Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sureee.

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.   A helyzet az, hogy most kicsit másmilyen csajok a netről epizód lesz. ..
sureee. 2018.06.13 15:41:24
@Krisz101: Nem kamu. Én csak még próbálok bejutni, de egyik ismerősöm tag.
Egyébként úgy szereztem tudomást a csoportról, h egy csaj ezt posztolta.

"Kikerul a trash of tinder csoportba, hogy gecironda “nőként” kiirja hogy breaking hearts since 95, majd a nagy “szivtoronek” instan ott a serpenyo feju pasija XDDDDD isten faszát XDDDDD"
sureee. 2018.06.16 17:17:51
@Jeronimo: Igen.
A sorozatrandizó Kurva nagy teszt 2018.06.04 06:10:12
Bocs a cím miatt, de így stílusosabb. A mostani poszt lehet, hogy kiveri a biztosítékot (megint), és nem is igazán vág a blog profiljába, azonban nem mehetünk el a jelenség mellett. Tavaly kipróbáltam pár hivatásos örömlányt. Eme teszt nem konkrétan a lányokat hivatott értékelni, hanem inkább a…..
sureee. 2018.06.06 01:33:36
@Ethan Wolf: A magabiztosság témára, én akit ismertem (autó, lakással indított fiatalon), szintén megszerezték ezt az önbizalmat, hisz az egész életet könnyedén, lazán vehették. A te utad becsülendőbb, de az eredmény sokszor ugyanaz, csak az út más. Annak szívás, aki ezt se családi háttér hiányában, se önerőből nem tudja magának megteremteni, mert így egyszerűen lemorzsolódik.

Ha egy ilyen off belefér. Ha kitekintünk a szexpiacról, és a randipiacot, hosszútávú kapcsolatok felé tekintünk, az egyik legnagyobb gondnak ehhez kapcsolódva azt látom, hogy a nők többsége a sikerhez/biztos egzisztenciához való utat akarja megspórolni és rögtön a tuti kell.
Míg tizen- de inkább huszonéve elég volt egy fiatal, szorgalmas, ambiciózus srác, akiben ott van a potenciál, h együtt, közösen felépítsünk valamit, addig ma divat lett ezt az utat elhagyni és rámenni a készre. (tisztelet a kivételnek) A férfivá válás legfontosabb szakaszában igazi hajtóerő egy kapcsolat, ahol megkapod a szexet, emocionális hátteret, ami hajt, h a beledet is kidolgozd. Nyilván ez se garancia semmire, de a saját környezetemben azt látom, h azok a házasságok, kapcsolatok, ahol a felek "csórin" jöttek össze, tovább tartanak, egyik fél se borít olyan könnyen, mivel pontosan tudja, h abban a családban, egzisztenciában, közös életben mennyi vér, verejték, meló van és tovább ragaszkodnak hozzá a felek.
Nyilván, aki meg csak beleül egy felépített életbe, könnyebben is lép belőle, mivel fogalma sincs, mi van mögötte. Nem csoda, h egyre kevesebb az "igazi férfi", sokan lemorzsolódnak és inkább a nyugis életet választják, vagy a vágyott női elköteleződés helyett, miután egyedül befutottak, végre elkezdik learatni munkájuk gyümölcsét, és kiélvezni azt, amit korábban nem tudtak.
sureee. 2018.06.06 02:12:24
@Krisz101: Szerintem a te példáid a klasszikus egyetemista, főiskolás csajok, gazdag szülői háttérrel kategóriája. A lazább szorgalmi időszakban bőven jut idejük magukra, az ősöktől érkező költőpénz pedig garantálja az élet élvezetét. Az Ibs, Corvinus, Jogi karok (főleg mióta fizetős lett), kommunikációs szakok tele vannak ilyen picsákkal.

Ezek a közösségi hálók, nem csak közhely alapján álomvilág véleményem szerint, de nyilván nem abban az értelemben, amit említesz. Mert ha valaki xy városban járt, az nyilván igaz, megtörtént, de nem ez az elsődleges. Beszélhetünk arról is, h egy-egy fotó nem fogja visszaadni, h az adott személy mennyire érzi jól magát a bőrében, lehet csak arra a megosztott pillanatra álarcot húz, fogalmunk sincs a fotó ellövése után mi játszódik le benne, mekkora színház az egész.

De igazából nem is ez a lényeg, hanem az, ilyen felületen az emberek 99%-a kizárólag a sikerélményeiről számol be. A szülinapokról, éttermi kajálásokról, évfordulókról, diplomákról, kirándulásról, esküvőkről, gyerekeiről, de ez nyilván csak kirakat. Ezek a közösségi oldalak a társkeresés első randijai, mikor mindenki csak vetít és a lehető legjobb, legtökéletesebb képet akarja mutatni magáról. Pedig az élet tele van csalódásokkal, bukással, szürkeséggel, még Wolf történetei se mindig happy endek. Egyszerűen csak azt a képet látod egy emberről, amit magáról láttatni enged. Nyilván napközben boldogan játszóterezik a gyerekeivel, de arról nem fog posztolni, h altatáskor már mennyire elegük van belőlük és fáradt, nyűgös, csak le akar dőlni. A hétvégi balatoni barátnős kirándulásról nyilván feltesz egy gondosan megszerkesztett képet, de arról már nem ír, h este egy üveg bor társaságában sírja magát álomba, mert annyira egyedül, nyomorultan érzi magát. Gondolom átjött, mire gondoltam. Az esküvőjéről mindenki (többség) posztol, de a válásáról senki.

Egyébként érdekes, h a twitter ilyen szempontból mennyire más. Ugye ott az ember vadidegeneket, névtelen profilt követ jórészt, illetve közvetett kedvelt emberek posztjait dobja fel az algoritmus (míg insta, face ismerősökről szól inkább), könnyebben megnyílnak az emberek, mert nincs akkora tétje. Amit tapasztaltam, h a magyar twitter csajai között elég komoly arányban vannak jelen tetkós, orrkarikás fiatal csajok, valamint közülük mennyien szoronganak, különféle válogatott lelki nyavalyákkal küzdenek. Megdöbbentett az előfordulási arány.
A sorozatrandizó Képzavarban 2017.12.11 06:11:34
Két olyan randiról írok, amelyeknek közös pontja a feltöltött képekkel kapcsolatos. Szedhetném külön posztba mindkettőt, ezzel is növelve a posztok számát, de nem szokásom. Régebben is volt, hogy 2-3 randiról egy posztban írtam, mert annyira semmit nem lehetett írni egyikről sem, hogy nem lett volna…..
sureee. 2018.01.11 15:44:10
Ha már a képek a téma, beoffolok ide. Facen jött szembe valami javasolt bejegyzés (konkrétan ez hu.dating-advisor.net/szinglik) és naivan rákattintottam a hozzászólásokra.

Két kommentet emelnék ki, mindkettő ugyan más-más, de harmincas éveiben járó nőktől van.

"Nem tudom mennyibe kerül mostanában egy havi regisztráció, de aki ezen agonizál az nem akar igazán társat. Ha lemegy egy szórakozóhelyre ott is van belépő. Uraim, ha valakivel szeretnének megismerkedne férfi módjára mit kérdeznek? Szia! Peti vagyok. Mit iszol? Fizeted????? Nagyon eltolódak a szerepek, de javaslom akinek nincs pénze lóra tartson hintalovat...."

Ilyenkor mi van a női egyenjogúsággal, emancipációval? Miért nem a nő kezdeményez, a nőnek nincs pénze? Úgy eleve könnyebb, ha neked az online reg semmibe se kerül ( annyit megadok, h ha valaki ennyi pénzt is sajnál erre a történetre, akkor valóban kár erőltetni az online társkeresést, csak ez nem a pasikra, hanem mindkét nemre érvényesnek kellene lennie...), belépőt nem fizetsz és egy passzív hozzáállással még azt is elvárod, h random pasik ismeretlenül fizessék a fogyasztásod... És alapvetően még nem is ezzel a kettős mércével van problémám, mert ez a társadalmilag bevett berendezkedés, hanem ezzel:

"javaslom akinek nincs pénze lóra tartson hintalovat" - Aki már a random ismerkedés elején is ennyire a beta provider szerepbe tolja el egy párkapocslat dinamikáját, ilyen mentalitással tolja, én attól ugyan semmit nem akarok.

A másik:
"Én igen jókat röhögök rajta...:-) de a badoo visz mindent. Lehetne írni róla szociográfiát. A hónaljszőrös, a horgász, a borozó, a sörös cigis, a traktoros, a kiskutyás, a cicuskás, a konditermes, a bicajos, a túrázó, a lovas... "
Valóban van benne nem túl szerencsés (hónaljszőrös, kondis), de hogy több kép között nem fér el a férfit szabadidejében megörökítő kép egyike se és nevetség tárgya, az elég kiábrándító... Hacsak, h egy túrázós, bicajos, borozós képből nem sok minden derül ki a pasi anyagi helyzetéről. Bezzeg a nők, azok mind egyéniségek.
Sziasztok, Lehet, hogy újabb sorozat indul, mégpedig olyan, amelyben az olvasóktól kapott leveleket teszem közzé (az engedélyükkel), nevek, konkrétumok nélkül, kicsit megvágva. Sokan kérdeznek dolgokat, tanácsokat szeretnének, megkérnek, hogy mondjak véleményt erről-arról. Gondoltam, hasznos lenne,…..
sureee. 2017.12.12 02:16:03
Tavaly is volt szültésnapi poszt: http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/11/07/szulinapi_poszt_320 Hát most sem marad el. Aki rendszeresen olvas az tudja, hogy a randik jelentős része a tinderről jött össze. Az alkalmazás sokat változott pár év alatt és életem egyik legszebb időszakát is ennek az…..
sureee. 2017.11.07 17:11:00
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: ..
sureee. 2017.10.06 00:16:38
@drlover: Én is szívesen olvasnám. :)
A sorozatrandizó Halmazok 2017.10.02 06:50:01
Egy barátnőm mesélte, hogy az anyukája tanácsot adott neki férfi ügyben. A tanács így hangzott: A férfiaknak három halmaza van, az anyagilag stabil, a testileg vonzó, és a hűséges. Olyan férfi, amely a három halmaz metszéspontjában van (anyagilag rendben van, vonzó, hűséges) nem létezik. Ha vonzó és…..
sureee. 2017.10.04 23:02:49
@fremina84: Ne haragudj, de lehetnél kevésbé hanyag. Kimaradt, hogy kopasz, elhízott, igénytelen, kispöcsű, mamahotelező, antiszociális, csóró lúzerek, akik akkor láttak közelről nőtt, ha kinyitottak egy playboyt - már ha volt rá pénzük.
Sarolta egy kolleginám. Ez a rohadt házinyúlra nem lövünk szabály ugyebár. Szerencsére ő sem olyan kollegina, akivel összefuthatok ott, ahol én vagyok és nincs is vele napi kontakt. Hivatalos, céges ügyintézés e-mailben, amiből flört lett. A flörtből facebook kontakt és folyamatos csevegés (ez eddig…..
sureee. 2017.10.02 03:33:49
@Krisz101: Nem olyan meglepő, h a redpilles dolgok nem annyira látványosan működnek/ütköznek ki nálunk, mégse ebben a társadalmi (kelet-közép európai, volt szocialista) berendezkedésben íródtak, de maga az alapmotívumok, jelenségek tökéletesen érzékelhetőek.

Szerintem azért nem tudod feloldani az ellentmondást, mert alapvetően összemosódnak a rövid és hosszútávú stratégiák illetve fogalmak nálad, és miközben például randipiaci értékről beszélsz, valójában a szexpiaci értéket írtad körül egy bekezdéssel lentebb. A 'fal elérése' nem hinném, h ennyire egzaktan egy korhoz lehetne köthető. De ha mégis, a férfi illetve nő smv-je inkább a 35. életévhez közelebb fordul meg látványosan, de ez akkor se jelenti azt, h egy kötetlen, tét nélküli kapcsolatra egy relatíve csinos 7-8-as csajt bárki könnyen összeszed. A 'könnyen összeszedéshez' hozzá képest még mindig fölötte (akár jócskán) kell lenned, de hogy összejöjjön valami, ahhoz még mindig minimum azonos szinten kell állni.

A fal elérésének akkor van igazán jelentősége, ha egy nő hosszútávon gondolkodik és családot, gyereket akar. (randipiac-> itt mégiscsak ezek a végső elvárások, elképzelések a felek részéről) Itt már jelez a biológiai óra és a korábbi elszállt igények gyakran mérséklődnek ilyenkor, hisz már van miért engedni belőlük (gyerek, esküvő, anyagi biztonság, etc.). Ugye, erre klasszik női mondás, 'végül úgyis a jófiúk nyernek', ja, csak ebbe gyakran nincs is túl sok köszönet a mi szempontunkból. A red pill (kiindulási pont) is azzal a klasszikus felállással számol alapvetően, hogy a felek hosszútávú kapcsolatot, gyereket akarnak. Alapvetően mégiscsak a biológiai adottságok, változások miatt esik a nők randipiaci értéke. Már nem olyan feszes a test, több a ránc, romlik a külső, ráadásul a biológiai tulajdonságok miatt bejönnek a képbe a gyerekvállalással kapcsolatos közismert nehézségek, korlátok.

De, ha kivesszük a játszmából a hosszútávú elvárásokat (szexpiac-> kötetlen, tét nélküli együttlét), akkor igazából a nőknek sincs okuk engedni az elvárásaikból. A te leírásodból pedig igazából ennek a területnek a jellemzői köszöntek vissza. Írod: 35-38 éves, csinos csaj (7-8), lakással ("lehet hozzá menni") Ő már alapjáraton elkésett a 'normális ügymenet' melletti gyerekvállalással, valószínűleg nem is akar gyereket (valljuk be, egyre több ilyen nő is van), és ezzel valószínűleg tökéletesen tisztában is van. Akkor miért is kellene engednie az igényeiből? A fal elérése akkor se üti azt a mindenek feletti szabályt, h "Nobody -woman- fucks down, nobody", akkor pedig végképp nyilván nem, ha nem is érinti a fal. (nincs hosszútávú célja, nincs miért rákényszerülve)

Azon pedig ne lepődjünk már meg, h kötetlen kúrogatásra, szexkapcsolatra bármelyik nő talál magánál jobb pasit. Claire írta múltkor, h egy fénykép nélküli társkeresős profilra is még mindig tízesével érkeznek a levelek. A puncira mindig túljelentkezés van. Az, h egy nő ilyennel henceg, az kb. annyi, mintha egy pasi azzal vadászna, hogy ő mindig lehúzza maga után a budit. Ez annyira alap, említésre se méltó.
Ráadásul te se kövesd el azt a hibát, h a like-ok számából következtetsz egy nő szexpiaci értékére, iránta realizálódó keresletre. Már maga a felület, insta, face stb, hagyjuk már... Részben azért se, mert maga a like korlátlanul osztogatható és annyira elhanyagolható ráfordítással (1 katt) jár, h nincs igazi tétje, értéke. Ráadásul a visszajelzések jelentős része nőktől, mangináktól érkezik, nem potenciális partnerektől. Ezekből tök fals ilyen következtetéseket levonni, teljesen torz az egész. Ha csak megnézed, h kik írják egy csinos nő képéhez a "jaj, de szép vagy drágám", "gyönyörű vagy, puszillak" jellegű hozzászólásokat, 95 %-a nőktől (barátnő, nagynéni lánytestvér), maradék 5 % meg a mangináktól érkezik.
Egyébként pedig ezekre az eltorzult igényekre reagálva is tartalmaz a redpill csajozási taktikát, a 'neg'-ek témaköre ugye.
A sorozatrandizó Zsenge fotós 2017.09.04 18:23:15
Az egyik oldalon vettem fel vele a kapcsolatot. Sok képet töltött fel tájakról, állatokról és magáról. Mindegyikben volt valami „művészi” beállítás, vagy kompozíció, vagy ilyesmi. Azzal a dumával indítottam, hogy jók a képei, csak nem találok egyet sem magamról :D Erre reagált és megindult a…..
sureee. 2017.09.14 01:17:35
@Sadist: "Mivel mindig az aktuális érzelmi állapotukat kommunikálják, ami hektikusan változik egyik percről a másikra, minden jövőre vonatkozó ígéretük és szavuk olyan fingsúlyú, hogy lehetetlen komolyan venni. " ->>

Briffault törvénye.

Sokan szeretnek megvetéssel beszélnek a férfi szcénáról, puáról, redpillról, anélkül, hogy átfogóbb ismeretük lenne róla. Az mindig különösen vicces, mikor néhány ilyen elejtett női mondat, beismerés tökéletesen rezonál az ott megfogalmazottakra. A te általad írtak is, vagy épp ilyesmik.

'A nagynap során kimondott boldogító igen, az éppen akkori érzelmi pillanatot reprezentálja, semmi mást' - olvashattunk hasonlót korábban

Mit mond erre a férfi szcéna?

"Past benefit provided by the male does not provide for continued or future association."
"Any agreement where the male provides a current benefit in return for a promise of future association is null and void as soon as the male has provided the benefit"

@Wildschwein: "Jól értem, azt akarod ezzel mondani, hogy teljesen mindegy, mit írt a nő a levelezés során? Mindegy, hogy azt írta, igen, felmegy Wolfhoz borozgatni, mert ez nem számít? Jól értem, hogy csak az számít, amít a nő pont épp akkor érez? Ha írás közben azt érezte, hogy szívesen felmegy Wolfhoz borozgatni, akkor jól tette, hogy ezt írta, de amikor meg hirtelen az érezte, hogy mégsem menne, akkor jól tette, hogy úgy tett, mintha szó sem lett volna ilyesmiről? És jól értem, hogy ez nem hülyítés, ez nem hazugság, ez nem inkorrektség, hanem ez a női psziché sajátos működése, és ez teljesen rendben van így? " (bocs, h bemásolom az egészet, csak a könnyebb átláthatóságért)

Igen, jól érted. Briffault törvényébe illeszkedik alapvetően ez a fajta viselkedés is.

www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/1anu3q/briffaults_law/

www.ferfihang.hu/2015/06/09/bevezetes-a-piros-pirulaba-4-briffault-torvenye/
A sorozatrandizó A mai nők 2017.07.10 18:42:33
Egy rövid történet, elég friss. Barátzónában tartok (illetve az Ő szemszögükből, én vagyok az Ő barátzónájukban) három lányt. Hogy ennek, mi értelme azt elolvashatjátok itt. Előtte ők nem ismerték egymást, én szerveztem össze, hogy így négyen menjünk bulizni. Úgy döntöttünk előtte kicsit…..
sureee. 2017.07.13 01:14:18
Engem viszonylag korán pofán csaptak ezek a következtetések, hogy sem a diploma, sem a vallásosság alapvetően nem feltételez egy emberi, erkölcsi 'minőséget'. Már gimisként is a szomszéd városba járó, kolis, katolikus lányok voltak a legnagyobb ribancok. Egyetemen pedig az otthon az átlagnál szigorúbban (többnyire a vallásos szülőknél fordul elő) fogott lányokból -mihelyt elkerültek otthonról, egyetemre, fősulira - egyfajta gejzírként törtek fel az elfojtott vágyak, ingerek, zsigeri ösztönök. Az egyetemi gólyatábor is komoly pofon volt, úgy kellett a bokorból összeszedni a magukról mit sem tudó, elázott 'jó kislányokat'. És ez se mostanában volt, azóta csak romlott a helyzet. Tisztelet a kivételnek.
Azt azért halkan hozzáteszem, h alapvetően itt nem látok nagy különbséget a nemek között. A legnagyobb képmutatók, akikkel találkoztam, magukat vallásosnak valló, templomba rendszeresen járó férfiak közül került ki. Nagyon igazak Ferenc pápa szavai: "Jobb egy ateista, mint egy álszent katolikus"

@Kulics, @claire85: Mindig mosolygok a női és férfi szexualitás eltérő társadalmi megítélése miatti felháborodásokon. Igaz elég nyers @icipicicsipa megfogalmazása, de már az ókoriak se voltak hülyék. A római jogban is a gyermek jogállását az anyja státusza határozta meg, mert az volt a biztos. Igaz, ez ma már, hála a tudományos fejlődésnek orvosolható, de ettől függetlenül az apaság még mindig 99%-ban egy bemondáson alapuló, bizalmi pozíció. Továbbra sem kötelező születéskor az apasági vizsgálat, valószínűleg -nincs pontos statisztikai adatom- ilyenfajta vizsgálatot a születéskor továbbra is elhanyagolható számban végezhetnek, vagy épp nyugaton lassan már tiltják is. Legtöbbször ez amúgy is igazából a bontóperek, gyerektartás kapcsán merül fel. Míg a nőkkel alapvetően nem tud megesni, hogy tudtukon kívül más gyermekét neveljék fel, addig ebben egy férfi megfelelő vizsgálatok hiányában sosem lehet 100 %-ig biztos, és sajnos egyre több horrosztoriról, tanulmányról lehet olvasni, hallani. Talán érdemes lenne a pasik ilyen jellegű -kínzó bizonytalanság- igényéhez nagyobb megértéssel viszonyulni. Btw én támogatnám a születéskor a kötelező apasági vizsgálatot, aki 'tisztán játszana', annak nem lenne mitől félnie, és legalább egyenlőség lenne a szülői jogállások bizonyosságában is.

Egyébként ennél sokkal marginálisabb oka van, h a nők miért 'megvetést' és a férfiak miért dicséretet kapnak a több szexuális partnerért. Nőként megdugatnia magát az embernek, nem igényel mögöttes teljesítményt. Ha kiállítunk az utcára két azonos szintű férfit és nőt táblával a nyakukban, hogy szexelni akarnak, a nő jelentős számú pasit fog találni, aki lefeküdne vele (anélkül, h igazából bármit is tenne érte), míg a pasi nullát, vagy legalábbis a nőhöz képest arányaiban elhanyagolható számút. És akkor arról még nem is beszéltünk, h az így kiállított nőnemű nála jobb pasikkal is dughat, addig a hímnemű csak lefele válogathat.
"Nobody fucks down! Nobody."

www.youtube.com/watch?v=930uzjM6-no

A lényeg, ha valaki sok nőt akar ágyba vinni, akkor ahhoz olyan személyiség, kiállás, külső, vagy épp pénztárca kell (mindenki saját megítélése szerint választ), de valamifajta mögöttes teljesítmény, meló kell a sikerhez, addig nőként elég ott lenni, és valaki -legalább azonos szinten lévő - meg fog akarni dugni. Egyébként ez a felborult pálya majd a hosszútávú kapcsolatok (házasság) tekintetében kiegyenlítődik. Olyan nőnek kell lenni, akit a pasi el akar venni, 'magához akar láncolni', ez a női teljesítmény.
@claire85: A rácsodálkozásod a világra különben azért megmosolyogtató, mert valamelyik poszt alatt te magad írod le, hogy kép nélkül is még mindig, napi szinten elég sok megkeresést kapsz a társkeresőn. Egy kép nélküli pasi az életben nem kapna levelet semmilyen nőtől. Ez gondolom nem kettős mérce? :D
sureee. 2017.07.13 02:19:52
@claire85: Az általad vázolt szituációban szerintem a pasi -hiába a jó szex-, alapvetően nem rövid, hanem hosszútávon keresett partnert. 39 évesen én se kezdenék olyan nővel -amennyiben komolyabban gondolkodnék -, aki 34-35 éves koráig nem jut el odáig józan paraszti ésszel, h ne a munkahelyén keressen már dugipajtit, ráadásul pár kúrás alapján "munkahelyi!!! szexchat és erotikus fotó"-féle kiszolgáltatott helyzetbe belemegy. Rossz emberismeretet és a partnere egyéni megítélése alapján, számára nem beleférő előéletet feltételez. Nincs egységes megoldókulcs, h kinél hány partner a választóvonal, de alapvetően a férfin a gyerekes szakításon kívül nincs mit számonkérni. Ez van, viselni kell a korábbi rossz döntésekért a felelősséget.
Egyébként néha egy pillanatra megsajnálom a nőket, mi férfiként megkapjuk ezeket a pofonokat a tízes/húszas éveikben és még van esélyünk változtatni, javítani. A nők meg már a leszálló águkban szembesülnek a kudarccal, és a korábbi szárnyalások, lehetőségek után még keserűbb az ébredés, ráadásul visszaút se nagyon van. De azé' ez hamar elmúlik. :)) Mindenki a saját döntéseiért felelős.

Néha elkap az idealista hangulat és nem értem mi folyik itt körülettem, mit keresek én itt, már a földön? :) A posztban szereplő menyasszonynál ('tetszik, hadd fogdosson') durvább példát konkrétan a saját szememmel láttam. Balatonparti városka legénybúcsún diszkóban összefutottunk egy leánybúcsús társasággal, ahol konkrétan az ara erotikus táncban teljesedett ki egyik haverunkkal, számcsere, majd a csaj meghívta magához srácot, h valamikor 'meglátogathatná' Szegeden.
@Városilány fordított felállása is hasonló képet mutat, konkrétan nem bírom megérteni, hogy ilyen kiindulási ponttal mi értelme van bármilyen házasságnak, 'örök hűség fogadásának'? Jó persze, a nyálverésen, a nő legszebb napján, pénzszóráson kívül, mire jó ez a hazug önáltatás?

Egyébként, ha én egyszer valami csoda folytán házasságra adnám a fejem, az biztos, hogy az esküvő előtt legalább két Alfával teszteltetném az asszonypajtást, hogy egy alkoholgőzös csajos bulin ellent tudna állni a kísértésnek, vagy vajon ő is aláfeküdne-e top pasiknak? Sajnos elég paranoid, de hát ez van, ha az empirikus megfigyelések indokolják ezt a fajta elővigyázatosságot. @Wolf erre felhúzhatnál egyébként akár egy vállalkozást is! :))
A sorozatrandizó Az amerikai 2017.06.19 18:34:16
Megint nem tartottam be a saját szabályomat és ennek ittam meg a levél. Ha egy nőről csak arcképek vannak fent, akkor kár vele foglalkozni. Esélyes, hogy kövér. Nekem nem jönnek be, így nem szeretnék randizni velük. Erről megint csak az jut eszembe, hogy ha kövér a csaj, akkor miért trükközik?…..
sureee. 2017.07.03 06:34:50
@Ethan Wolf: Kezdesz befutni! 100 fölötti kommentszámok, többen is csak miattad regisztrálnak, h "elküldhessenek a búsba"! Ez már valami. :))

Azért jellemző, egy nőnek lehetnek olyan elvárásai, hogy a kiválasztott legyen xy magas és izmos, bezzeg egy férfit a 'népharag söpör' el, ha olyan elvárásai vannak, ne legyen kövér a partnere. Kettős mérce rules.

Nevetséges ez az álnaivitás, hogy szegény lány, dehogy trükközött - eleve felháborító szóhasználat, egy nő trükközni, manipulálni? rágalom -, csak nem akart előnytelen képet feltenni. Micsoda mosdatás. De akkor minek hívjuk azt, ha másnak akarja eladni magát az ember? Érdekes korrektséget elvárni, miközben a másik se az, mást sugall, mint a valóság, vagy épp nem vállalja teljes egészében önmagát. Kíváncsi lennék, hogy vajon ez a megértés akkor is meglenne-e, ha a pasi feltöltött képei egy jól menő vállalkozó/orvos/ügyvéd életszínvonalát sugallnák, aztán randi közben kiderülne, hogy "csupán" egy minimálbéres bolti eladó 10 milliós hitelkártya tartozással. Vajon ekkor elég lenne-e a megnyerő személyiség, meg az idealista világnézet? Valahogy a tapasztalat nem ezt mutatja...

Egyébként a szőke haj - kövér párhuzam is egy szép kis csúsztatás. Míg az egyik egy genetikai adottság, addig a másik egy életmód eredménye. Az emberek 98%-a nem betegség miatt lesz kövér, hanem a mozgás/sport hiánya és a szar táplálkozásnak köszönhetően. Ha pedig józan paraszti ésszel közelítjük meg a kérdéskört, - még társkeresős regisztráció se kell hozzá - már a facebook ismerőseink meghatározó többsége is, akiknek nem egy relatíve friss (pár éves) egész alakos a profilképe van, azért választja ezt a megoldást, mert nincs kibékülve a saját testképével, korával etc. Ez a jelenség egy társkereső oldalon hatványozottan érvényesül. Mégis egyesek képesek meglepődni rajta, álnaív bullshitet tolni.

Az se merült fel, h én pl. személy szerint gyerekkorom óta sportolok, életem fontos része a sport, most ezt egy kövér csajjal nem igazán lehet megosztani. Vele nem fogsz tudni aktív programokat szervezni, nem fog veled kimenni a strandra úszni egyet, vagy épp squasholni, futni. Miközben azt sikerül leírni, hogy a szemét pasi biztos megcsalja majd az asszonyt 2 gyerek után, ha felszed 10 kilót, abba már nem sikerül belegondolni, hogy mondjuk közel sem mindegy az a 10 kg milyen testen marad. Egy 60 kg-n vagy egy 95 kg-n? Szóval rögtön ott tartunk, h 105-110 kg, ez már pasiban is sok, ne hülyéskedjünk már. És akkor a pasi a szemét, ha nem akar (nem izgul fel) egy kisbálnát az élete végéig. (igen, bunkó vagyok). Érdekes mód, az a fenenagy tolerancia is mindig akkor fogy el, ha egy pasi véleménye, igénye a téma. Ő csak álljon be szépen a sorba.

Teljesen agyrém az egész helyzet. Wolf is leírta magáról korábban, rendszeresen kondizik, nyilván az új kommentelőknek is leeshetne látatlanban, hogy ennyi csajt sportos külső nélkül nem lehet meghódítani. Mégis, ha az ember a saját magával szemben támasztott elvárásokat a partnerétől is szeretné viszontlátni (értsd: ne legyen kövér), akkor egy utolsó szaralak. Manshaming mindenütt.

Egyébként totál részlet, de az is sokat elmond a nők csajozási tanácsairól, hogy egy játszótérre küldenéd nőket leszólítani, ahol azé' nagyobb eséllyel fordulnak elő párkapcsolatban élő asszonyok, mint bármilyen random kávézóban, ráadásul eleve a nő mellé automatice már egy gyerek is jár. Ez minden férfi vágya, a gyerekcsinálás helyett már rögtön nevelhetsz is.

A kedvencem btw azon kövér nők profilképe, akik kihasználják, hogy a nagyobb testzsírszázalékhoz automatikusan dúsabb kebel is társul, és kiteszik a kirakatba az árut, hadd csöpögjön a nyál. Ráadásul az igazán profik a felkart is eltakarják, mert egy húsos lengő azé' rögtön lebuktatja őket. :)
  ha van valami, amit megtanulhattunk, az az, hogy bárkit meg lehet ölni (Michael Corleone)   Tizenegy zsinórban nyert bajnoki cím után fosztotta meg a HNK Rijeka a trónjától a Dinamo Zagrebet a horvát bajnokságban, ezzel pedig nem csak története első bajnoki címét nyerte a rijekai csapat, de…..
sureee. 2017.05.22 00:14:14
A sorozatrandizó Piszkos anyagiak 2017.04.26 08:58:31
  Ez a poszt most masszívan anyagi oldalról közelíti meg a puncivadászatot. Tegyük fel, hogy emberünk nem keres komoly kapcsolatot, nem kell neki társ, de mivel férfi, vannak igényei. A maszturbálás nem az igazi, időnként szükség van rendes szexre is. Gyorsra, egyszerűre. Mondjuk ki, egészségügyi…..
Deák Ferenc egy igazi államférfi volt, életét a közügyeknek szentelte, a magánéletéről azonban eddig nem sokat tudtunk, ezt a hiányt pótolja ez a szép kis könyv. Vörösmarty Ilona, a gyámleánya (Vörösmarty Mihály halála után Deák Ferenc viselte gondját jó barátja…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
sureee. 2017.02.08 18:14:23
Magyarország az a hely, ahol a legnagyobbakat megpróbálják tönkre tenni, kiátkozni. Legalábbis erre utal, hogy volt itt nemzet-, vallás- és magyargyalázó Ady Endre, József Attila, Szerb Antal, Kertész Imre és Esterházy Péter egyaránt. Komplett autópályákat ugyanis el lehet lopni, Rogán Antalként…..
sureee. 2017.01.26 20:49:58
Aki nem tudja, mi az a barátzóna, az keressen rá, ez a poszt nem arról fog szólni, hogy milyen fajtái vannak, hogyan kerül bele az ember, illetve hogyan kell elkerülni. Ezekkel a témákkal tele a net. Alapvetően a barátzónát EL KELL KERÜLNI! Minden férfi rémálma, hogy odakerül és ha már ott vagy,…..
sureee. 2017.01.10 00:36:37
@Ethan Wolf: Ezt nagyon adom. Mielőtt én is bármit is olvastam, tanultam volna a csajozásról, egyik legjobb barátommal e témában két megfigyelésünk volt, csak akkor még nem állt össze teljesen a kép.
Az egyik, amit te is említesz, ha úgy buliztunk, hogy lányok is voltak a társaságban, akkor teljesen más pillantásokat kaptunk idegen csajoktól, sokkal kedvezőbb visszajelzések voltak.
A másik és még durvább, hogy mikor barátnőnk volt és tudták rólunk, hogy van valakink (egyetemen, koliban), akkor a kapcsolat ideje alatt, mindig 'megtaláltak más csajok', simán becsajozhattunk volna, sokkal könnyebben, mint egyedülállóként. Más kérdés, hogy nem igazán éltünk ezzel, csak sajnálkoztunk, miért pont most talál meg minket ez a lehetőség. Most már tiszta a kép. :)

Ha valaki, csak egy percre is belegondol, a házas pasik sikere is sokkal érthetőbb így, holott egy szingli csajnak, aki egy felvállalt kapcsolatot/házasságot/gyereket akar, logikailag semmi értelme sincs egy - olyan, akiről tudja is - már elkötelezett pasival kezdenie, mégis látjuk mi történik...
Régen volt már, hogy legutóbb kikértük a véleményeket a bloggal kapcsolatban, úgyhogy itt az idő erre ismét. A kérdőív kb. másfél-két percet vesz igénybe (amennyiben nem kívántok kisregényszerű lehúzásba / dicshimnuszba bocsátkozni a végén), most ennyivel is…..
Vizsgáljuk meg , mi alapján választanak nők párt! Alapvetően a nők három jól elkülöníthető tulajdonságot vizsgálnak párválasztáskor. szexuális kisugárzás Ez nemcsak a testi adottságokat és a szimmetrikus arcberendezést jelenti, de a kommunikációs képességeket, az intelligenciát, a humort, a…..
sureee. 2016.12.18 20:09:05
@Zsuzsi25: "mert ugyanannyi jogom van kielni magam, mielltt csaladot alapitok, mint egy pasinak. Ugyananyinjogom van farokrol farokra ugralni mint egy pasinak p....rol p....ra!"

Nincs ezzel semmi baj, mindenki valóban úgy él, ahogy akar. Csak ha a szórakozáshoz, kiéléshez, nem voltam elég jó partner, akkor családalapításhoz, elköteleződéshez se kelljek. Ha a legjobb testi valódat, legszebb éveidet a faszkörhintára áldozod, akkor ne várd el, hogy a leszálló ágért cserébe kész férfiként, házassággal fizessek.
Vagyis, ha az alfák a legjobb testi valódat, ingyen, kötetlen szexre megkapják, akkor miért csodálkoznak a nők azon, hogy az addig semmibe vett pasiknak ők már nem kellenek, és nem akarnak házassággal 'fizetni'?
sureee. 2016.12.19 02:46:43
@Sadist: Részben költői kérdésnek szántam, tisztában vagyok a mögöttes mozgatórugókkal.:)
Bevallom, részben azért bíztam benne, hogy hátha kapok nőktől is választ. Amint, ezt látjuk, ez elmaradt...
sureee. 2016.12.27 14:38:00
@Zsuzsi25:
"Mit gondolsz a munkaszerzodesed ki intezi? Szerinted az MTKval kalcsolatos torvenymodositasokat ki koveti? Munkakor meghatarozasok dokumenticoja? ceggel kapcsolatos szerzodesek? szerinted ki tartja updaten? Kontakt a munkaerokolcsonzo cegekkel? szerinted ki csinalja?"

Izé, a jogi osztály, jogi előadó, vagy épp a megbízott ügyvéd, ügyvédi iroda.
Btw, arra se bíznám egy cég jogi ügyeinek intézését, aki már ott elvérzik, hogy a Munka Törvénykönyve megfelelő rövidítésével sincs tisztában...
Virággal egy társkeresőn ismerkedtem meg. Ez úgy zajlott, hogy reggel írtam neki, ő pedig azonnal reagált. Könnyen és gyorsan ment a beszélgetés. Elmondtam, hogy valamiért leolvadt a hűtőm és most takaríthatom a konyhát (tönkrement, akit érdekel, másnap vettem újat). Szerinte szexi, ha egy férfi…..
sureee. 2016.12.12 00:29:59
@Krisz101: Miért is nem baj?
Az általad linkelt videóban is a gazdasági folyamatokhoz hasonlítja a társkeresést a srác, és ugye említi is, h nyílik az olló, a szegények egyre csak szegényebbek a gazdagok pedig csak egyre gazdagabbak lesznek. Még ha a nyertesek közé tartozok, akkor se hinném, h ez normális és követendő út. Ráadásul ennek köszönhetően még ha ma jut is csaj, egy hét múlva már lehet kiesel a játékból a túlzott elvárások miatt.

"minden csajnál ott van h ő csak komoly kapcsolatot keres stb... uncsi" ->sima shit test

"a tinder nem erre való. hanem arra ami itt a blogban van." azért ennél szabadabb világban élünk, mindenki arra használja, amire akarja. Ráadásul pasiként sokkal egyszerűbb, nem kell a többi társkeresőnél megszokott nyitólevelek megfogalmazásával pepecselni, hanem már egy kép, profil alapján meglévő szimpátia után kell időt ölnöd a társkeresésbe, mert a jobbra húzogatás azért valljuk be, nem az. Extrém példa, de érted, a kézmosó is kézmosásra van, mégis van aki belehugyozik.

Egyébként ezt a linket, ti értékelni fogjátok. Wolf, még azért te se vagy ennyire jó. :))
www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/
sureee. 2016.12.13 23:57:13
@Ethan Wolf: Számomra azért nem hitelesek sokszor, mert rengeteg videójukban kelet-európában csajoznak nyugat-európaiként, amerikaiként. Mikor már a mainstream média is megírta évekkel ezelőtt, hogy a magyar lányok külföldi (nyugat-európai, amcsi) pasira vadásznak a Szigeten, vagy épp a magyar srácok a fesztiválon direkt angolul dumálnak, h bevonzzák a csajokat (értsd: ennyire köztudatban van a lányuk velük szemben tapasztalható könnyűvérűsége), akkor jóképű, sportos, nyugat-európaiként/amerikaiként nálunk vagy a lengyeleknél, osztrákoknál, szerbeknél (példák a linkelt cuccokból) felszedni egy csajt, megszerezni a számát, minden komolyabb pua skillset nélkül is gyerekjáték. Ez kb. olyan lehet, mint bármilyen videójátékot cheatkóddal végigjátszani, vagy ha én fehér európaiként ázsiába mennék csajozni.

Ilyen szempontból többre becsülöm Pua Jimmy-t -nem azt mondom, h nagyobb tudása van, sőt, vagy hogy nem röhejes a csávó-, de ő azzal a külsővel a saját, hazai közegében küzd. Ez viszont tiszteletreméltó.
sureee. 2016.12.14 23:13:30
A boltokban annyi féle Túró Rudi hasonmás kapható, hogy kíváncsiak lettünk: tényleg a Pöttyös-e a legfinomabb és mennyire gagyik az olcsó Rudik. Érdemes-e a drágábbat venni? Ezért megvásároltuk a környéken kapható összes fajta túró készítményt és nekiláttunk kóstolni. Tesztalanyok: 2 felnőtt és 3…..
Ilyen is csak a mesében van: a Cinemax másodjára is feltámasztja első saját gyártású sorozatát, a Strike Backet, aminek két évadából is sok dolgot Budapesten forgattak. A Cinemax a brit Sky nevű céggel közösen gyártja a sorozatot, aminek első kiadásában még Richard Armitage…..
sureee. 2016.12.09 18:34:07
James Corden most Madonnát vitte el autókázni és énekelni, és milyen jól tette. Az énekesnő vicces volt és laza, és ugyan nagyon látszik rajta, hogy két kézzel ragaszkodik régvolt fiatalságához, de ez abban az amerikai szórakoztóiparban, amiben a nő 40 év felett szinte csak elvétve létezik, érthető.…..
sureee. 2016.12.09 14:02:29
@Susie201: "Engem kifejezetten idegesített a pasi kornyikálása, Madonna hangját szerettem volna hallani!"
Gondolom most láttad először a carpool karaoke-t.
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..