Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackó manó

35 bejegyzést írt és 472 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kép: Vidék.Ma; azaz: http://videk.ma/2018/03/ehezes-es-szegenyseg-magyarorszagon-2018-ban-sokkal-tobb-mint-14-ezer-a-hajlektalanok-szama/ Friss hír: Csak a NER tagjainak lopott tulajdona szent, a hajéktalanoké préda. Mondhatni új állam született és még csak azt sem mondhatjuk, hogy észre sem…..
mackó manó 2018.10.16 06:09:04
@ezernevű: "_a szöges korbáccsal majd jég jön a foci miatt._"

Nem jön. Megtiltottam neki. Azt találta válaszolni, hogy amúgy fogalma nincs melyiktől viszolyog jobban: a focitól vagy a szöges korbácstól. ... és hogy a futball eredetileg játék volt, mostanság meg több VIP páholy és marketing.
mackó manó 2018.10.16 06:44:40
@maxval balcán bircaman:

Vagy úgy.
A te tulajdonodhoz való jogod abszolút, a másé nem. Ez is egy olvasat lehet:)

Az én valós vagy vélelmezett igazságom lényegtelen ebben a kérdésben.
Az alkalmazni kívánt eljárás valamint az elérni óhajtott eredmény és a hozzá rendelt jogforrás az érdekes.
mackó manó 2018.10.16 13:19:06
@maxval balcán bircaman:

Errefelé.
Kivéve az egyenlőbbeket.
Hát elmentél, Jenőke, Ali papa, kedves, kedves Gyurikám. Most, hogy elindultál a leghosszabb útra, ami az embernek adatik, verseket, vagy csak emlékeztetőül részletet küldök neked, hisz úgyis ismered mind. Nem is föltétlenül olvasgatás gyanánt, hiszen odaát már minden másként zajlik. Előtted már…..
hetes jég Deja vu 2018.05.15 04:59:41
A jelen Hermészeihez, a Ma Messiásaihoz,... Mintha a világ a vélemények halálát vajúdná magából. Írtok, írtok és írtok rendületlenül, kiáltotok és kiálltok, nem kozmetikáztok, hanem inkább kockáztattok, és sok-sok, mondhatni temérdek időt áldoztok arra és azért, hogy valamiképpen jobbá váljon a…..
mackó manó 2018.06.22 14:48:16
@hacsaturján:

Csak mackó és manó ügyekben nyilatkozhatok.
Migráns medve ügyekben hírzárlat van elrendelve.
Az e célból létrehozott és létrán ülésező válságkezelő stáb adhat majd ki nyalatkozatot, előbb azonban a Bükki Nemzeti Park hasznosításáról szóló határozat kodifikálásának végét meg kell várniuk, mert az eddig csak a mókusok élőhelyének a kiváltására terjedő vizsgálati eredményekkkel számolt. Medvékről sem szó, sem betű, szám meg pláne nem volt. benne..
hetes jég SVÉDASZTAL 2018.08.11 14:40:32
Mostanság újabb posztok már nemigen lesznek, a régiek is a múltba vesztek, a jelen még és már épp oly messze van, mint a holnap, vagy mint holnap után a kedd vagy a szerda, nem ismerek rá a péntekre, se a keddre, vasárnapnak se híre se hamva, épp, mint a szombatnak, mindennap egy jól fejlett…..
Holnap (is) új napra virrad az ország, mintegy 888-asra. Én meg visszalépek egy kicsit az időben, térben, csillagokon át, hogy lássam mekkorát haladtunk, 'ment-é előrébb a világ?'. Nos, nem azok a kimondott hétmérföldes csizmás léptek lettek a nyerők. Gondolatok? Könyvtár? Ugyan már! Ez…..
Az elhíresült mondásairól hirhedt Kövér László azt találta mondani:  "Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen "korrupt" kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben "mindent ellop", az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában." Kedves…..
A Nemzetek Szövetsége („a” Népszövetség) az ENSZ elődje. A szövetséges hatalmak a párizsi békekonferencián 1919. január 25-én kezdeményezték a Népszövetség létrehozását. Létrehozását a párizsi békekonferencia írta elő, amelyben Woodról Wilson amerikai elnök javaslatára alkotta meg a Nemzetek…..
mackó manó 2018.02.07 15:59:30
@parti_giano:

Azt nem tudtam megnézni, de megnéztem az enyémet. El voltam ájulva tőle, ilyet a legjobb rendező se tud rendezni, egyszerűen képtelen vagyok összeszámolni, mennyi Oscart kaphatnék én magam, valamint elkövetőeim magam után.
Ez valahol nagyon szörnyű, mégis felemelő. még akkor is, ha sokkal több jót tehettem volna, és akármit teszek is, a mulasztás nem pótolható, nem tehető jóvá. És mégis....
ép napot. Kellemes ünnepeket! és ne hagyjuk elvenni az ünnepeinket! Most hirtelen ennyire telik és ennyire futja. Már a Karácsonyba is beleszarik a nemzeti vezető. Nem kicsit, nem nagyon. Ahogy és amennyire egy hatalommal rendelkező elképesztően műveletlen, kirívóan bunkó, és minden példát…..
mackó manó 2017.12.25 07:02:58
Orica biztos megengedi...:

"Orbán Viktor üzenetet tett közzé a Magyar Időkben. Ebben ezt mondja: „Márk evangéliuma szerint Krisztus második parancsolata így hangzik: »Szeresd felebarátodat, mint magadat.« Mostanában sokat emlegetik Európában ezt a krisztusi parancsot. Azt akarják ezzel szemünkre hányni, hogy bár kereszténynek valljuk magunkat, mégsem akarjuk, sőt nem is engedjük, hogy más földrészről érkező milliók betelepülhessenek Európába. Elfelejtkeznek azonban a parancsolat második feléről. Márpedig a tanítás két részből áll: szeretnünk kell a felebarátainkat, de szeretnünk kell önmagunkat is.” Így Orbán.
Most két eset lehetséges: vagy cinikus és ócska módon hazudik Orbán, a kereszténység szent könyvét blaszfemizálva, saját ótvaros képére és piszkos céljaihoz törekedve alakítani azt, vagy totálisan meghibbant, és istenkirálynak gondolván önmagát már nem is értelmezi a Bibliát, hanem továbbírja, s a Magyar Időket Mózesnek, egyfajta közvetítőnek gondolván, istenkirályi mivoltában kinyilatkoztatva újabb parancsolatokat tesz közzé.
Ugyanis aljas hülyeséget beszél, minden bizonnyal Balog Zoltánnak köszönhetően. Jézus szövege görögül így hangzik: „Ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου ὡς σεαυτόν.”Magyarul: „Szeresd embertársadat, mint önmagadat!” (Lukács 12,31)
Jézus ezen a helyen a Leviticus (Mózes III. könyve) 19,18-at értelmezi: “Szeresd embertársadat, mint tenmagadat.”Jézus az orbáni aljassággal és ostobasággal ellentétben semmilyen parancsolatot nem ad, amely az önszeretetre vonatkozna, ilyen parancsolat egyszerűen nincs! Nem az önszeretetre ad parancsot , hanem egy mindenki számára értelmezhető mértéket ad meg: úgy szeresd embertársadat, mint magadat. Vagyis nem azt mondja, hogy szeresd embertársadat, továbbá szeresd magadat, hanem az embertárs szeretetének mértékét határozza meg: úgy szeresd, ahogy magadat.
Jézus ezen a helyen a Leviticus (Mózes III. könyve) 19,18-at értelmezi: “Szeresd embertársadat, mint tenmagadat.”Jézus az orbáni aljassággal és ostobasággal ellentétben semmilyen parancsolatot nem ad, amely az önszeretetre vonatkozna, ilyen parancsolat egyszerűen nincs! Nem az önszeretetre ad parancsot , hanem egy mindenki számára értelmezhető mértéket ad meg: úgy szeresd embertársadat, mint magadat. Vagyis nem azt mondja, hogy szeresd embertársadat, továbbá szeresd magadat, hanem az embertárs szeretetének mértékét határozza meg: úgy szeresd, ahogy magadat.
Orbán tehát a Bibliával hozakodik elő, közben a legaljasabb módon manipulálva a Szentírást, újra és megint és folyton-folyvást hülyének néz mindenkit: belerondít a Bibliába, s azt gondolja, úgy tesz vele, ahogy csak akarja. S lám, eddig még egyetlen pap vagy lelkész sem szólalt meg, s senki sem mondta azt, hogy Orbán úr, maga gazember módjára hazudik! Öblögessen, mosson szájat, mielőtt a Biblia értelmezésébe kezd, ugyanis jelen pillanatban Isten kinyilatkoztatott szavát rondítja tele, hamisítja meg, s csinál belőle szilveszteri bohózatot.
Amúgy pedig mit is gondolt a kereszténység arról az önszeretetről, amelyet Orbán a Bibliából próbál kiolvasni, s amely oly nagyon kedves számára? Elégséges lesz, ha a nyugati kereszténység legnagyobb szentjét, Szent Ágostont idézem? "Tehát a két szeretet két várost hozott létre. Az Isten megvetéséig eljutó önszeretet a földit, az önmegvetésig eljutó istenszeretet pedig a mennyeit.”” – De civitate Dei, XIV,28,1. (“Fecerunt itaque ciuitates duas amores duo, terrenam scilicet amor sui usque ad contemptum Dei, caelestem uero amor Dei usque ad contemptum sui.”)
Vagyis az evilági várost (Orbán városát) az Isten megvetéséhez vezető önszeretet (lopás, csalás, hazudozás, törvénytelenség, jogsértés stb.) jellemzi, míg Isten városát az önmegvetéshez vezető Isten iránti szeretet. Stimmel, Szent Ágostonnak igazat adhatunk.
Természetesen eszemben sincs azt állítani, hogy a menekült- és migránskérdés megoldásának kulcsa a Biblia. De azt egyenesen undorítónak tartom, hogy Orbán, immár aljas hazugságaihoz és ócska manipulációihoz a Bibliát, milliók és milliók hite szerint Isten kinyilatkoztatott szavát tartalmazó, s ekként szent szövegként tisztelt könyvet használja fel.
Mással szórakozzon!"

(Gábor György)
        Jelentős tudományos konferenciát rendeznek a civilitika nevű tudomány művelői Budapesten. A tudományág egyik meghatározó alakja Prof. Dr. Bayer Zsolt Habár alul, habár felül - civiltársadalom süllyedőben című dolgozatával járult hozzá, mind a világegészhez, mind a civilitika tudományának…..
mackó manó 2017.11.16 19:37:04
@jotunder:

A civilitika, mint fogalom, mintha csak a CÖF körben létezne.
hetes jég Üzenet Kurdisztánnak 2017.11.05 15:37:27
"Az álom, mit nem láttak még,és győzni, hol nem győztek még.A bánatot eltűrni némán,s ott járni, hol nem jártak még.A vágyad nem elérhető,de látod a távoli célt.A lélek, csak az segít tovább,s megnyílik a csillagos ég!Törvényem ez, ezt követem én,ha nincs is már remény, a hitem az él.Az vezet…..
mackó manó 2017.11.06 09:09:55
"Verebes [aki rendező] ... kifejtette, hogy „vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem...” Hát pont ez itt a baj: nincs olyan, hogy valakinek meg lehet fogni a fenekét. Senkinek semmijét nem lehet megfogni." A Kettős mérce blogjából idéztem. Egyet értek azzal,…..
https://youtu.be/mda9ms9Xb7I..
mackó manó 2017.09.24 09:33:23
Posztban poszt.

...elárulom miért lett poszt Miley Cyrus-ból.

Bár egy nagyon ismert amerikai TV showman, Jimmy Fallon szervezte a Cyrus performance-t, azért úgy tűnt, hogy Miley nagyon is 'ott volt', s engem általában is meg különben is meghat, amikor 'megénekeltetik' a közönséget.
Kétségtelen, hogy voltak vigyázó emberek, és elég rendesen elő volt készítve a meglepetés, de azért a végén látszott, hallatszott, hogy a tömeg spontán alakult ki, és a jelenlévőknek lett egy jó napja.
...és elképzeltem Tarlós Pistát...
Aztán tarlóstól függetlenül próbáltam felidézni, hogy jeles művészeink közül mennyien vetemedtek ilyen meglepire.
Azután mindettől függetlenül eszembe jutott, hogy Miley Cyrus-nak a hazai média inkább a botrány brand-jét mutatta be, mintsem, mint a nagyszerű előadót, aki úgy tudja változtatni a karakterét, hogy számos műfajban a legjobbat tudja 'hozni'.
Nem linkeltem be a Billy Idol-duettjét, mert azt az index cikkből elérhető volt.
Évekkel ezelőtt figyeltem fel rá, amikor a Wrecking Ball klipje folyt a zenei csatornákon, s nagyon aggódtam, hogy nehogy felfalja a siker, a zenei üzlet ordascsordája, s most örömmel értesültem arról, hogy úrrá lett a kísértések jó részén, és az évek során szépen besöprögette az elismeréseket, illetve az elismerésnek is számító jelölések tömegét.
Megtekinthető itt:
hu.wikipedia.org/wiki/Miley_Cyrus

Külön ki kell emelnem, hogy félelmetes profizmussal megtervezett fellépési során amikor vendég előadóként, vagy más habitusú zenekar kéri fel előadásához, olyan szakmai alázattal alakul át és illeszkedik más előadásmódba, ahogy csak a legnagyobbak képesek, és teszik.

Innen pedig egy egészen pici lépés volt Rúzsa Magdinak Kaszás Attilával, vagy más elismert előadókkal együttes fellépése, ahol Magdi egyszer sem vitte el a show-t, nem énekelte le a pódiumról a társát a duettben, hanem hallatlan érzékenységgel simult bele az előadásba úgy, hogy csak annyit lehetett felfogni az egészből, hogy milyen nagyszerűek együtt (is).
Az már erősen magánvéleményes, hogy Magdinak (szerintem) jobb hangja van, mint Miley Cyrus-nak.
És nem tudom érdemes-é megvizsgálni, hogy Magdi és Miley hol tart a pályán, hogy nem az történik-e itt ebben az, orbán-, kósa-, rogán-, lázár- és kutyaszaros, az irigységkeltető és szemétpiedesztálos országban, hogy tehetségeink a látszólagos sikereik ellenére, vagy azok mellett is csak elkallódnak, mert az ország hitvány szellemisége nem engedi, hogy valaki minden tehetsége mellett igazi csillaggá emelkedjen, mert úgy tűnik, hogy inkább rubintrékák, csőszboglárkák és más milliárdos feleségek faszságait menedzseli, és sztároltatja a médiaipar és tömegigény.
mackó manó 2017.09.24 12:49:21
@Orica Középföldi:

Puzsér egy kontár szófodrász, aki 'hidrogén-peroxiddal' leégeti a hajat és már kész is a frizura.
mackó manó 2017.09.24 13:02:02
@taga20:

vaksi ablakságom nem gátol abban, hogy az agyammal lássak.
Olyan ez, minthogy ugyan kannás bort iszom, de az Tokaji.*

*Üzletben már nem is veszek, mert azok már mind a tudjukkiké, hegyestől, falustól.
Néhány szabad dűlő, szabad pince azért akad. Még.

[rá akartam keresni [most] az eladó tokaji ingatlanokra. a google elakadt, a webhely nem elérhető. Azért mégis elárulom, hogy 1600 ingatlanból kb. 400 eladó. ki gondolná? ugye?
jó lazulást neked is. én olyan laza vagyok, mint a vasúti kötegelt laprugó... és! s miley :)]
hetes jég Találkozásom Swift-tel 2017.09.09 08:00:28
Elolvastam az indexen Jiří Menzel-lel készült interjút, illetve valamivel többet.   Erős kísértés lett rajtam úrrá, s rákerestem Swiftre a Wikipédián. Remek találati számmal hozta is az oldalakat: Suzuki, Taylor... ilyesmi... Meglepődtem.  Nekem Jonathan kellett, így jutottam el végül ehhez a…..
mackó manó 2017.09.09 09:25:17
@Orica Középföldi:

... vagy talán nem egy XXI. századra applikált swifti világban élünk?
mackó manó 2017.09.09 09:50:03
@Orica Középföldi:

Miért kellene a fantáziának irányt szabni?
'Meglepő' cikket közölt a Pénzcentrum. Annak járt utána, hogy 10 igen nagy vállalat menedzsere mégsem lakatosinasként kezdte karrierjét. „Érdekes továbbá, hogy középiskolai tanulmányaikból Hernádi Zsolt MOL-vezér és Joerg Bauer GE-elnök is kiemeltek olyan tárgyakat (a történelmet például…..
mackó manó 2017.08.08 17:16:54
@Orica Középföldi:

Ez a hazafias tanmenet a hazafias életérzés palántázva és lövöldözéssel ékesítve - mondjuk ki: 'militáns életérzést' ébreszt, ápol. Persze a végén betakar, de ki gondol azzal?
A militáns életérzésnek természetesen semmi köze a hazafiassághoz, mert egy komolyabb zárótűzben nem lángoló hazafiság, hanem akut beszarás az eredmény. Lásd az ISIS hazafiak és hazanőcik importjának refluxát.
mackó manó 2017.08.09 21:08:59
@parti_giano:

elég csúnyán nézne ki a temető, ha nem.
mackó manó 2017.09.09 09:12:05
@Orica Középföldi:

egy bizonyos szint fölött nem számít, egy bizonyos szint alatt pedig lehet akármennyi és akármilyen végzettség, akkor is hiába:)

én meg az új poszton kívül EP-vel merültem a hedonizmusba.

merthogy úgy döntöttem, hogy a konzervativizmusról átváltok a hedonizmusra.
mackó manó 2017.07.28 04:49:47
@Orica Középföldi:

Jó reggelt!

Lélekben hiába unszolom, már Szűz Mária sem akar itt semmit.
Állítólag egy 3000-es határozatnak köszönhetően magyarországi illetékessége és hatásköre megszünt.
mackó manó 2017.07.28 05:06:50
@parti_giano:

Azt jegyezném meg, hogy immár bármikor, bárkinek harangozhatnak. Kalapfüggetlenül.
Ma már olyan öltönybe bújt gumicsizmák határozzák meg a lépteinket, amik nem láttak se szántót se trágyát, ellenben tele vannak szarral.
Manapság Móricz, Móra elhűlne, mi folyik itt.
Már ők  se férnek a bőrükbe.. Még csak az kell, hogy ezek is elkezdjenek nyihogni. (pedig volna miről.)..
mackó manó 2017.06.22 19:57:09
@Orica Középföldi:

Előbb kell tenni egy nagy kanyart Hattyú csillagképbe, vagy a környékére. Semmi láblógázás.
Maholnap légihidat épít a CÖF a Sziriuszra is.
A környéken lebzsel már a 100 kóbor kutya is, csak úgy dúskálnak a jó mócsingos cobákokban, jó dolgukban már vegetáriánus étrendre akarnak áttérni.... Ki hallott már ilyet?
       A Középiskolai Matematikai Lapok (KÖMAL) költségvetéséből 15 millió forint hiányzik ebben az évben az elmaradt pályázati lehetőség miatt.        A KÖMAL 1893 óta rendez éves pontversenyt középiskolások számára, amelyen Kármán Tódor, Harsányi János, Erdős Pál, Fejér Lipót és Riesz Frigyes is…..
mackó manó 2017.06.22 20:07:07
[2017. áprilisban a bruttó átlagkereset 303 000 forint volt, 14,6 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban – derül ki a KSH aktuális adataiból. 2017. január–áprilisban a bruttó átlagkereset 287 100 forint volt, az év első négy hónapjában a bruttó és a nettó keresetek egyaránt 11,9 százalékkal…..
hetes jég Május utolsó napja 2017.05.31 18:17:37
Miért is ne kívánhatnék boldog születésnapot Orbán Viktornak. Még ezt az egyet. persze ez nap is elbaszódott. neki is. még '63-ban. http://index.hu/video/2017/05/31/orban_brusszel_vidamsag_es_magany/ fel a fejjel Viktor! búsuljon a ló! Hacsak már azt is el nem loptad. Úgy hírlik te is enyves…..
Elsődleges energiatermelés - - millió tonna kőolaj-egyenértékben számolva. Érdekes orosz, KÍnai, USA adatok. Az EU-28 és az EU-19 (zóna) csökkenő, csakúgy, mint a többi. Azért ez már tendencia....Mit is adunk el? és hová? Namármostakkor mi legyen az atomenergiával? Ország    2000       2005    …..
időközben érkezett lényeges korrekcióval majdhogynem be is fejeződött a poszt, minthogy ímigyen szóla  @Hacsaturján, a Mester, minden mifene tudója: "ehhöz (...) fűzném hozzá lelkesen, hogy a remény mán eredetileg halva született, ezér is tartószkodom a zsaroló vírusok irányába, ha lesz új…..
mackó manó 2017.05.26 08:41:16
@Orica Középföldi:

folytatva az előző gondolatmenetet az identitárius vizekre evezve: -Mindenkit meg tudok érteni, talán kivéve magamat. 60 felé ballagva már kellene értenem a világot, ehelyett azt konstatálom, hogy egyre kevésbé értem. Egyre kevésbé értem, hogy azok az evidenciák mivé lettek, amelyek oly fontos támpontok voltak a társadalmak szociológiai felemelkedésének küzdelmében.
A liberáncsok jeles és jeltelen képviselői mondhatni vért izzadtak azért, hogy a hétpróbás bűnözők és gazemberek 'több' joggal bírjanak, mint az önkéntes jogkövetők, és a vállalkozás szabadságának sérthetetlenségének örve alatt dolgozni akaró emberek millióinak kilátástalan sorba süllyesztéséhez nyújtottak segédkezet, miközben a mélyszegénység feloldásáról deliráltak konferenciákon, mikrofon és kamerák előtt. Minthogy alaposan kilengett az inga, sok minden bőven el lett baszva.

Várható volt, hogy akció nem marad reakció nélkül, csak most épp másik irányba lódult meg erősen az inga, ezzel együtt riasztóan rémítő, hogy akkora bunkók akarják fújni a passzátszelet, akik önnön kicsinységük, semmiségük rémképeivel küzdenek nap mind nap óráról órára s mégis meghatározó tömegeket képesek mozgósítani, és meghatározó tömegeket passzív beletörődésbe kényszeríteni, s megint másokat önsorsrontó apátiába hajszolni.

Nincs kiút.

Idehaza még mindig fodorgáborokat, szanyi kapitányokat és olyan jelentéktelen figurákat szerepeltetnek, vagy hagyják az első vonalba nyomultan szerepelni, akiktől még a verebek is depresszióba esnének.

...és akkor jönnek ezek az identitáriusok...
Az identitáriusokról véleményem szerint azt kell tudni, hogy ezek olyan árusok, akik 200 éve lejárt szavatosságú termékekkel akarnak kereskedni, s akiknek a piacot a liberális üzletmenedzserei teremtették meg. A világ kerek, sőt gömbölyű.
Annyi mondható el összegzésképpen, hogy mind a keresztény-konzervativizmus, mind a liberalizmus nagyjai egyként forgolódnak a sírjaikban.
De mind megérdemlik. Addig dörzsölgették a kibaszott lámpáikat, hogy a végén csak sikerült sötétségbe borítani a világot.
mackó manó 2017.05.27 07:33:23
@Orica Középföldi:

Virágozzék száz virág, ahány ember, annyi világ:)
mackó manó 2017.05.27 08:00:17
@Orica Középföldi:

Végül is remény mindig van, hol kimérve, hol lédig, hol fiókokban meglapulva, persze van, hogy a fiókok önálló életre kelnek, vagy helyet cserélnek, vagy beszorulnak vagy bezáródnak vagy szétesnek, vagy elkorhadnak, vagy megtelnek, vagy útra kelnek, vagy elvesznek, vagy idegen kezekbe kerülnek vagy lángra kapnak, vagy elsüllyednek, vagy szárnyra kapnak, vagy csak a mesékbe menekülnek.
       Akarunk-e egy ilyen országban élni?- teszi fel a kérdést Lánczi Tamás rezsimszolga. Apja egykori marxista szerkesztő, aki egyetlen sor értékelhető tudományos munkásság nélkül lett egyetemi tanár, intézetvezető, majd rektor, és az Orbán-rendszer főideológusa. Lánczi Tamás főnöke egy rosszarcú…..
mackó manó 2017.05.25 15:03:25
@DrGehaeuse:

Bözsi néni, mint etalon.
És neki van az a disznaja, aminek vagyis hát akinek Orbán előre köszönt.
Azért ezt jó tudni.
hetes jég Érettségi [2017] 2017.05.08 06:06:32
  Érettségizők száma 2017-ben: 75000 fő. kell-e tovább ragozni?..
mackó manó 2017.05.12 17:05:08
@parti_giano:

Látom fogékony vagy a szépre...
mi van még?
mackó manó 2017.05.14 08:42:04
@hacsaturján:

Ha a Mester hozzáfűzte, akkor kérem, az hozzá is lett varrva.
mackó manó 2017.05.14 09:11:59
@Orica Középföldi:

De hát olyan szépen sütött akkor a nap, amikor ki lett mondva: abcúg! oroszok haza!
Egyelore nem tudjak, hogy mi tortent, de nagyon valoszinu, hogy egy massziv, osszehangolt tamadas erte London, West Midland es Eszak-Anglia korhazait es korzeti rendeloit. (bbc.news)..
mackó manó 2017.05.13 05:35:35
@/tmp:

Nagyon tévedni tetszel. Te vagy a hibás. brumm! Bocs ha valamit nem jól karmolok ide, de már járok erdei iskolába és eus támogatásban kértünk karom billentyűzet fejlesztést a K+F alapok terhére. Az egyenlő bánásmód hivatal is támogatja.

Ott a Brummó9 tanmac azt brummogta, hogy az emberek egyre inkább megteszik, amit megtehetnek, pedig nem kellene. Azt is burmogta, összességében nem is biztos hogy az ember az evolúció csúcseredménye. Túl sok az utólagos génkarambol náluk, ráadásul nem is veszik észre, nem tudják kimutatni, így aztán a sok spontán hülye mellett egyre gyakoribb a kódolt hülye. Ezeknek aztán mindegy, hogy mi a stájsz. Brummolod?
Tehát mindegy, hogy parancsra, vagy önkéntesen történt. Így is, úgy is selejtes egyed tette és/vagy parancsolta.
Persze a mienk csak amolyan erdei iskola.