Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csacskamacka

3 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapados repülés olcsó és jó, szeretjük, műveljük. Csak sajnos nem egyszerű eljutni odáig, hogy a valagunkat belehelyezzük a gép egyik szűkös ülésébe. Az utazás legdühítőbb percei általában a repülőtéri procedúrákhoz kapcsolódnak, s az utas nehezen tudja eldönteni,…..
Csacskamacka 2014.05.06 20:26:54
Csacskamacka 2014.05.22 09:08:07
@ZX71:
Félreértettél. Engem nem a kártyák, meg a lounge zavar.
Hanem az a stílus, ahogy letámadnak. Hogy a harmadik nem után is nekiugrik újra.
Annyira gyönyörű ez a smink, hogy nehéz betelni vele. Ráadásul az egyik kedvenc "gurum", Lise Eldridge készíti el, akinek a beszédét is imádom hallgatni... Szerencsére nemcsak a smink elkészítéséről mesél, hanem magáról az ikonikus sminkről, mit miért éppen úgy…..
Nincs még egy olyan ünnep az évben (na, jó, talán még a Valentin-napon és Húzsvétkor befigyelhet hasonló), amikor a dekorációt illetően ilyen könnyen csúszhatunk a giccses tartományba. Előkerül pár csillogó gömb, egy mindenféleszínű színes lámpafüzér a régi…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Navarro barátunknál a címben szereplő kommenttel találtuk ezt a képet, ami eredetileg innen származik és a mai legcukibb dolog, amit csak láttunk.Update: a kép eredetileg valójában innen származik, készítője Helja. Köszönjük!..
Csacskamacka 2009.09.30 16:24:15
"Ő itt az én kutyám Szeder. A cucc amibe beleszorult a babakori köntöskéje amiben aludt és szerintem szegényke azt hitte, hogy átfér még rajta. Miután lefotózta a tesóm gyorsan kiszabadította őt onnan, és szétvágtuk a köntöst, hogy több ilyen ne forduljon elő. Azt…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
"Szeretném bemutatni Nektek Sütikét (a csivava kislányt), és Woodoo-t (a szenegáli papagájt). Külön-külön is nagyon cukik, de amikor egymással játszanak, akkor igazi tündérmazsolák! Sütike egy kicsit (nagyon) idétlen és hiperaktív még, hisz egyrészt babakutyus, másrészt…..
Csacskamacka 2008.03.30 07:36:31
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Csacskamacka 2008.03.19 14:48:48
Mikey, Emmett és Ted telefonos konferenciabeszélgetést folytat Brian újszülött fiáról, ki-ki a saját munkahelyén. Ted egy könyvelő cégnél dolgozik és pornó oldalakat nézeget munkaidőben, ráadásként a barátaival telefonál. Mikey egy nagyáruház üzletvezető helyettese és…..
A kitüntető címet nem más kapja, mint a Komodo vs. Kobra c. gyöngyszem, egyenesen a... nem, nem a 90-es évek elejéről, ez sajnos 2005-ös. Egyenesen TV-re készült, és a 450 ezer dolláros költségvetésbe még egy olyan szupersztár fizetése is belefért, mint Michael Paré. Három…..
Csacskamacka 2008.02.04 22:15:17
Megjelentek az első képek KITT-ről a készülő új Knight Rider sorozatból. Szerintem az első sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint ez. No majd meglátjuk.Michael Knight visszatér, de a főszerepet a fia fogja alakítani...
Ma hajnalban 3/4 5-kor megérkezett  Hunyadi Rebeka Sára, az unokánk. 3110 gramm és 53 centi. Gyönyörű baba!!! Édesanyjával együtt egészségesek!!!Nagymama és nagypapa lettünk, Csibi pedig nagypapagáj!!!!!:-))))) ..
Csacskamacka 2007.11.23 14:09:07
kacatvilág Na ezt rakd össze! 2007.11.15 20:48:22
Persze teljesen felesleges.Meg lehetetlen is.De azért érdekes.Most, hogy láttam valamelyik komoly és mértékadó médiatermék címoldalán a címlap sztorit, hogy Győzi témában már megint valami kam van, most esett le csak igazán, hogy e témában állandóan csak ez van, hogy kam van,…..
Ehhez a bejegyzéshez már másodszor kezdek neki. Elkészítettem tegnap is, mert már noszogattak a többiek, hogy mért nem írok. Aztán Valaki, aki nagyon kedves a szívemnek, figyelmeztetett, hogy nem lett az igazi. Hiányzik belőle a kedv és a szív. Igaza volt, többnyire akkor írok,…..
Idegesíti, hogy otthon tartott madara zajos csiripelésével és rendszertelen szárnycsapkodásaival elvonja figyelmét a monitorról? Mégsincs kedve megölni a saját kezével? Dominic Wilcox pontosan méretezett, gondosan tervezett kalitkájában madara csöndben lesz, nem mozog. Cserébe…..
Csacskamacka 2007.11.12 23:14:30
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
"Elnéztem ma a topikot.Mindenki érdektelen. Elmondja a maga dolgát, de nem reagál a többiekére. Nem alkalmasak a mostaniak, hogy kivesézzük mindenki nyűgjét-baját....Mindig megy a vita valami szarságon, meg a sértődés, meg a kiosztás... Francba!Olyan, mintha mindenkinek lenne…..
A "Hetes busz" előélete A buszt a szervezők a Magyar Honvédség nyírteleki rakétatechnikai raktárbázisán találták, itt teljesített szolgálatot az elmúlt 20 évben, egészen nyugdíjazásáig. Feladata az volt, hogy Nyíregyházáról Nyírtelekre (10 km) szállítsa reggel…..
Csacskamacka 2007.10.19 10:38:00
Kovács Ákos popdalénekessel nem az a legnagyobb baj, hogy hosszú évek munkájával magyar Stingé trenírozta magát, aki nagyon igényes és nagyon unalmas rockzenét játszik zakóban és farmerban. És még csak nem is az, hogy az utóbbi három albumán mintha Orbán Viktor lenne a…..
Szombat reggel csak ketten voltunk fenn Csibbel, megfőztük a kávét és ücsörögtünk a nappaliban, mikor mami lejött és kérdezte, hogy nem megyek-e ki vele a kertbe kávézni. Mutattam neki, hogy Csib a vállamon trónol, mire azt válaszolta, hogy adjuk rá a hámot oszt menjünk ki azzal.…..
Kommunikációs vezérigazgató helyettes, mint jó, megfelelő, alkalmas és tehetséges kommunikátor, viccelődik a sajtótájékoztatón, mikor lehet, hogy egy hét múlva egy kétmilliós főváros bénul le, meg amúgy is az egyik legnagyobb állami ótvarban feszülnek egymásnak a nem kevés…..
Csacskamacka 2007.08.29 21:56:25
kacatvilág a falka 2007.07.14 12:10:32
Képen látható vicces kinézetű "fickók" (2 nőstény, 1 hím) gyülekezete bcyke privát törpe kaméleon falkája.Bővebben majd egy kaméleonos poszt keretében.Róluk most csak annyi, hogy igazi vérkaméleonok bonsai formátumban, tehát képen látható méretezésükben nem csak…..