Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delacroix

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugdíjas kung-fu harcos kategóriában ez a sorozat nyerne az egyszer biztos, hiszen a télen-nyáron vászonpizsiben fuvolázó Kvancsunkéjn már elég öregecske. Az őt alakító David Carradine (akiről hamarosan szó lesz még) szintén nem mai csirke. Ráadásul kétszer is ugyanazt…..
Minden katonás-akciós-terroristás filmben van egy tábornok, de minimum egy ezredes karakter. Meghatározó jelenségei a filmnek, és olyan szinten mindig ugyanazt alakítják , hogy hihetetlen. A tábornokok minimum 400 háborút jártak meg, és a muskátlin kívül minden növényen elélnek…..
Atomnő sorozatunk gyarapszik az ereklyefosztogató hawaii nénivel Tia Carrerevével. Az akciófilmek rejtélyes keleti asszonyával , akit azért csak blokkol a főhős a végén. A nézők legnagyobb örömére! Tia Honolulun született, és 17évesen fedezték fel és rögtön beválogatták egy…..
Mai sztárunk az ügyeletes ázsiai etnikum Jason Scott Lee, aki indián , Maugli és vámpírvadász egyben és a megyei Bruce Lee hasonmás verseny majomfej különdíjasa. Jason kínai és hawaii ősökkel rendelkezik, de ahelyett , hogy Magnum kocsijának a szélvédőjét mosná két…..
Most képzeljük el, ha egy apacs indiánt megerőszakol egy csapat bepiázott-beszívott tini mókus meg egy antiszociális szexuálisan frusztált prérikutya. Na kb. ez történhetett Billy Drago anyjával. Billy annyira jellegzetes rágcsáló fejet kapott, hogy szinte beleégette magát a…..
Az első kézenfekvő kérdés biztos az, hogy miért egyben posztolok erről a két sorozatról? A válasz egyszerű: a készítők , a stáb és a színészek ugyanazok és a két sorozatot párhuzamosan csinálták. Az egyik a napbarnított , olajos testű , Harley-Davidson bőrnaciban sétáló…..
Delacroix 2008.07.16 23:33:02
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
1. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba. 2. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik. 3. A legtöbb kutya halhatatlan. 4. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.…..
Ez a kedves mosolyú hölgy a két lábon járó amerikai olvasztótégely, az összes nemzetiséget egyszerre jeleníti meg. Ugyanis származásilag afroamerikai indián skót-ír kínai beütéssel, ezt nem tudom hogy hozták össze, de szívesen megnéztem volna egy pornófilm keretében. Ennek…..
Minden családban van fekete bárány, aki rossz, vagy szimplán nem szeretnek. Na Clint barátunk lehet a Howard család feketebáránya, de ilyen fejjel nem is lehet csodálkozni rajta. Ugyanis Clint a koponyához gémkapcsolt gumiarcú szadista mókus vonalat képviseli arcszerkezet ügyileg. Ez…..
Emberek , imáinkat meghallgatták odafent ZSennyben, és a Youtubenak hála a Fortresst kb. 11 részben megtekinthető a blogon! Nem is várok sokat! Az első rész már ma este megtekinthető! Akinek van kedve a kommentekben leírhatja a sztorit!..