Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.E.

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kuldeném ezt mindenkinek otthonra és kulfoldre egyarànt.....
 "Long time no see dear, dark, depressed side of myself, U look great, invincible..."  Nem ismetlem magam,... a fenti osszegzes elegendo. Szimpatikusabb otletnek tartom jelenleg a mentoovben csodalkozni, mint az alattam tantongo szakadek melysegen...Vagyis igazabol nem is…..
Vasàrnap - borùs, esos egész napos kiràndulàs Franciaorszàgban                  Remélem tetszett... :)..
... szóval... kezdjük talán ezúttal egy röpke időjárás jelentéssel mai adásunkat... Helyzet jelentés a frontvonalról… eddig két lábujjat, három papírzsepit... és legalább 5 centit vesztettem a büszkeségemből... és ez nem vicces... két dolog tart életben... az egyik a…..
Reggel van... lassan 8 óra... gondoltam folytatom normális ritmusomban a napjaim forgását... és bejövök melóba hamarabb... csinálok pár képet a gépről... jelölgetem magamnak rajta, hogy mit merre kell tekergetni stb....de a a aaaa... a folyosók kihaltak és lezártak... konkrétan…..
Szió Világ! Az első koliban ücsörgős hétvégét követően, az elmúlt szombat-vasárnapra mást terveztem magamnak... így is nyomasztó időről-időre, hogy vagy nem értem az embereket, vagy ők engem... vagy senki senkit... vegyítve a ténnyel, hogy jelenleg még egy áldott hazai…..
hmmm... az elmúlt pár napban kissé megcsúsztam a blogolással.. kissé nehézkes volt... majd letépte a parkolóban a búrám a MISTRÁL... állandóan megszakadt a net... a képeket is rosszul méreteztem.. szóval... bonyi az élet... néha még hétvégén is...... de most megpróbálom…..
 Hát lássuk csak… hol is maradt abba a történet tegnap... Ja igen, megvan… egy alapvetően eseménytelen napot követően, a mai napon ellátott a sors megannyi meglepetéssel és vidámsággal, bankszámla gyártástól egészen Sébastian pantomime angoljáig……..
Teraz że za parę dni stąd wyjeżdżam, uświadamiam sobie, jak ja kurczę kocham to bryzdkie, socrealistyczne, fantastyczne, szare, zielone, moje miasto. I jak ja lubię tu żyć, i jak mi będzie brakowała Warszawa. Jeżdżę po ulicach, oglądam słoneczne zielone uliczki Sadyby, mosty, parki,…..
Várom a megfejtéseket, hogy vajon mi van ott jobbra. Mármint a parkolón kívül. :))))(Az eddigiekhez hasonlóan lengyel származásúak és egyéb hasonló elemek [Te is, Anya! :)] a vetélkedőből kizárva!)..
Külképviselet Mama reloaded 2009.06.26 23:09:00
A mai nap is a néniről szólt: egész nap hívogattak miatta, a családja, az ügyvéd akit felfogadtak az ügyében Magyarországon, a Központ. Igazából nem nagyon tudtam mit mondani nekik, azon túl, hogy hivatalosan is őrizetbe vették a nénit, és 98% hogy előzetesbe kerül.De aztán…..
Külképviselet Otthon voltam... 2009.06.11 22:43:00
...másfél hétig, és sajna nem tudtam blogot írni, mert az otthoni számítógépen valamiért nem működött a szerkesztői felület javascrypt-je, és emiatt nem tudtam írni. Pedig akartam - volt rá időm bőven.Az odautat rekordidő, 7 és fél óra alatt teljesítettem. Ilyen még nem…..
Külképviselet Warsaw traffic sux! 2009.06.16 23:08:00
Kinc ma valami céges képzésen volt a Rondo ONZ környékén, én pedig meló után gondoltam egyet, és szóltam neki, hogy várjon, elmegyek érte. Ez óriási hiba volt. A kövitől a Rondo ONZ-ig 1 és 3/4 óráig mentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Katasztrófa! És ebből az 1 és 3/4…..
Külképviselet No comment 2009.06.21 23:41:00
A takarítás kapcsán tegnap összehoztam egy "családi fotóra" Kinc összes kozmetikumát, amit felületesen körülnézve találtam a lakásban. Íme: (Jobboldalt a polc alatt azok tisztítószerek, azok nem Kinc-szépészeti célokat szolgálnak :))Kész...Érdekes lett volna…..
Külképviselet Diákfíling :s 2009.05.05 16:00:00
A tegnapi napom enyhén stresszes és hosszú lett - az a vicces, hogy a mai valószínű hasonló lesz, mind1.Szóval kezdetnek ügyfélfogadás (megint 2 vízumkérelem, el se hinném hogy Shengenben vagyok :s), utána elrohantam ebédelni, és lecseréltetni a gumikat a verdán, legfőbb ideje…..
A varsói helyi újság ma előkelő helyen tálalta a hírt, hogy lebontják a varsói szlengben évek óta csak "Gargamel" (vagyis Hókuszpók, a Hupikék Törpikékből) néven ismert Okopowa utcai szállodaépület 4 legfelső emeletét. Az épület ugyanis egy esztétikai borzadály,…..
V.E. 2009.05.20 15:26:50
Külképviselet #266 2009.03.08 20:50:19
Tegnap vásárolni voltunk az Auchanban (több mint 2 óra és 500 pénz :s), ma pedig wujeknél ebédelni. A hasam azóta is fáj a túladagolástól, regenerálódom épp :).Sziasztok...
Sziasztok, udv mindenkinek Kenyabol! Bocs elore is az ekezetek hianyaert, az itteni csucstechnologia (egy brutal lassu es folyton lefagyo gep a szomszed szallodaban) az ekezetekkel ellatott normal magyar helyesirast nem teszi lehetove.Ezuton ertesitek minden kedves olvasot hogy jol vagyok, bar…..
V.E. 2009.02.21 10:52:29