Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legoman

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenéves, kisebb, mint bármi, amit ma autónak nevezünk, de őrjítően jó vezetni. A hátad viszont sajogni fog. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Legutóbb azt hittem, az utolsó bőrt húzom le szegény Léderer Ákos kommentátorról, akit szakmaiság miatt meszelt el munkaadója egy jégkorong-közvetítés után, de muszáj volt meggondolnom magamat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége ugyanis néhány hét spéttel úgy döntött,…..
Legoman 2010.02.18 17:48:47
@ComLo: tehát Te, aki igazán okos vagy, kijelented, hogy pl. én, akinek nem tetszik Léderer produkciója, sosem nézek hokit? Bezzeg Te, te igazi szakértő vagy!
Legoman 2010.02.18 17:54:32
@jacint70: és mellesleg Te is promótálod a blogodat szépen! Léderer pedig nem a bulvármocsok, hanem a saját maga áldozata.
Legoman 2010.02.18 18:08:14
@stacki: Jó ötlet! A magyar sportadókon garázdálkodó riporterek 2/3-a, köztük Horti, szakmailag alkalmatlan, a magyar nyelvtant hírből sem ismerő, alapvetően buta emberből áll!
Három mérkőzés jut szerdára is az olimpiai programban. A finn–fehérorosz magyar idő szerint este kilenckor kezdődik, a svéd–német és a cseh–szlovák csütörtök hajnalban. A tv-program itt található. Megírjuk négy csapat kezdő sorait is. Finnország kapuját…..
Legoman 2010.02.18 13:30:11
A keddi játéknap után fékezett habzású BL-este következett, sokkal inkább a kapitális hibákról, mintsem a parádés játékról marad emlékezetes. Egyik párharc sem dőlt el, ugyanakkor mindkét párból kirajzolódni látszik a továbbjutó személye, már csak össze kell kötniük a…..
Filmdroid Dealer 2010.02.04 08:00:00
Fliegauf Benedek Dealere után az első gondolatom az volt, mekkora tévhit , hogy széles és szórakoztató út vezet a pokolba. Rögös az is, mint a mennybe tartó.  Vagy talán még rögösebb.A Dealer egy szimbolikus mese lehetne az emberről, aki addig-addig kereskedett a méreggel, míg…..
Minden idők egyik leglaposabb átigazolási időszakán vagyunk túl, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a piac sztárja Robbie Keane lett a Celtic-be igazolásával. Ez csak azért furcsa, mert kereslet és kínálat egyaránt változatlan bőséggel jelentkezik, ráadásul néhol az év…..
Legoman 2010.02.03 18:08:15
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Legoman 2010.02.03 18:05:11
@duncan: rendben volt a közvetítése, ha nem vette észre, mi történt? ez apróság lenne? nem hinném!
legoman Kick-off 2010.02.03 17:04:00
Bátortalan kezdőrúgás ez. Kapni jó, adni megerőltető (is lehet). Véleményt adni általában kiszolgáltatottá tesz, kellemetlen helyzetbe hozhat, ugyanakkor fontos és szükséges. Van véleményem például a vasárnapi Super Bowl-ról, Hagyó Mikiről, a vagyonadóról, a hegyekben…..
Az elmúlt hétvégén nagyon sok mindent eldőlt Európa boldogabbik felében. Már-már behozhatatlan előnyre tett szert az Inter az olasz, illetve a Real Madrid a spanyol bajnokságban.Francesco Totti sérülése végérvényesen eldöntötte a résnyire nyitva hagyott kérdést az…..
Jó estét! Élőben jelentkezünk Torinóból, ahol a beharangozóban említettekkel ellentétben két igencsak tartalékos csapat fut össze, hiszen a hazaiknál végül sem Zebina, sem Nedved nem vállalja a játékot, a vendégekkel kapcsolatban pedig már korábban is jeleztük, hogy a…..