a sötétség állandó…..
FCK Modern World 16.nap 2018.06.28 13:17:01
Nem tudok gondolni az elvonókúrára, a mai nap is szünetet tartok. Az eszméletlenségi élmény okozta extázis elmúlt, és már nagyon negatívan gondolok az esetre. Az injekciók, a rosszullét.... Véna környékén lila, kiterjedt hematóma emlékzetet a fájdalmakra. Gyengének érzem magam, mindenhogy. Lemondom…..
FCK Modern World 15.nap 2018.06.27 09:24:22
A tegnapi nap viszontagságai, élményei miatt ma szünetet tartok. ..
FCK Modern World 14. nap 2018.06.26 23:12:03
A mai nap életem egyik legdurvább napja volt, minden értelmben, feldolgozni azt csak, napok, hetek után lehet úgy érzem. Majdnem itthagytam ezt a világot amiben élünk. Délután motorral megyek réteken, völgyeken át. Jó az idő, úgy gondoltam hogy nem kell most hosszúnadrág, csak a környékere megyek…..
FCK Modern World 13.nap 2018.06.25 23:53:20
Pihenőnap, semmi sport. Reggel iszonyat erős teher nehezedik rám, a Balaton-átúszás, a diéta, és  ez az elvonókúra hármasa. Úgy érzem nem fog menni,nem bírom, menten összeroskadok a súly alatt. Le kell vegyek terhet magamról. A diétán enyhítek, sőt mára kb meg is szüntetem, reggel szalonnát eszek,…..
Előző nap írtam a karakterfejlődésemről, és hogy kezdem megbecsülni magam, felnézni magamra. Ez nem olyan érzés, hogy hú akkor most minden happy és jó. Ez nagyon kemény út, amit választottam, és nagyon nehéz út. Rettegéssel tölt el hogy egész nyáron ezt a harcot kell űznöm, pedig ez lesz. Arra meg…..
Az utolsó mohikán. A reggel nehezen indult. Tegnap rosszul aludtam el, rettegtem hogy unatkozni fogok, és hogy mit csinálok a hétvégén. Nem volt B-tervem, így féltem a mai szombattól. A reggel ezzel is telt, végül a terepmotorozás mellett döntöttem, a kifulladásig nyomtam. Aztán a futás,…..
Délelőtt fodrász. Nem tetszek magamnak, amilyen szerencsés alkat vagyok, ha van egy kis súlyfeleslegem akkor a fejemen látszik. Hurrá. Van szerintem 3-4kg súlyfelesleg. Ma elkezdtem egy keményebb edzést/diétát, hogy lefogyjak kb ennyit. Elmentem futni, 5000 métert. Hát... Kemény volt, de sikerült.…..
Delelőtt jó nagyon, napfény, tópart, készülés a Balaton átúszásra, életem eddigi leghosszabb úszását produkálom, jó érzés a fejlődés. A fáradtság miatt délután alszok. Este kocsmai meccsnézés... sokmindenről nem maradok le, általában elmondható hogy elég gyengék az eb, vb meccsek, ez is az.…..
Délelőtt eladom a másik laptopomat is, amire nincs szükségem. Ebből is pénz folyik be. Így hogy van időm, meg nem baszom el az időt hülyeségekkel(TV.szgép), ilyesmire koncentrálok hogy mire nincs szükségem, min adjak túl... Előveszem a motort, és megyek a végtelenbe vele. Terepmotor, imádok…..
Végre egy jó nap. Már egy ideje felvetődött bennem a Balaton-átúszás. Oda készülök, készülünk egy haverommal. Mivel van időm, tavon vagyok. beach, napfény, úszás. Nagyon jót tesz, és a cél is hogy megcsináljam az átúszást. Régi laptopomat jó áron eladon, a másikat is előkészítem eladásra. Estére…..