Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2002

23 bejegyzést írt és 762 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megírtuk, hogy Simon Cowell, a Britain's Got Talent című tehetségkutató legendás megmondóembere, az a producer, aki az Attraction karrierjét volt hivatott egyengetni, azt bírta mondani a The Sun nevű brit bulvárlapnak, hogy a magyar társulat a vegasi szerződés…..
 Mol Ligából, az Érsekújvártól az észak-amerika CHL-be szerződő Nagy Gergő élete nagy lehetősége előtt áll. A magyar válogatott hokis eddig a Quad Cityben szerepelt és 46 meccsen 41 pontot termelt. Megtetszet ez az AHL-ben szereplő Chicago Wolves vezetőinek, akik csütörökön…..
Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról. Túltolta a propagandát a Schwarzenberg-szimpatizáns szakértő. (Leadkép: tüntetők a Majdanon izraeli zászlóval)  Nincs mókásabb a konteó-elméleteknél! Ha azt hiszed, hogy a Szíriusz bolygóról származó Tudás Népe…..
2002 2014.02.25 14:51:24
@Gérard Duchemin: Sőt, észrevehettétek, hogy télen egyre korábban sötétedik esténként, és ez a helyzet csak romlani fog, nemsokára már délután négykor is sötét lesz. Kinek érdeke a korai sötétedés? A zsidó kezekben lévő energetikai cégeknek. Azt azért nem gondolhatjuk, hogy ha többmilliárdos bevételről van szó, akkor bármi is véletlenül történik.

Természetesnek vesszük a nappalok rövidülését, de miért? Mert így tanultuk. De ugye a zsidók szerkesztik a tankönyveket és manipulálják a tanárokat?

S aki szerint ez hülyeség, az gondoljon abba bele, hogy hány olyan embert kivégeztek, akikről később kiderült, hogy igazuk volt...
Ennyi jót nyugati újságíró nem írt Oroszországról. Ugye még emlékszünk a történelmi tanulmányainkból a sztalini szovjet rendszer nyugat-európai társutasaira? Hát kérem, a balos opportunista módon hallgató kormányoknak és társutas értelmiségieknek annyi, ennyi jót, ilyen…..
2002 2014.02.05 20:09:13
@Lovag Mihály: Nem trollság, menj el üdülni Thassos szigetére Görögországba, ott is ugyanez van, ha beledobod vélletlen a wc papírt a wc-be sosem fogod tudni többé lehúzni.
2002 2014.02.05 20:27:28
@Gazz: Az olvasókért mindent, megkérdeztem orosz ismerőseimet de ők sem tudják :)
70 évvel ezelőtt nagyon megkergette a Vörös Hadsereg az ellenséget. "A döntő győzelem évében", ahogy a Szovjetunióban nevezték a 44-es évet, történt a "tíz pusztító csapás". A kifejezést először J. V. Sztalin használta, a “sztalini” jelzővel még életében…..
Jó ideje nem produkál semmit Istvánunk, ami említésre méltó lenne, ezért sajnos mi sem tudunk miről írni. Elképzelhető, hogy más nicken nyomul tovább, mert a jelenlegin semmi érdemleges nem történik, mintha nem is törné már magát... Piftike! Csinálj már valamit, a…..
Célkeresztben címmel a Magyar Honvédségről, a katonákról szóló műsor indul szombaton az m1en. A havonta jelentkező műsor "a katonák mellett a civileknek, és ezen belül is kiemelten a fiataloknak szól, megismertetve őket a katonaság szépségeivel, kihívásaival" - olvasható…..
És akkor mi van? Zeman lánya teljesen egészséges: szexuális orgián vett részt, több liter alkohol, részeg fiatal barátnők, izmos, olajos testű, meztelen férfiak társaságában, minden amit egy tinilány csak el tud képzelni. Dübörög a lejárató kampány Csehországban…..
2002 2013.10.08 21:04:56
@hardenberg: Hát igen, csak a jobbikosoknál nem fordulhat ilyen elő.
Ha meg igen akkor
A -- vagy zsidó, meleg, cigány csak jól titkolta eddig.
B -- Zsidók akiknek a fő céljuk magyarországi elit lerombolása mert itt jó a lecsópaprika. Meghekkelik a jobbikosok gépét, és olyan képeket vesznek elő amikor az az adott személy még kicsapangó életet élt. De utána leszarta a turul, és minden megváltozott.
A geekek szerint a Warnerrel egyesült DC képregénykiadó mindig is erősebb volt sztoriban a legfőbb konkurensnek számító Marvellel szemben. Batman, Superman és a barátaik ráadásul a mozifilmekben és a tévésorozatokban is hagyományosan népszerűbbek, gondoljunk csak Christopher Nolan…..
Az eheti levélcunami után ezennel hivatalosan is visszatérő rovattá nevezem ki a "régóta keresek egy játékot, mondjátok meg, melyik az, mert már nem bírok éjszakánként aludni" típusú levelek feldolgozását. A rovat neve a nem túl fantáziadús, de annál kifejezőbb…..
Parti volt a Vencel téren a hétvégén! Egy spanyol divatmárka úgy döntött kihasználja a cseh melegrekordokat döntögető, errefelé meglehetősen szokatlan forróságot: az első száz ember, aki fehérneműben érkezik a boltba ingyen hazavihet két ruhadarabot! A meglehetősen…..
2002 2013.06.23 14:38:06
@polly graph: Fiatalság, bolondság.
Nemcsak a brit közvéleményt, de a magyarokat is megosztja az Attraction árnyszínház Britain's Got Talent-győzelme. Egyesek imádják minden mozdulatukat, mások szerint viszont a brit zászlós-Erzsébet királynős előadásukkal "csontig benyaltak a brit tehetségkutató tanulatlan,…..
2002 2013.06.17 15:39:00
Versenytársakkal kerülhet szembe a magyar Attraction látványszínház, ha valóban Las Vegasban kívánja folytatni karrierjét. A brit sajtó szerint ugyanis egy csaknem azonos profilú társulat szintén meg akarja hódítani az amerikai szórakoztatóipar fellegvárát, közölte az MTI. Az…..
Az biztos, hogy elképesztő véghajrá várható az idei Stanley Kupáért. 2009-ben a Pittsburgh Penguins, 2010-ben a Chicago Blackhawks, 2011-ben a Boston Bruins, 2012-ben pedig a Los Angeles Kings jutott el a csúcsig. Ez a négy csapat játszik 2013 legfontosabb bajnoki címéért. Szombaton,…..
Mert a moziból kijövet húsz percig csak hisztérikus röhögésre tellett tőlem, valamint arra az egy szál mondatra, hogy mi ez a szar? De most komolyan. Esküszöm, számtalan alkalommal néztem már el kisebb-nagyobb logikai bakikat úgy egyáltalán filmben, könyvben, sorozatban, szóval…..
Észak-Korea egy itt felejtett kommunista diktatúra. Észak-Koreában szürreális világ uralkodik. Nemrég még fakérget ettek az emberek. Miközben százezrével – igen, százezrével – haltak éhen a szerencsétlen koreaiak, Kim Dzsong Il pornófilmeket nézett a mozitermében. Még…..
Kiakasztotta a magyar sporttársadalmat a román ProSport című napilap, mégpedig azzal, hogy április 6-án, szombaton az Oltchim Valcea–Győri Audi ETO női Bajnokok Ligája-elődöntő napján, - amit a mieink nyertek 24-22-re – egy provokatív fotósorozatot publikáltak Görbicz…..
2002 2013.04.09 15:25:02
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
2002 2013.04.06 13:02:13
A Dzsucse harcosai Boldog 102-t! 2013.01.02 16:39:50
Mi magunk is megünnepeltük az új évet -természetesen a Dzsucse időszámítása szerint. Fogadjanak az elvtársak egy rövid összefoglalót a Népi Korea újévi ünnepségeiről: ..
2002 2013.03.31 20:05:03
Tisztelt Rókakígyó elvtárs!
Nem hagyhattam bejegyzését megváloszalatlanul, ezért késztetést értem megírni a soraimat.
Sajnos ezen blog írói éppen biztos nagy szolgálatot tesznek a fiatal kedves vezetőnek, ezért hadd örvendeztessem meg pár dologgal.
112.170.78.145:50000/chosun
Az itt található linken szeretett népünk állami televíziója látható élő adásban (sajnos kis időközönként), kapitalista VLC program szükséges hozzá.

Továbbá biztosan megörvendeztetné kedves vezetőnket, ha rá szavazna az év embere szavazáson.
time100.time.com/2013/03/28/time-100-poll/slide/kim-jong-un/

Csak így tovább elvtársak!
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Jó a segged, gyere, elviszlek egy hotelba! - hangzik a felkérés a brüsszeli RITS filmművészeti iskola végzős diájának dokumentumfilmjében, amely Európa szerte nagy visszhangot váltott ki. Sophie Peeters rejtett kamerával forgatott filmet olyan nőkről, akikkel szemben mindennapi…..
Nyilván minden átállás nehéz, de azért 15 év tapasztalatával fura, hogy pont az ELTE fullad teljes káoszba a Neptun tanulmányi rendszer bevezetésével: Cikkem a "csodálatos" Neptun rendszerről fog szólni, amely egy egységes tanulmányi rendszer az ELTE-n. Ez FELELŐS többek…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..