Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bianconero

178 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egykori edzője, Fabio Capello úgy látja, a Juventus tavaly nyáron megszerzett ifjú csillagának, Matthijs de Ligtnek időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon új környezetéhez. A holland védő a legutóbbi, Cagliari elleni olasz bajnoki mérkőzésen ismét kimaradt a kezdőcsapatból, és a…..
Bianconero 2020.01.09 21:27:01
@senky: üdv! Nekem a széle tetszik, de abban nem vagyok biztos, hogy egy sorral előbb De Ligt és Demiral többet tudna segíteni a támadásépítésben. Meg ha van 2 futó és Pjanic, akkor utóbbi mellé 2 rombolót tennél? Inkább irányító, támadó középpályás kéne abba a sorba. Vagy legyen 2 ilyen egyszerre? A ... helyén?
A Sampdoria elleni győzelem során a Juventus kapuját a veterán Gigi Buffon védte, aki ezzel a mérkőzéssel beállította Paolo Maldini 647 bajnoki mérkőzésre nyúló rekordját. A torinói klublegenda a rekord megdöntésének lehetőségéről, valamint a személyes motivációról beszélt. "Izgalmas, s ez is ok…..
Bianconero 2019.12.20 17:46:00
A címvédő Juventus továbbra is őrzi veretlenségét, s miután múlt hétvégén fontos győzelmet aratott az Atalanta vendégeként, majd az Atlético Madrid elleni hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen hazai győzelemmel biztosította első helyét, most a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Maurizio…..
Maurizio Sarri a Sassuolo elleni meccs előtti sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldo különleges státuszáról, Matthijs de Ligt fejlődéséről és a Sassuolo veszélyességéről beszélt. Az Öreg Hölgy bajnokija ma 12.30-kor kezdődik, az újságírók pedig azonnal Cristiano Ronaldo esetleges pihentetéséről…..
A Juventus két patthelyzetbe került játékosa, Mario Mandžukić és Emre Can kapcsán német érdeklődésről pletykálnak a lapok, a vevő a Borussia Dortmund lehet, a két játékosért pedig 30 millió eurót ajánl a német klub. A SportBild beszámolója szerint a bajnoki címre egyre kevésbé esélyes német…..
Maurizio Sarri az Atlético Madrid elleni szoros győzelmet követően Paulo Dybala fontosságát emelte ki. A bianconero klubnak egy döntetlen is elég lett volna a csoportelsőség bebiztosításához, azonban Paulo Dybala csodálatos szabadrúgásgóljának köszönhetően mind a három pontot begyűjtötte az Öreg…..
Bianconero 2019.11.28 09:18:10
@Knob: értem mire gondolsz. Fizut kapjon CR, de megérdemelne pár meccs padozást. Azzal én sem értek egyet, hogy a neve miatt játszon, miközben Pipita és Dybala is jó formában van. Kiváncsi leszek, a Sassuolo ellen padra meri-e ültetni Roncit a maistro.
A Juventus egykori kiváló védője, Paolo Montero a minap a torinói csapat ifjú holland bekkjét, Matthijs de Ligtet méltatta. Az Ajaxtól igazolt 20 éves futballista egyre stabilabb teljesítményt nyújt a zebramezesek hátsó alakzatában, és a legutóbbi meccseken, az Atalanta, valamint az Atlético Madrid…..
Bianconero 2019.11.27 18:52:43
@Juventino86: csak nehogy a te listádat is megtalálják a kukában egy Autogrillben. Mondjuk Agnelli egy átbulizott éjjel után a hajnali gyros közben. :-)

Amúgy jól esik újra Monteróról olvasni!

Matyiról meg ne feledjük, hogy a Juve Handball csapatban is bevethető néha. Nem mellesleg ő az első kézis a foci történetében, aki a VAR-t is rendre legyőzi. :-)
A Juventus soron következő ellenfele a Torinóba látogató Atlético Madrid lesz, s míg a zebramezesek már biztosították helyüket a sorozat legjobb tizenhat együttese közt, a csoport második helyén álló spanyol csapat ezt ma szeretné megtenni. "Jó formában vagyunk, de fejlődni akarunk a kapu előtt.…..
Bianconero 2019.11.26 16:35:49
@Ádám.84: szerintem nincs olyan, hogy egy játékos X-re játszik. Mindenki sportember és győzni akar. Max ha döntetlenre áll a meccs, nem töri magát agyon. :-) Sziporkára nem számítok, de ha villannak a csatárjaink, akkor nyerhetünk.
A Juventus mestere, Maurizio Sarri az Atlético Madrid elleni meccs előtt arról beszélt, hogy semmi gond nincs az edző és Cristiano Ronaldo közötti kapcsolatban, abban pedig nem talál kivetnivalót, ha valaki dühös azért, mert lecserélték. „Nem tudom, milyen hírek keringenek Torinóban, a…..
A Juventus mestere az Atalanta elleni meccs előtt hasonlóan értékelt, mint Pep Guardiola a City bergamóaiakkal szembeni BL-meccse előtt. A manchesteri kékek 1-1-et játszottak a BL-ben az Atalantával, így igazolva, hogy valóban kellemetlen ellenfél tud lenni az olasz csapat, Pep Guardiola pedig a…..
Leonardo Bonucci szerződését a Juventus meghosszabbította 2024-ig, így a jelenleg 32 éves védőjátékos lényegében karrierje végéig elkötelezte magát az Öreg Hölgy mellett. „Ez történelmi, felejthetetlen nap.” - mondta a csapatkapitány a Juventus TV számára. „Számomra ez egy álom megvalósulása. Egy…..
Bianconero 2019.11.20 18:43:08
@babo0410: ez túlzás. Én hiszek neki. Pont, hogy őszinte: ami a szívén, az a száján. Még ha ebből gond is van néha. :-) Több is lehetne az ilyen csupaszív, szenvedélyes játékosokból.
Bianconero 2019.11.20 20:36:20
@ZecH: én Babót is bírom, szenvedélyes és szigorú. De a csk most korrekt dolgokat mondott. Örüljünk, hogy szeret itt, jó is, marad is, olasz is. :-)
Bianconero 2019.11.21 18:00:50
@del pipi: a nap hozzászólása! LOL :DDD ... Babónak szíve joga csalódni, hiába jó a Leó idén. De nemsokára meccs (nem is akármilyen), lehet szurkolni és majd más dolgokról értekezni. :-)
A Juventus védője, Merih Demiral a rendkívül kevés játékidő miatt a téli átigazolási időszakban elhagyhatja az Öreg Hölgyet. A calciomercato.com beszámolója szerint a 21 éves török középhátvéd, aki a Sassuolo csapatától igazolt Torinóba megközelítőleg 18 millió euróért, rendkívül elégedetlen a…..
Bianconero 2019.11.14 18:57:38
@Leram7: én meg Komant, aki alapember a Bayernnél. Meg Giovincót. :-)
A nyáron a Juventus élére kinevezett Maurizio Sarri csapata ugyan továbbra sem nyújt igazán meggyőző teljesítményt, az eredményekre egyelőre nem lehet panasz, s a vasárnap esti ellenfél egy olyan együttes lesz, amely évek óta patinás múltjához méltatlanul szerepel az olasz pontvadászatban. Maurizio…..
Bianconero 2019.11.11 08:31:13
@Juventino86: egyetértek! Javul még a kp! Roncinak elöl helye és akkor gólokat lő, nem hisztizik. Pipita vagy Dybala is simán befér mellé a 442-ben. Jó kis szenvedős rangadós villantós meccs volt tegnap, én nagyon örültem! :-)
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
Maurizio Sarri szerint a Juventusnak a Torino ellen csak a győzelem volt a célja, a derbinek nem a szép játékról volt hivatott szólnia. A bianconero csapat ismét nem volt igazán meggyőző, bár Salvatore Sirigut számos nagyszerű védésre kényszerítette az Öreg Hölgy, Matthijs de Ligt keze ismét…..
Bianconero 2019.11.03 12:55:04
@del pipi: az is szomorú lehet, joggal, aki már az elejétől jobb játékot várt. Még jó, hogy szuperül jön minden eredmény így is, és tavaszra a szebb játékkal még jobb lesz minden! Igenis van még potenciál bennünk, gondokjatok csak Rabiotra meg Ramseyre. Siránkozzon inkább az Inter. :-)
A hétközi fordulóban a Juventus a Genoa elleni nyögvenyelős győzelemmel tett újabb fontos, ám nem túl meggyőző lépést a bajnoki címvédés felé, s ma este a torinói városi rangadón szerezheti meg a soron következő három pontot. A jelenlegi szezon során a Torino nem nyújt igazán acélos teljesítményt,…..
Maurizio Sarri a Toro elleni meccset megelőzően arról beszélt, hogy nem részesíti előnyben a VAR-rendszert, és olykor nehezen tudja elfogadni az abszurd szabályokat. A bírókat továbbra sem kímélik a szurkolók, és olykor a szakma sem annak ellenére, hogy már jó ideje bevezették a videóbírós…..
Bianconero 2019.11.01 18:58:57
@GGábr81: értem, mire gondolsz. De szélső és szélső között is van különbség. Nem a futóbolond típusra gondoltam, aki a vonal mellett szaladgál és csak beívelget, hanem az olyan gólerős, befelé törő cselgépekre mint Robben. Szerintem erre Dybuszka és Ronci is alkalmas, mindkét oldalról. Mindenki 10 emberrel beáll ellenünk, nem lehet középről erőlködni mindig. Erre nem lenne jobb a center mögött egy CR, Dybala kettős, néha kihúzódva? Vagy miért mondja a mister, hogy 3 ilyen támadó nem fér el együtt? Inkább tele a középpálya Can, Matuidi meg Khedira-féle rombolókkal. Ha igaz a kezdő amit írtatok, akkor holnap se Ramsey, se Costa. Ki fog cselezni? :-)
Bianconero 2019.11.02 08:34:27
@gomorra21: köszi a szuper magyarázatot! A többiek eszmefuttatását is! Nekem is az az aggályom a 442-vel, hogy nem látok alkalmas trequartistát. Ramsey majd talán. De én is türelemmel várok, több hónap, mire egy taktika beépül a fejekbe, a sérülések miatt meg sokszor borul a terv. Kiváncsian várom ma mit füstöl ki a Boss.
A Juventus középpályása, Miralem Pjanić vonatkozásában a szakvezetés nem kíván kockázatokat vállalni, ezért a bosnyák játékos nem fog játszani a Toro ellen, Gonzalo Higuaín azonban visszatért az edzésekre, így a torinói derbin már a csapatban is szerepelhet. Mindkét futballista a Lecce elleni…..
Bianconero 2019.11.01 13:53:08
Maurizio Sarri a Genoa elleni, utolsó pillanatban megszerzett győzelem után arról beszélt, hogy csapatának jobban hiányzott Gonzalo Higuaín, mint Miralem Pjanić. „Az első félidőben lassan játszottunk, és kissé határozatlannak tűntünk, így a Genoa túlságosan könnyedén futhatta be a területeket.” -…..
A Juventus ugyan hosszú időn keresztül emberelőnyben játszhatott, mégis megszenvedett a Genoa elleni bajnoki mérkőzésen, s végül csak Cristiano Ronaldo kései büntetőjével tudta bebiztosítani a győzelmet és a három pontot, ami azért is rendkívül fontos volt, mert az Inter is hozta a Brescia elleni…..
Bianconero 2019.10.31 16:48:52
@fire06: én sem értem, miért írtál fent "kamu tizit". Szerintem mindenkinek joga van úgy elesni, ahogy akar. És nem kötelező talpon maradni, ha beléd rúgnak, akármekkorát. Tény, hogy van egy kis színészkedős reflex Ronciban, ezt a VAR se neveli ki belőle, de hát őt így szeretjük. :-)
Bianconero 2019.10.31 21:36:26
@fire06: bocsánat, nem akartalak még jobban felhúzni! Nekem sem a CR-féle nyikhaj az ideálom, de ettől még bírom őt, és ez a kis színművészet eltörpül a sok példaértékű tulajdonsága mellett (pl. ahogy szívvel-lélekkel küzd végig, ahogy profin odaáll a kritikus pontrúgásokhoz, ahogy a gyerekekkel bánik). Megérdemelte a gólt tegnap, még ha nem is volt 100 százakban fair, ahogy kiharcolta. Lesz még ilyen. :-)
Az Atlético Madrid otthonában játszott 2:2-es döntetlennel a Juventus fontos lépést tett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza felé, s most a Lokomotiv Moszkva csapatát fogadva kerülhet még közelebb európai álmainak megvalósításához.  Maurizio Sarri mester keretéből sérülés miatt továbbra is…..
Bianconero 2019.10.23 06:37:37
@Trieszt120506: egyetértek! Már az is óriási dolog, hogy noname Bentákból meg Cuadokból, és rejtélyes+lesajnált Dybalákból és Pipitákból ilyen teljesítményeket ki tud hozni Sarri. A játék viszont még javulni fog tavaszig és szerintem Roncitól is várhatunk még zseniális meccseket, 10 emberes atombunkerek ellen is.

Örülök a tegnapi fordításnak és a sok pozitív kommentnek is! Hajrá J :-)
Az Inter elleni győzelemmel a címvédő Juventus a bajnoki tabella élére állt, így a hosszú válogatott szünetet követően listavezetőként készülődhet a Torinóba látogató Bologna elleni mérkőzésre. A vendégcsapat meglehetősen kiegyensúlyozott teljesítménnyel kezdte a szezont, s 2 győzelemmel, 3…..
Bianconero 2019.10.20 00:07:21
@Andris Farkas: azért az Intert megvertük idegenben. ;-)
Bianconero 2019.10.20 00:11:09
@Juventino86: mi lehet vajon a szabály? Létezik vétlen ill. elkerülhetetlen kéz, szerintem ezeknél nem kell automatikusan büntit fújni. Meg hát Gigi úgyis védte volna! :-)
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
Antonio Conte a nyáron visszatérhetett volna a Juventushoz, a mester hajlott is volna erre, ám az Agnelli család megvétózta ezt, állítja a FIFA-tanács tagja, Evelina Christillin. „Tudjuk, hogy Antonio Conte vissza akart térni a Juventushoz, de ezt pontosan meghatározható felek vétózták meg.…..
Claudio Marchisio a mai napon bejelentette visszavonulását, és természetesen azt sem tagadja, hogy karrierje egyik negatívumát az elveszített BL-döntők jelentik. „A visszavonulás mellett döntöttem, és úgy éreztem helyesnek, ha ezt olyan fontos helyen jelentem be, ami számomra különleges. A…..